top

Soluţii de impregnare pentru îmbrăcăminte

Produsele de impermeabilizare a îmbrăcămintei ajută la reînnoirea sau la adăugarea de proprietăți hidrofuge la diferite tipuri de îmbrăcăminte. Oferim produse care acționează în timpul spălării, precum și produse pe care le pulverizați.
View as Grid List

33 Produse

pe pagină
 1. Detergent Grangers Clothing Care Kit

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Detergent Grangers Wash + Repel Clothing 2 in 1 1000 ml

  Lista de dorințe

 3. -6%
  Impregnat Grangers Down Repel OWP 300ml

  Lista de dorințe

 4. Detergent Nikwax Basefresh 300 ml

  Lista de dorințe

 5. -5%
  Detergent Grangers Performance Wash&Performance Repel Plus

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Impregnare Fjallraven Greenland Wax Travel Pack

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Detergent Grangers Performance Wash+Repel

  Lista de dorințe

 8. -5%
  Impregnare Grangers Clothing Repel OWP 300ml

  Lista de dorințe

 9. Impregnare Nikwax TX Direct Wash In 5L

  Lista de dorințe

 10. Impregnare Nikwax TX Direct Spray On 1L

  Lista de dorințe

 11. Impregnare Nikwax Cotton Proof 300ml

  Lista de dorințe

 12. Detergent Nikwax Tech Wash 5L

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Impregnare Fjallraven PFC-Free Eco DWR Impregnation

  Lista de dorințe

 14. Impregnat Glove Proof 125 ml

  Lista de dorințe

 15. Impregnare Nikwax Basewash 1 L

  Lista de dorințe

 16. -5%
  Impregnare Grangers Performance Repel Plus Spray 275ml

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Impregnare Fjallraven Greenland Wax

  Lista de dorințe

 18. -5%
  Detergent Grangers Active Wear Kit

  Lista de dorințe

 19. -5%
  Detergent Grangers Down 2in1 Wash&Repel 300ml

  Lista de dorințe

 20. -15%
  Impregnare Fjallraven Greenland Wax Bag

  Lista de dorințe

 21. Impregnare Nikwax Polar Proof 50 ml

  Lista de dorințe

 22. Detergent Nikwax Basefresh 50 ml

  Lista de dorințe

 23. Impregnat Nikwax Down Proof 300 ml

  Lista de dorințe

View as Grid List

33 Produse

pe pagină
Ștergere

Impermeabilizarea îmbrăcămintei - de ce este atât de importantă?

Ai vrea ca haina ta să absoarbă din nou apa mai încet? Sau poate că nu a avut deloc această proprietate și ați dori să o adăugați? Atunci, produsele de impermeabilizare a hainelor pe care le veți găsi la magazinul nostru vor fi perfect potrivite. După câteva cicluri de spălare, proprietățile hidrofobice ale unui hanorac sau ale unui pantalon pot scădea. Deși înainte absorbeau apa mai greu, acum lasă picăturile de ploaie să pătrundă în interiorul modelului în câteva clipe. În acest caz, este posibil să doriți să folosiți agenți de impermeabilizare. Aceștia vor face din țesătură o barieră mai bună împotriva căderilor de zăpadă sau a ploii. Acest lucru vă va da timp să găsiți un adăpost împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Producătorii de produse de impermeabilizare au grijă să nu blocheze respirabilitatea țesăturii. Hanoracul dumneavoastră tehnic va continua să elimine umezeala de pe piele, astfel încât interiorul său va rămâne plăcut pentru o perioadă lungă de timp.

Agenți hidroizolanți dedicați diferitelor tipuri de îmbrăcăminte

Ploaia sau zăpada pot lipsi puful de capacitatea sa izolatoare. Atunci când nu doriți ca jachetele cu această izolație naturală să absoarbă rapid apa, folosiți produse de impermeabilizare special dedicate acestui tip de îmbrăcăminte. Proprietățile acestora diferă ușor de produsele care sunt concepute pentru hanorace sau pulovere tehnice. În acest fel, veți adăuga proprietăți hidrofobe hainelor dvs. fără a afecta alte caracteristici importante ale modelului specific. Nu oferiți nu numai produse de impermeabilizare pentru puf, ci și pentru îmbrăcăminte softshell. Designul special al îmbrăcămintei softshell necesită un tratament special, astfel încât să își păstreze calitățile de protecție împotriva vântului pe o perioadă lungă de timp. În plus, oferim produse de impermeabilizare pentru fleece. Compoziția acestora va face ca acest tip de îmbrăcăminte să absoarbă mai lent apa, fără a compromite proprietățile izolatoare ale modelului sau moliciunea acestuia. Gama noastră de produse include, de asemenea, produse de impermeabilizare pentru jachete și pantaloni de ploaie. Aceste produse vor ajuta la reîmprospătarea proprietăților acestora și vor menține fibrele din care sunt confecționate în cele mai bune condiții posibile.

Impermeabilizatori de îmbrăcăminte - pentru confortul tău și pentru binele mediului

Fabricanții se angajează să facă utilizarea produselor de impermeabilizare cât mai convenabilă posibil. Unele dintre ele sunt activate în timpul spălării. Tot ce trebuie să faceți este să măsurați cantitatea potrivită de lichid și să o turnați în compartimentul corespunzător al mașinii de spălat. Produsul pătrunde în țesătură în timpul unui ciclu standard de spălare, formând un strat hidrofob pe suprafața acesteia. În plus, unele dintre produse nu trebuie să fie uscate în uscător. Unele produse de impermeabilizare a îmbrăcămintei sunt disponibile și sub formă de spray. Pur și simplu pulverizați-le pe țesătura hainei căreia doriți să îi adăugați proprietăți hidrofuge. Ștergeți excesul de produs cu o cârpă și lăsați să se usuce (cu excepția cazului în care instrucțiunile indică altfel). În acest fel, veți reîmprospăta stratul hidrofug al hainelor dvs. în cel mai scurt timp. În afară de aceasta, vă oferim produse care au primit certificarea bluesign®. Aceasta atestă procesul de producție ecologic al produsului impermeabilizant în cauză. Aceasta este o informație excelentă pentru toți cei care nu sunt indiferenți la soarta mediului nostru natural.