top

Încălțăminte GORE-TEX pentru femei

Încălțăminte GORE-TEX pentru femei au proprietăți impermeabile excelente, menținându-i uscați pentru o perioadă lungă de timp. Oferta largă a magazinului include modele dedicate turismului, alpinismului și alergărilor off-road.
View as Grid List

406 Produse

 1. -20%
  Pantofi outdoor femei Danner Trail 2650 Campo - blue/orange

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Ghete trekking femei Asolo Corax GV - black/peacock blue

  Lista de dorințe

 3. -18%
  Ghete trekking femei Asolo Stynger GTX - cloudy grey/stone

  Lista de dorințe

 4. -18%
  Pantofi GORE-TEX femei Asolo Stynger GTX - grey/gun metal

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Pantofi outdoor Zamberlan Zenith GTX RR - grey/black

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Pantofi femei Zamberlan Salathe GTX RR - violet/yellow

  Lista de dorințe

 7. -22%
  Pantofi outdoor femei ZeroC Ullevi GTX - yellow

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Pantofi femei Scarpa Rapid Mid GTX - anthracite/turquoise

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

406 Produse

Ștergere

Încălțăminte GORE-TEX pentru femei - "must" de munte!

Vremea se schimbă brusc pe drumul spre vârf? Este dificil să urci și să traversezi pârâiașe repeziș printre stânci? Ce spuneți de poteca noroioasă, de Beskid, după topirea de primăvară? Purtând pantofi impermeabili, sunteți perfect protejați de umezeala solului și de precipitații. Folosirea membranelor din ei reprezintă o barieră pentru picăturile de ploaie, roua și chiar pentru pârâiașe. Construcția sa folosește un strat microporos, flexibil, prin care nu pot pătrunde moleculele de apă. Acestea sunt oprite departe de picior, astfel încât să nu se confrunte cu îmbibarea, răceala și abraziunile (la care pielea umedă și excesiv de înmuiată este mult mai expusă!). Datorită acestei tehnologii impermeabile ascunse în partea superioară, puteți continua să parcurgeți traseele, chiar și atunci când apa cade din cer.

Un avantaj nu mai puțin important al unei membrane este respirabilitatea acesteia. Microporii permit îndepărtarea umezelii (evaporarea transpirației) de pe piele, datorită căreia au grijă de climatul din jur și pe timp mai bun. Interiorul pantofilor rămâne plăcut uscat pentru o perioadă lungă de timp. Șosetele drenează eficient transpirația direct din picioare și o împrăștie pe suprafața lor, în timp ce temperatura ridicată accelerează evaporarea. Apoi, o membrană ajută de fapt la eliminarea aerului cald și umed din interior spre exterior. Chiar și după multe ore de mers pe jos, este posibil să nu simțiți deloc efectul transpirației!

Călăriile impermeabile în mai multe variante

Pentru efort intens și temperaturi mai ridicate: Confort extins

Această membrană se regăsește de obicei în pantofii folosiți în timpul anotimpurilor mai calde sau în timpul efortului intens. Ea nu are un strat izolator împotriva frigului și oferă o respirabilitate mai mare decât versiunea standard a laminatului. Acest lucru este important deoarece zilele călduroase și efortul fac ca transpirația să crească în jurul picioarelor. Acest tip de membrană elimină umezeala, astfel încât climatul din interiorul pantofului să rămână plăcut uscat pentru o perioadă lungă de timp. Încălțămintea GORE-TEX® Extended Comfort Footwear este utilizată de obicei în pantofii de drumeție joasă sau în pantofii de alpinism cu membrană pentru explorarea traseelor de agrement. Lamina este situată chiar sub straturile de la partea superioară - adesea textilă și în sine mai respirabilă. În acest fel, pantofii sunt pregătiți pentru zilele de vară. Desigur, o membrană este pregătită pentru vreme mai rea și protejează de o aură capricioasă. Ploaia nu va fi un obstacol în calea continuării călătoriei.

Pentru fiecare aventură: Confort de performanță

O altă categorie de membrane este cea cu nota: Confort de performanță. Este cel mai versatil tip de laminat, pe care îl veți găsi în cel mai mare număr de modele cu scop de trekking, concepute pentru diferite anotimpuri. Aici, o membrană, ca element structural, se află sub partea superioară și formează un "pantof" compus din patru straturi. Pantoful - denumit uneori și "șosetă" - are doar un număr mic de cusături, protejate împotriva îmbibării prin lipire termică sunt bandă de etanșare. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura de o impermeabilitate peste medie, precum și de o bună respirabilitate. Pantofii cu această membrană sunt o protecție împotriva ploii și, de asemenea, transportă umezeala de la piele la straturile ulterioare ale materialelor superioare. Acest proces vă permite să vă bucurați de o uscăciune plăcută în jurul piciorului în timpul provocărilor montane. GORE-TEX® Performance Comfort este utilizat în marea majoritate a pantofilor de munte. Este ales de bunăvoie atât de începători, cât și de cei care se pot lăuda cu multă experiență în vârfurile de cățărare. Are o grosime optimă (suficient de rezistentă și, în același timp, nu este deosebit de groasă și aproape imperceptibilă în pantof), are o căptușeală mecanică super rezistentă, care nu este frecată de sute de kilometri de mers.

