top

Black Diamond

Black Diamond banner

Black Diamond este o marcă pentru iubitorii de munte; oferind echipamente de escaladă și skitouring, precum și haine tehnice. Produse legendare Black Diamond - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de produse pentru vară și iarnă.

View as Grid List

893 Produse

 1. -6%
  Tricou femei Black Diamond Rhythm Tee - black

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Lamă piolet Black Diamond Natural Ice+ Hot Forged Pick

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Geaca matlasata Black Diamond Approach Down Hoody - black

  Lista de dorințe

 4. -4%
  Geaca izolată Black Diamond Belay Parka - coral red

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

893 Produse

Ștergere

Creatorii brandului Black Diamond cunosc perfect nevoile tuturor celor care aleg activitățile montane atât la nivel de începători, cât și la nivel profesionist. Fiecare dintre ei trăiește provocările montane ale anotimpurilor de vară și de iarnă. Atunci când se cațără în stânci, pe gheață sau în timp ce schiază pe o pantă înzăpezită - își amintesc exact același sentiment ca și ceilalți pasionați de munte - bucurie și euforie. Aceasta este ceea ce îi face să aibă atât de mult succes în satisfacerea nevoilor unei singure familii globale de alpiniști, schiori și toți iubitorii muntelui. Black Diamond ca multe branduri americane emblematice, a început în 1957 cu o grădină și un atelier în curtea din spate. Introducând soluții inovatoare de siguranță pentru alpinism, a devenit rapid numărul 1 pentru mulți iubitori de munte.

Atenția deosebită acordată detaliilor, dar și concentrarea nu doar pe produsul în sine, ci și pe valorile pe care le presupune o prezență conștientă pe munte, a adus marca Black Diamond acolo unde este astăzi. Este un producător global de echipamente de alpinism, escaladă și schi, haine specializate și chiar încălțăminte. Compania are birouri pe trei continente, iar produsele Black Diamond sunt recunoscute în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Printre fanii brandului se numără atât alpiniști, schiori, alergători montani, cât și turiști obișnuiți care caută haine și echipamente de calitate pentru expedițiile lor de drumeție montană.

Echipamente și rucsacuri de alpinism de clasă mondială de la Black Diamond

Echipamentele de cățărare cu logo-ul mărcii americane sunt sinonime cu fiabilitatea ridicată și soluțiile inovatoare. Mobinele și frânghiile rapide Black Diamond sunt foarte apreciate pentru designul modern și fiabilitatea lor. Brandul oferă, de asemenea, dispozitive de asigurare, șuruburi de gheață sau friends, necesare atunci când urci cu propria asigurare. Un nivel la fel de ridicat de avansare este prezentat de Black Diamond harnașamente de cățărare - de la modelele sport, trecând prin modelele de munte și terminând cu harnașamentele de skitouring ultralight. Oferta include, de asemenea, o gamă largă de echipamente de alpinism de iarnă. Topoare și crampoane Black Diamond, șuruburi de gheață și alte accesorii necesare pentru alpinism și cățărare pe gheață sunt foarte populare printre iubitorii acestei activități de iarnă.

Transportul comod al bagajelor și al echipamentului este esențial în timpul expedițiilor montane. Nici aici marca americană nu dezamăgește. Rucsacurile Black Diamond oferă o gamă largă de modele pentru aproape orice activitate montană. Rucsacurile minimaliste cu vesta pentru alergători montani sunt ideale pentru excursii de alergare și competiții ultra. Rucsacurile clasice Black Diamond pentru alpinism și trekking vă permit să cuceriți vârfuri mai înalte sau să faceți o drumeție ceva mai lungă în vârfurile munților. Modelele compacte de alpinism vă vor permite să luați confortabil cu dvs. tot echipamentul de rafturi de alpinism în excursiile de vară pe stânci. O colecție complet separată de rucsacuri a fost pregătită pentru pasionații de schi pentru sezonul de iarnă. Rucsacurile Black Diamond JetForce cu un sistem modern de airbag se remarcă printre articolele din colecție. Această soluție inovatoare sporește semnificativ siguranța la schi sau snowboard.

Habine de alpinism și escaladă Black Diamond

Brandul este renumit și pentru proiectarea și producerea de haine de înaltă calitate pentru alpiniști și iubitori de munte. În oferta sa puteți găsi atât modele pregătite pentru vară, cât și pentru iarnă. Ținta gamei deosebit de extinse de haine a brandului american este reprezentată de alpiniști. Pantalonii de alpinism Black Diamond sau tricourile durabile din bumbac organic sunt perfecte pentru excursiile de vară pe stânci sau pentru bouldering. O mare parte a colecției este ocupată de haine clasice de munte pentru condiții diverse. Jachetele de ploaie cu membrană, softshell-urile și jachetele ușoare de puf se vor dovedi indispensabile în partea mai rece a anului, atât pe traseele de escaladă, cât și pe cele de trekking. Marca oferă o gamă deosebit de largă de produse în domeniul protecției mâinilor. Mănușile Black Diamond sunt modele de schi, de munte, de cățărare sau de via ferrata. Fie că aveți nevoie de mănuși groase pentru vremea cea mai rece sau de un model ușor și aderent pentru a ține un topor în timp ce escaladați pe gheață, veți găsi cu siguranță în gama extinsă de la BD.

Foanele și bețele Black Diamond - un ajutor neprețuit pe perete și pe traseu

Brandul american este recunoscut și pentru accesoriile sale de calitate superioară pentru echipamentul montan, care rămân adesea în umbra echipamentelor mai serioase. O lampă frontală Black Diamond adaptată în mod optim la activitatea dvs. poate lumina orice întuneric, indiferent dacă urcați, schiați, alergați sau mergeți pe traseu. Baetele Black Diamond vor fi, de asemenea, un ajutor neprețuit. Aceștia includ modele de trekking, alergare și schi. Aceștia vă vor permite să vă mențineți echilibrul pe secțiunile mai dificile. Sistemul fiabil de pliere Z-Pole îi face ușor de transportat atunci când nu sunt folosiți.