top

Papuci umplutură de puf bărbaţi

Papucii de puf pentru bărbați vor împiedica înghețarea picioarelor într-un cort sau adăpost. Pantofii din puf ușor sunt o necesitate în timpul oricărei expediții alpine. Verifică cizmele ușoare cu izolație naturală sau sintetică.
View as Grid List

16 Produse

 1. -14%
  Papuci matlasati Małachowski Guide Pro I - black

  Lista de dorințe

 2. -44%
  Papuci matlasati The North Face AMK Down Bootie - canary yellow

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Papuci matlasati Pajak Boots - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

16 Produse

Ștergere

Plapumari bărbătești pentru friguri de iarnă - pentru un cort și un adăpost

Călăria ușoară pentru bărbați este adesea un element subestimat în echipamentul montan. Sunt perfecți pentru expedițiile de alpinism, călătoriile turistice de iarnă sau chiar și acasă. Este o soluție perfectă pentru toți cei care se luptă cu picioarele înghețate. Dar de ce să iei papuci de plapumă la munte, dacă nici măcar nu îi poți purta afară? Atunci când escaladați cele mai înalte vârfuri din lume, trebuie adesea să așteptați zile întregi în tabăra de bază pentru o vreme mai favorabilă. Temperaturile scăzute din corturi fac necesară folosirea de încălțăminte călduroasă. Cu toate acestea, nu vreți să vă petreceți tot timpul purtând cizme de alpinism grele și construite. Atunci, papucii de puf pentru bărbați vin în ajutor. Sunt extrem de ușori, dar în același timp te izolează perfect de frig, astfel încât aproape că te vei simți ca acasă. După ce vă veți întoarce de la următoarea sesiune de aclimatizare, vă veți putea relaxa cum se cuvine și veți putea să vă oferiți picioarelor dvs. un pic de confort.

Pantofii din puf pentru bărbați sunt foarte ușori, astfel încât pot încăpea cu ușurință într-un rucsac chiar și în timpul excursiilor la munte. Mergeți într-o excursie de iarnă de trekking din adăpost în adăpost? Pantofii din puf ușori și confortabili vor oferi un răgaz picioarelor tale obosite în oricare dintre ele, chiar dacă încălzirea este stricată. Sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru toți pasionații de camping de iarnă. Papucii de puf ușori pentru bărbați sunt, de asemenea, încălțăminte obișnuită de zi cu zi acasă pentru serile reci de iarnă. Este alegerea perfectă pentru toate persoanele ale căror picioare se răcesc rapid și care caută încălțăminte care să le ofere confort termic la temperaturi ceva mai scăzute. În același timp, sunt extrem de confortabili.

Cum se fabrică pantofii de puf?

Călcâițele sunt un grup diversificat de încălțăminte. Papucii clasici sunt modele joase care vor fi utile în majoritatea situațiilor. Aceștia au adesea o talpă ușoară din cauciuc, ceea ce îi face și mai rezistenți, astfel încât să puteți face chiar și câțiva pași în zăpadă. Cizmele de alpinism pentru bărbați din puf sunt adesea cu croială înaltă, datorită căreia oferă o izolare și mai bună împotriva frigului.

Pantofii de puf nu sunt concepuți pentru a fi folosiți în aer liber, așa că pot folosi materiale ușoare. La exterior, au fost folosite țesături foarte subțiri, dar rezistente, bine cunoscute de la jachetele din puf. În funcție de model, ca izolație se folosește puf natural sau echivalentul său sintetic. Puful este cunoscut datorită proprietăților sale izolatoare peste medie. Este, de asemenea, cea mai bună alegere pentru cele mai scăzute temperaturi. Materialele sintetice, pe de altă parte, sunt mai puțin sensibile la umiditate, ceea ce le face o alegere mai bună pentru condiții mai umede. Cel care iese în evidență este PrimaLoft® Thermoball, cu o structură caracteristică formată din bile mici care imită puful natural. Indiferent de varianta pe care o alegeți, puteți fi siguri că papucii din puf pentru bărbați oferă un confort maxim și relaxare pentru picioarele dumneavoastră după o zi lungă în interiorul pantofilor de alpinism sau de trekking.

Cumpărați papuci de puf pentru iarnă de pe 8a.ro

Oferim o selecție mare de pantofi de bărbați de la producători de top. Cel care se remarcă este încălțămintea din puf The North Face și Pajak. Papucii de la brandul american TNF sunt modele versatile, care vor fi perfecte nu doar în timpul excursiilor montane, ci și în zilele reci de acasă sau în timpul campărilor de toamnă. Sunt, de asemenea, o alegere populară pentru serile răcoroase în hamac în timpul excursiilor de alpinism. Talpa perfect finisată le crește suplimentar durabilitatea în ciuda utilizării frecvente, iar umplutura sintetică le face foarte ușor de împrospătat. Cizmele de puf pentru bărbați Pajak vă acoperă în timpul celor mai mari înghețuri. Umpluți cu puf de gâscă polonez de cea mai bună calitate, acești pantofi oferă o izolare excelentă. Sunt perfecți pentru excursiile de alpinism și oferă confort chiar și într-un cort înghețat.