top

Escaladă şi alpinism

Alpinismul și alpinismul sunt discipline care necesită multe cunoștințe și experiență. Pentru a le practica, aveți nevoie, de asemenea, de echipament de alpinism de calitate superioară, pe care să vă puteți baza în orice condiții.
View as Grid List

3385 Produse

 1. -6%
  Espadrile escalada Tenaya Ra
  Espadrile escalada Tenaya Ra
  549,90Lei 587,10Lei

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Espadrile escalada Tenaya Iati

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Espadrile escalada Tenaya Tanta

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Espadrile escalada Tenaya Oasi

  Lista de dorințe

 5. -4%
  Espadrile escalada femei Tenaya Ra Woman

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Espadrile escalada Tenaya Mastia

  Lista de dorințe

 7. -4%
  Espadrile escalada Tenaya Arai

  Lista de dorințe

 8. -19%
  Sac magneziu La Sportiva Chalk Bag - black/yellow

  Lista de dorințe

 9. -11%
  Geanta scule Petzl Toolbag 3L

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Husă Petzl Octo
  Husă Petzl Octo
  139,90Lei 154,40Lei

  Lista de dorințe

 11. -9%
  Buclă echipată escalada Petzl Spirit Expres 25

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Lonja Petzl Tooleash
  Lonja Petzl Tooleash
  119,90Lei 133,80Lei

  Lista de dorințe

 13. -8%
  Tricou escaladă Edelrid Rope T-Shirt II - iceaxe

  Lista de dorințe

 14. -8%
  Tricou escaladă Edelrid Onset T-Shirt - ecru

  Lista de dorințe

 15. -8%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 42+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 16. -5%
  Tricou uscare rapida Vaude Sveit Shirt - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

3385 Produse

Ștergere

Călcarea este o activitate care necesită o pregătire adecvată

Dacă doriți să vă începeți aventura de escaladă, două elemente sunt esențiale pentru a asigura un nivel corect de siguranță în timpul acestei activități. În primul rând, trebuie, fără îndoială, să știți cum să folosiți echipamentul de cățărare, corzile și cum să vă cățărați în siguranță. Cel mai bine este să dobândiți aceste cunoștințe în cadrul unor cursuri adecvate, ținute de instructori calificați. Primii pași se fac, de obicei, pe pereți artificiali, deși este posibil ca primul contact cu escalada să aibă loc în stânci sau chiar în munți, în cadrul unor cursuri adecvate. Cel mai important lucru este să dobândiți cunoștințele relevante sub îndrumarea unor persoane cu experiență. Al doilea element esențial în escaladă este echipamentul potrivit. Este vorba de toate carabinierele, frânghiile, dispozitivele, căștile, hamurile și multe altele care fac ca escalada să fie mult mai sigură și mai previzibilă decât în lipsa lor. Acestea sunt accesoriile esențiale fără de care niciun pasionat de alpinism sensibil nu ar întreprinde o escaladă.

Magazinul 8a.ro oferă echipamentul necesar atât pentru alpinism, cât și pentru escaladă și lucrări la înălțime. Datorită gamei largi de produse disponibile online, puteți să vă completați rapid echipamentul sau să vă construiți un întreg kit de la zero, de îndată ce escalada devine un hobby. Acest domeniu necesită nu numai cunoștințe vaste, ci și echipamente selectate în mod optim și care respectă standardele relevante. Oferim cele mai bune echipamente de cățărare - magazinul 8a.ro oferă cele mai bune mărci și cea mai bună calitate. Carabinierele rafinate, hamurile și căștile asigură o siguranță maximă în timpul luptei montane. Echipamentul pentru lucrul la înălțime, care trebuie să respecte standardele de siguranță și cerințele tehnice specifice, reprezintă o categorie separată. Harnașamentele de lucru complete, zăbrelele și șnururile vă vor permite să lucrați într-o varietate de medii.

Cățărare pe stâncă și pe munte - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de echipamente

Oferim o gamă completă de echipamente pentru alpiniști, indiferent de experiența și activitatea lor. Oferim o gamă largă de echipamente de la mărci de top de alpinism. Produsele disponibile vă permit să asamblați un kit adecvat - fie că este vorba de începători, care fac primii pași pe un panou sau în stâncă, fie că este vorba de pasionați experimentați de escaladă, care sunt perfect capabili să escaladeze cele mai dificile trasee montane. Fie că vă cățărați doar pe un panou, fie că preferați excursiile de vară pe stânci sau cuceriți cei mai înalți munți din lume, în gama noastră de produse veți găsi tot echipamentul de care aveți nevoie pentru a vă cățăra în orice condiții.

Diversele echipamente de alpinism includ modele variate. Pasionații de escaladă vor aprecia hamurile ușoare, corzile dinamice și frânghiile rapide de escaladă perfect pregătite. Acestea vă vor ajuta să cuceriți cele mai dificile trasee sau vă vor oferi un confort maxim în timpul escaladei de agrement. Cățărătorii începători vor aprecia cu siguranță gama largă de pantofi de cățărare și dispozitivele de asigurare ușor de utilizat, care vor fi potrivite pentru începutul aventurii lor de escaladă. Oferim, de asemenea, echipament de alpinism și de alpinism de iarnă. Cu căști de alpinism, crampoane, pioleți și corzi, vă puteți pregăti pentru orice anotimp, inclusiv pentru lunile reci de iarnă. Indiferent de forma pe care o va lua cățărarea dumneavoastră, magazinul 8a.ro vă va oferi întotdeauna echipament și îmbrăcăminte de calitate superioară atât pentru escaladă, cât și pentru alpinism, inclusiv îmbrăcăminte pentru escaladă în cei mai înalți munți, cum ar fi Seria The North Face AMK

Echipament specializat pentru lucrul la înălțime

Am dedicat o secțiune separată echipamentelor specializate pentru lucrul la înălțime. Aceasta include majoritatea echipamentelor necesare pentru o gamă largă de lucrări de alpinism, de la cele esențiale, cum ar fi hamurile de lucru și căștile pentru lucrul la înălțime, până la cele mai mici articole. Cățărarea industrială necesită adesea echipamente ușor diferite de cele pentru alpinism sau cățărare pe stâncă, motiv pentru care o mare parte a gamei este destinată exclusiv echipamentelor pentru lucrul la înălțime. Multe dintre unelte sunt, de asemenea, adaptate la forme specifice de muncă - de exemplu, pentru arboricultură, lucrări suspendate sau lucrări într-o zonă cu risc de cădere. Pentru a oferi o selecție cuprinzătoare de echipamente care să garanteze un nivel ridicat de siguranță, oferim chingi de poziție, zăbrele, dispozitive de rapel și de prindere, precum și echipamente de autosalvare.

Călcarea pe trasee de tip via ferrata

Deși parcurgerea traseelor via ferrata nu este chiar alpinism, are multe dintre aceleași caracteristici, iar echipamentul folosit pentru această activitate se suprapune cu cel de alpinism în multe puncte. Magazinul nostru oferă echipament de calitate superioară pentru toți pasionații de munte, indiferent de activitatea pe care o practică. De dragul pasionaților de via ferrata, oferim seturi complete formate din cordelină, ham și cască, precum și încălțăminte și îmbrăcăminte adecvată.