În timpul căldurii: SURROUND

Marca GORE-TEX® are, de asemenea, un tip de membrană care va fi excelentă pentru vremea caldă sau pentru traseele dinamice. Construcția sa vă permite să vă bucurați de respirabilitate în jurul întregului picior, la 360 de grade. Circulația aerului are loc pe fiecare parte a pantofilor, de asemenea, pe partea inferioară. Acest lucru este crucial în cursul unui efort intens pentru a vă asigura că microclimatul de la nivelul pielii este adecvat pentru o perioadă lungă de timp. Acest design reduce, de asemenea, riscul de supraîncălzire, care afectează în mod negativ confortul în timpul drumețiilor. Bineînțeles, pantofii pentru femei GORE-TEX® care utilizează membrana SURROUND® oferă invariabil o rezistență excelentă la apă. În interiorul pantofilor, există o membrană "full sock", care blochează pătrunderea particulelor de apă în ea. Astfel, puteți parcurge traseul planificat fără a vă îngrijora de o îmbibare rapidă.

Între cei mai înalți munți și cele mai scăzute temperaturi: Confort izolat

În condiții de iarnă, mulți iubitori de excursii montane contează nu numai pe impermeabilitate, ci și pe o izolație suplimentară împotriva frigului. Pantofii pentru femei cu GORE-TEX® Insulated Comfort sunt perfecți pentru acest domeniu. Aceștia au un strat suplimentar care protejează împotriva temperaturilor scăzute. În acest fel, oferă un confort termic mai mare. Pantofii cu acest tip de laminat vor fi excelenți pentru topurile de iarnă sau pentru turismul pe ghețari. Pe lângă o protecție mai mare împotriva înghețului, aceștia se caracterizează și printr-o rezistență excelentă la apă. Contactul pantofilor cu zăpada sau noroiul de zăpadă nu va provoca umezirea. În ciuda izolației mai groase, acești pantofi oferă totuși o bună respirabilitate. Transpirația crescută din jurul piciorului, în timpul acțiunii intense pe munte, nu va provoca un disconfort ridicat.

Călării GORE-TEX pentru femei?

Nu! Pantofii cu membrană utilizează în continuare o serie de alte materiale și elemente tehnice de construcție care afectează confortul, rezistența sau rigiditatea. O membrană este un adaos premium la pantofii deja buni ai celor mai buni producători (selectați cu grijă de Gore pentru cooperare). Așadar, aceștia nu sunt pantofi "GORE-TEX", ci pantofi cu "GORE-TEX". Conștientizarea acestui fapt ne permite să analizăm mai eficient oferta de câteva sute de modele, înalte și joase, construcții mai ușoare și mai acoperitoare. Încălțămintea turistică sau de munte se bazează pe soluții moderne pentru a asigura confortul și a ajuta la o plimbare eficientă. Acest lucru este influențat, printre altele, de construcția părții superioare, care trebuie să adere bine la picior și, în același timp, să îl protejeze de nisip, pietre și crengi libere. Adesea se folosește un sistem clasic de legare împărțit în două zone, datorită căruia veți regla corect tensiunea șireturilor la traseul atât al părții inferioare a piciorului, cât și în zona de îndesare (mai lejer când urcați, mai strâns când coborâți). Talpa intermediară joacă, de asemenea, un rol important. Aceasta oferă foarte des o amortizare ridicată, datorită căreia se asigură o mai bună protecție a articulațiilor. Ea reduce vibrațiile pe care acestea le resimt, care apar în timpul lovirii regulate a piciorului de sol. Absorbția șocurilor reduce, de asemenea, oboseala piciorului. Talpa de bună calitate asigură o aderență corespunzătoare pe diferite tipuri de teren. Designerii de încălțăminte creează benzi de rulare din amestecuri speciale de cauciuc, astfel încât să puteți traversa eficient traseul.

După cum vedeți, sunt multe elemente care pot face ca pantofii să fie "singurii". Prezența unei membrane bune este un mare plus și, într-un fel, un determinant al calității (Gore nu colaborează cu oricine dorește, ci doar cu cele mai bune mărci, precum Arcteryx, Salewa, La Sportiva, Salomon, Zamberlan). Încălțămintea GORE-TEX® pentru femei este aproape sinonimă cu cei mai buni pantofi de trekking.