top

Ochelari de schi

Ochelarii de schi sunt un accesoriu esențial pentru fiecare schior de coborâre, schior turist și pasionat de snowboard. De fapt, este greu de imaginat orice activitate de schi fără ele, mai ales în condiții meteo nefavorabile. Oferim ochelari de protecție de la producători de top, care oferă o viziune de mare calitate în orice condiții.
View as Grid List

71 Produse

 1. -14%
  Ochelari schi POC Opsin - aventurine yellow/black

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Ochelari schi 100% Okan Hiper - black/mirror turquoise

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Ochelari schi 100% Okan Hiper - camo/mirror copper

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Ochelari schi 100% Snowcraft Hiper - black/mirror green

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Ochelari schi 100% Norg Hiper - snow/mirror lavender

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Ochelari schi 100% Okan Hiper - black/mirror red

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Ochelari schi 100% Okan Hiper - fluo orange/mirror red

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Ochelari schi 100% Norg Hiper - badlands/mirror red

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Ochelari schi 100% Norg Hiper - white/mirror violet

  Lista de dorințe

 10. -29%
  Ochelari schi GOG Nebula - white/polychromatic white-blue

  Lista de dorințe

 11. -29%
  Ochelari schi GOG Nebula - red/polychromatic red

  Lista de dorințe

 12. -29%
  Ochelari schi GOG Nova - matt neon yellow/poly.green

  Lista de dorințe

 13. -29%
  Ochelari schi GOG Nebula - matt neon pink/poly.white-blue

  Lista de dorințe

 14. -28%
  Ochelari schi GOG Fury - matt black/polychromatic red

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Ochelari schi Smith Drift S2 - iceberg/ignitor mirror

  Lista de dorințe

 16. -18%
  Husă Majesty Lens Pouch - black

  Lista de dorințe

 17. -14%
  Ochelari schi POC POCito Iris - fluorescent pink

  Lista de dorințe

 18. -23%
  Ochelari schi POC POCito Iris - fluorescent blue

  Lista de dorințe

 19. -19%
  Husă Majesty Goggle Cover

  Lista de dorințe

 20. -20%
  Ochelari schi Oakley Flight Tracker M - posiedon

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

71 Produse

Ștergere

Protecția perfectă a ochilor pe pârtiile de munte - ochelari de schi

Protecția ochilor este extrem de importantă atunci când schiezi rapid. O rafală de aer rece, zăpada care cade, stropii de gheață sau soarele care se reflectă pe zăpada pulverulentă sunt toți factori care pot interfera semnificativ cu capacitatea ta de a vedea. În cazul vitezelor mari atinse pe schiuri și al unei întreruperi bruște a vremii, ochi de soare de munte s-ar putea să nu fie suficiente pentru a oferi un confort vizual deplin. Aici intră în joc ochelarii de schi pentru femei și bărbați. Aceste modele asigură o protecție excelentă a ochilor atât împotriva radiațiilor UV dăunătoare, cât și împotriva rănilor mecanice. Gama largă de modele ale mărcilor de top înseamnă că există o versiune potrivită pentru fiecare cadru. Forma ramei, care se potrivește în mod optim cu căștile de schi turistic, asigură o potrivire perfectă. Astfel, acestea formează un întreg cu casca, evitându-se astfel un spațiu liber prea mare. Vă recomandăm să alegeți ochelarii de marcă care oferă o manoperă perfectă, atât în ceea ce privește ramele, cât și optica sticlei folosite. Multe persoane se întreabă de ce sunt mai buni ochelarii de schi decât ochelarii de soare? Ochelarii de schi bine ajustați oferă o protecție oculară mult mai bună. Aceștia blochează mai eficient vântul rece și căderile de zăpadă, lucru pe care nici măcar cei mai buni ochelari de soare nu îl pot garanta. În plus, aceștia se potrivesc mai bine la căști, ceea ce sporește siguranța în caz de cădere.

Cum alegi ochelarii de schi?

Alegerea ochelarilor de schi sau de snowboard este o sarcină destul de simplă, atâta timp cât cunoașteți câteva reguli de bază.

Ajustați forma ochelarilor de protecție

Ochelarii de schi trebuie întotdeauna selectați pentru a se potrivi cu forma feței și cu casca pe care o aveți. În primul rând, aceștia ar trebui să se potrivească perfect pe față. Acest lucru garantează o protecție completă împotriva vântului și a zăpezii. Dimensiunea adecvată a ochelarilor de protecție va asigura, de asemenea, că aceștia se potrivesc confortabil pe cap. La urma urmei, nu este nimic mai rău decât ochelarii de schi care apasă pe nas sau sunt prea largi. Acesta este motivul pentru care doamnele au o preferință puternică pentru modelele care sunt ajustate în mod optim la fața feminină. În al doilea rând, forma ramei trebuie să se potrivească perfect cu casca ta de schi Prea mult spațiu între ochelari și cască echivalează cu un risc crescut de congestie a sinusurilor.

