top

Șosete merino femei

Șosetele Merino pentru femei sunt modele cu fibre de lână naturală pentru a asigura o performanță excelentă și un confort ridicat la purtare. Lâna naturală Merino este foarte plăcută la atingere și are proprietăți termoregulatoare naturale. Oferta include diverse șosete merino pentru femei pentru sport și turism!
View as Grid List

224 Produse

 1. -7%
  Sosete ciclism Mons Royale Atlas Crew Sock - aoraki lily

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Sosete schi Stance Baron Snow - teal

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Sosete drumetie Stance Divided - heather grey

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Șosete schi femei Stance Curren Snow - dustyrose

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Șosete schi femei Stance Lonely Peaks - dustyrose

  Lista de dorințe

 6. -8%
  Șosete schi femei Stance Diatonic Snow - dustyrose

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Șosete Inov-8 Active Merino - grey melange

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Sosete lana merinos Maloja Hohneck - midnight multi

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Șosete Teko Merino Boot Crew Height - black

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Șosete Teko Merino Boot Crew Height - green

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

224 Produse

Ștergere

Ce este fenomenul șosetelor merinos pentru femei?

Lana de merișor a cucerit piața hainelor de exterior de câțiva ani. Proprietățile sale versatile fac ca aceasta să nu poată lipsi din șosetele pentru femei. Modelele care folosesc lâna merino pot fi folosite în timpul diferitelor forme de activități. Această fibră este perfectă pentru drumeții montane, precum și pentru excursii la schi sau schi de tură. Oferă apoi un confort ridicat și o termoreglare excelentă. Ciorapii de damă Merino disponibili în oferta noastră pot avea diferite gramaje de lână. Datorită acestui fapt, putem oferi modele potrivite pentru vară și cele care vor funcționa bine în zilele mai reci. Indiferent de temperatură, acestea vă vor oferi un confort termic optim care vă va ajuta să vă bucurați pe deplin de activitatea dumneavoastră. De asemenea, lâna Merino este din ce în ce mai mult folosită la modelele pentru uz zilnic. Astfel de șosete de oraș merino pentru femei vor izola de frig și vor proteja împotriva supraîncălzirii în timpul zilei la serviciu sau la universitate. În combinație cu pantofi confortabili, acestea vor asigura un confort maxim în timpul unei zile active pline de diverse activități.

Șosete Merino pentru femei - ce le distinge?

Lâna de mătase este un material natural utilizat pe scară largă în îmbrăcămintea de exterior. Este obținută de la oile merinos, care pot face față bine condițiilor meteorologice schimbătoare. Ele sunt pășunate în locuri în care vara temperatura este foarte ridicată, iar iar iarna scade sub zero grade. Lâna lor ajută oile să supraviețuiască în astfel de condiții. Ea se caracterizează prin proprietăți de termoreglare. Ciorapii merino pentru femei , confecționați din această fibră naturală, se adaptează perfect la temperaturile predominante. Ele oferă o izolare foarte eficientă împotriva frigului și, în același timp, reduc posibilitatea apariției senzației de supraîncălzire. În acest fel, ele maximizează confortul resimțit în timp ce schiați pe pârtie sau descoperiți traseele montane. În plus, șosetele merino pentru femei sunt delicate pentru piele Fibrele foarte fine se comportă foarte diferit față de lâna tradițională. Șosetele de lână merino pentru femei nu au nimic de-a face cu șosetele vechi, tradiționale din lână, care "mușcă" neplăcut.

O proprietate naturală foarte importantă a fibrelor de lână merinos este și prevenirea înmulțirii rapide a bacteriilor. Acestea sunt responsabile de formarea unui miros neplăcut în timpul utilizării prelungite a șosetelor sau a altor articole de îmbrăcăminte. Șosetele merinos pentru femei rămân proaspete mult mai mult timp decât șosetele din fibre sintetice sau din bumbac. Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt alese cu plăcere pentru călătorii sau expediții mai lungi.

Șosete pentru femei din lână merinos - design rafinat

Nu există șosete merino pentru femei care să fie fabricate numai din 100% lână. Designerii decid să adauge fibre sintetice pentru a le spori funcționalitatea. Poliesterul are creează un climat plăcut pe lângă piele datorită respirabilității pe care o oferă. Cu toate acestea, nailonul are un efect pozitiv asupra rezistenței șosetelor. De obicei, este folosit în zona degetelor de la picioare și a călcâielor, care sunt cele mai expuse la abraziuni. Datorită acestuia, vă puteți bucura de utilizarea modelului pentru o perioadă lungă de timp. Compoziția materialului este, de asemenea, adesea completată cu elastan. Datorită acestuia, ansamblul este mai flexibil, astfel încât să se adapteze în mod optim la profilul picioarelor femeilor. Acest lucru va oferi comoditate în timp ce faceți următorii pași pe drumul spre vârf.

Puteți cumpăra șosete merino pentru femei de la branduri de top de pe 8a.ro

Oferim o gamă largă de șosete din lână merino pentru femei, pregătite pentru toți iubitorii de activități în aer liber. Printre acestea se numără atât șosete sport mai subțiri, cât și șosete merino de trekking mai groase Aceasta este o alegere foarte frecventă a tuturor iubitorilor de drumeții mai lungi. De asemenea, lâna Merino este foarte populară și în șosetele de schi pentru femei Proprietățile sale excelente de termoreglare o fac eficientă împotriva temperaturilor scăzute. Acest lucru este deosebit de important atunci când se poartă pantofi de schi din plastic. Oferim șosete merino pentru femei numai de la producători de top, precum Bridgedale, Icebreaker sau Smartwool. Aceștia se asigură că lâna merino de cea mai bună calitate folosită în șosete. Acest lucru înseamnă nu numai performanța optimă a fibrelor de lână, ci și originea sa cunoscută. Mărcile de top controlează meticulos locul de creștere a oilor. Acestea efectuează audituri independente pentru a verifica dacă animalele de la care provine lâna sunt tratate corespunzător. Aceste companii vă permit să alegeți șosete merino pentru femei, care nu sunt produse în detrimentul oilor.