top

Îmbrăcăminte bicicletă

Haine de ciclism pentru toți iubitorii de plimbări pe două roți. În oferta noastră, toți iubitorii de biciclete MTB și Enduro vor găsi o ținută potrivită pentru ei înșiși. Îmbrăcăminte ideală pentru munte și single tracks.
View as Grid List

820 Produse

 1. -7%
  Sosete ciclism Mons Royale Atlas Crew Sock - aoraki lily

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Pantaloni ciclism Mons Royale Virage Pants - copper

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Pantaloni femei Mons Royale Virage Pants - copper

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Tricou ciclism femei Mons Royale Icon Tee - shark

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Mănuși ciclism POC Thermal Lite Glove - uranium black

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Geaca ciclism POC Pure Lite Splash Jacket

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Geaca ciclism POC Haven Rain Jacket - uranium black

  Lista de dorințe

 8. -11%
  Vesta încălzită POC Coalesce Vest - uranium black

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Hanorac ciclism POC Radiant Jersey - zink orange

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

820 Produse

Ștergere

O gamă largă de haine pentru biciclete MTB și Enduro

Care iubitor de nebunii pe două roți știe perfect cât de importantă este alegerea hainelor potrivite pentru ciclism, care să asigure un confort corespunzător în timpul fiecărei călătorii. Cu cât mai specializată este forma de ciclism pe care o practicăm, cu atât mai importantă devine fiecare nuanță, de la alegerea pantalonilor scurți sau a mănușilor potrivite, până la tricouri adaptate în mod ideal la ciclism, rucsacuri de ciclism sau chiar șosete. Mai ales în timpul ciclismului de fond sau de munte, îmbrăcămintea de ciclism decide în mare măsură asupra confortului nostru atât pe urcări, cât și pe coborâri. O gamă largă de haine de MTB și Enduro va permite fiecărui bărbat și femeie pasionat de mersul pe jos să își completeze ținuta adecvată. Indiferent dacă vă plac cățărările lungi și obositoare sau preferați plimbările rapide pe single tracks, hainele moderne pentru cicliști vă vor asigura un climat adecvat în timpul efortului fizic și ne vor proteja mai bine în caz de cădere.

Care sunt caracteristicile hainelor de ciclism?

Chiar fiecare element al garderobei de ciclism trebuie să aibă câțiva parametri de bază pentru a asigura o funcționalitate maximă în timpul mersului atât la urcare, cât și la coborâre. În primul rând, trebuie să asigure o libertate de mișcare adecvată în timpul pedalării. De aceea, caracteristica care distinge cel mai mult hainele de ciclism de cele de drumeție este croiala folosită. Aceasta este vizibilă mai ales în cazul tricourilor, jachetelor sau hanoracilor care au un panou posterior prelungit care ne protejează spatele de hipotermie atunci când ne aplecăm peste ghidon. În al doilea rând, hainele de ciclism trebuie să fie caracterizate de o respirabilitate ridicată. Îndepărtarea excesului de căldură și umiditate produs de corp în timpul mersului reprezintă baza nu numai în timpul căldurii de vară, ci și la temperaturi moderate. Utilizarea țesăturilor moderne cu proprietăți tehnice permite asigurarea unei circulații optime a aerului și, în același timp, nu permite corpului să se răcească prea mult la coborâre, când fluxul de aer poate fi deranjant. În al treilea rând, hainele pentru bicicletă trebuie să fie durabile pentru a servi bine pe mulți kilometri de trasee parcurse.

MTB și haine de ciclism Enduro - ideale pentru munte și nu numai

Printre hainele pentru bicicletă, se disting cu siguranță modelele concepute cu scopul de a fi folosite pe bicicletele MTB și Enduro. Producătorii ajung adesea la un design modern și la croială lejeră în acest grup, îndepărtându-se frecvent de soluțiile clasice de ciclism slim-fit. Datorită acestui fapt, ținuta Enduro sau MTB se caracterizează printr-un aspect mai atractiv și o funcționalitate ridicată. Vom folosi cu ușurință pantalonii scurți de ciclism Enduro lejeri, adesea cu o plăcuță de gel detașabilă, și în timpul drumețiilor sau în timpul odihnei după o zi întreagă petrecută pe single tracks. Este similar în cazul hanoracilor sau tricourilor care se descurcă de minune în multe alte activități, deși principala lor aplicație, datorită croielii sau materialelor folosite, este întotdeauna bicicleta. Hainele de ciclism MTB se caracterizează și ele printr-o durabilitate ridicată. Materialele lor au fost folosite anterior în colecții tipic montane sau de alpinism, așa că sunt foarte rezistente. Durabilitatea țesăturilor este foarte importantă, ținând cont de faptul că pe potecile înguste hainele pot apărea deseori frecări de copaci sau pietre.

În magazinul 8a.ro veți găsi un echipament complet de ciclism

Vă veți completa cu ușurință setul complet de haine de ciclism MTB sau Enduro online. Oferim o gamă variată de aproape fiecare element al garderobei de ciclism. Tricourile ușoare vor asigura respirabilitatea în timpul căldurii de vară. În combinație cu pantaloni scurți lejeri formează un set care se va descurca de minune în timpul călătoriilor de vacanță pe traseele de mountain bike. Când se face puțin mai frig, cămășile de ciclism vor fi utile, protejând de hipotermia rapidă a corpului. Nu poți uita nici de elementele mai mici ale hainelor de ciclism, cum ar fi șosetele sau mănușile de ciclism. Protecția mâinilor și asigurarea unei aderențe cât mai ferme la ghidon reprezintă baza în munți, unde controlul deplin asupra bicicletei este deosebit de important. Mănușile bune de ciclism reprezintă baza pentru protecția mâinilor și în cazul unei căzături, și în cazul unei plimbări mai lungi, împotriva calusurilor sau a abraziunilor. O ținută de ciclism completă, bine aleasă, va asigura confort, libertate deplină de mișcare și protecție de bază împotriva abraziunii în caz de cădere.