Alegeți tipul de lentilă pentru ochelari de protecție

Alegerea sticlei potrivite este fundamentală. Depinde mai ales de vremea în care veți folosi ochelarii pentru schi. În lumina puternică a soarelui, protecția împotriva razelor UV și a strălucirii va fi esențială. În acest caz, modelele puternic fumurii cu acoperire în oglindă vor fi cea mai bună alegere. Aceștia vor avea filtru UV400 pentru a vă proteja eficient ochii de razele dăunătoare. Cu cât vizibilitatea este mai slabă, cu atât lentilele trebuie să fie mai luminoase. Pentru furtuni de zăpadă și ceață, vă recomandăm versiunile cu verdeață galbenă sau portocalie Acestea îmbunătățesc contrastul datorită unor tehnologii dedicate. Ca urmare, puteți vedea mai clar toate detaliile solului în timp ce schiați la vale. La fel ca și culoarea sticlei, și forma acesteia poate varia. Majoritatea modelelor au sticlă cilindrică. Există o opțiune specială - ochelarii sferici. Aceștia oferă un câmp de vizibilitate extrem de larg, reducând în același timp refracția. În acest fel, imaginea care ajunge la ochi este și mai bună calitativ. În plus, au un aspect fantastic, ceea ce poate fi esențial pentru mulți oameni. În cazul unor ochelari de protecție, aveți opțiunea de a înlocui sticla. Cel mai adesea, sunt prevăzute două geamuri de sticlă. Există o versiune întunecată pentru lumina puternică a soarelui și o versiune mult mai transparentă pentru a fi folosită pe vreme înnorată.

Vezi și alte proprietăți ale ochelarilor de schi și snowboard

După ce ați ales forma ochelarilor de protecție și lentilele potrivite, vă puteți uita la celelalte funcționalități ale modelului în cauză. Este foarte important ca acesta să ofere o ventilație rapidă. Orificiile de aerisire în partea inferioară și superioară a ramei sunt aproape un standard acum. Unele versiuni pot avea o curea cu cataramă, astfel încât să le puteți pune mai ușor pe cască. Finisajul său este, de asemenea, important. O amprentă subțire de silicon pe interior va împiedica ochelarii să alunece de pe cască.

O gamă largă de ochelari de schi la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de ochelari de protecție pentru sporturi de iarnă - atât pentru schi cât și pentru snowboarding. Diferitele modele de ochelari de protecție au fost concepute ținând cont de vremea schimbătoare de la munte. Ochelari de schi cu oglinzi sunt cea mai comună alegere pentru condiții însorite. Finisajul special al stratului exterior de sticlă oferă o reflectare suplimentară a unora dintre razele soarelui. În plus, aceștia garantează și un stil general excelent. Magazinul nostru oferă, de asemenea, ochelari de schi touring pentru vreme mai puțin favorabilă. Geamurile de sticlă mai clare vor face o treabă excelentă în ploaie, zăpadă și ceață, permițându-vă să surprindeți și mai bine toate detaliile din mediul înconjurător. Ochelarii de schi cu geamuri de sticlă înlocuibile sunt o alegere extrem de versatilă. Cu două tipuri de sticlă, vă puteți schimba rapid pentru a fi perfect pregătiți pentru condițiile care vă așteaptă la munte. Este alegerea optimă atunci când trebuie să păstrați cantitatea de echipament la minimum. Puteți cumpăra cei mai buni ochelari de schi pentru bărbați și femei pentru diferite condiții meteo de pe 8a.ro.

Cum se curăță ochelarii de schi?

Curățarea ochelarilor de protecție este foarte ușoară Majoritatea modelelor vin cu o cârpă de șters lentile inclusă. Dacă aceasta nu este disponibilă, punga atașată la ochelari poate îndeplini adesea această funcție. Pentru murdărie minoră, o ștergere ușoară pe sticlă este tot ce aveți nevoie. Procedați la fel dacă ochelarii de protecție se încețoșează. Nu uitați să nu folosiți în acest scop o cârpă confecționată din materiale aleatorii, deoarece poate zgâria lentilele. De asemenea, țineți cont de faptul că multe lentile sunt pulverizate cu agenți anti-evaporare pe interior. Ștergerea lor cu o cârpă îndepărtează acest strat. Din fericire, sunt disponibile spray-uri adecvate pentru a-l reînnoi rapid.