top

Hamuri schi de tură

Harnașamentele de schi de tură de înaltă munte se comportă bine în cele mai dificile sarcini și condiții extreme. Acestea vă oferă o mai mare siguranță în călătoriile de schi de tură și în sarcinile de tip alpin.
View as Grid List

4 Produse

 1. -5%
  Ham schi de tura Blue Ice Choucas Light - blue

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Ham schi de tura Blue Ice Choucas - white/white

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Ham Mammut Eiger Speed Harness - white

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Ham schi de tura Climbing Technology Tami - blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Harnașe de schi de tură

Natura schiului de tură înseamnă că hamul își va găsi utilizarea doar pe secțiuni mici de traseu. Acest lucru înseamnă că își va petrece restul expediției în rucsac. Prin urmare, este extrem de important ca acesta să fie cât mai ușor posibil. Un alt criteriu foarte important este ca acesta să poată fi pus fără a fi nevoie să se dea jos crampoanele sau schiurile. Gama noastră de produse include hamuri de schi de tură ultra-rafinate de la branduri de top, care se vor comporta extrem de bine în munți.

Schi de tură și hamuri alpine - caracteristici

Modelurile concepute pentru utilizarea la altitudini mari și pe schiuri trebuie să respecte aceleași standarde stricte care se aplică hamurilor de alpinism. Cu toate acestea, există câteva detalii importante în care designul lor diferă semnificativ față de un ham de alpinism obișnuit. În primul rând, scopul general al designului este de a obține cea mai mică greutate posibilă. Materialele moderne și soluțiile inovatoare utilizate reduc greutatea cu grame suplimentare. Bineînțeles, în același timp, hamurile de schi de tură păstrează rezistența necesară. Este posibil ca totul să nu fie la fel de confortabil ca un ham de alpinism clasic cu umplutură groasă, dar timpul petrecut într-un ham de schi de tură este de obicei mult mai scurt. Designul specific al unui hamac de munte se traduce, de asemenea, prin dimensiuni minimaliste atunci când este împachetat. Drept urmare, acesta se potrivește cu ușurință chiar și în cel mai mic rucsac de schi de tură sau chiar în buzunarul unei jachete. Datorită husei incluse, nu se va încurca și nu se va agăța de alte echipamente.

Harnașe de înaltă funcționalitate pentru schi de tură și de altitudine

Modelele concepute pentru utilizarea pe schiurile de schi de tură sunt construite astfel încât să vă permită să le puneți și să le scoateți fără a fi nevoie să vă desprindeți schiurile. Aceasta este o funcție extrem de importantă, în special pe pantele abrupte, unde adesea nu există nicio șansă de a găsi un suport stabil care să permită o astfel de activitate. În plus, modelele sunt adesea echipate cu suporturi funcționale pentru șuruburi de gheață, esențiale pentru cățăratul pe timp de iarnă. Aceasta reprezintă o simplificare considerabilă, astfel încât tot echipamentul necesar să fie întotdeauna la îndemână. Magazinul 8a.ro oferă hamuri minimaliste de mare altitudine numai de la mărci de top precum Black Diamond, Petzl sau Climbing Technology.