top

Termosuri pentru băuturi

Termosurile pentru băuturi sunt un element obligatoriu al echipamentului pentru expediții și excursii de agrement. Proprietățile lor de izolare fac ca turiștii, camperii sau sportivii de câmp să se lipsească cu greu de ele.
View as Grid List

81 Produse

 1. -16%
  Termos Primus Vacuum Bottle Pippi 0,35 l - green

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Termos Primus Vacuum Bottle Pippi 0,35 l - blue

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Tablete de curățare Kambukka Queen of Clean

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Capac Kambukka Etna Lid 3-in-1 Thermal - black

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Termos Tasmanian Tiger H&C Stuff 1L - olive

  Lista de dorințe

 6. Dop Esbit VF - olive

  Lista de dorințe

 7. -19%
  Termos Primus Vacuum Bottle 0,5 l - navy

  Lista de dorințe

 8. -19%
  Termos Primus Vacuum Bottle 0,5 l - ox red

  Lista de dorințe

 9. -19%
  Termos Primus Vacuum Bottle 0,5 l - yellow

  Lista de dorințe

 10. -19%
  Termos Primus Vacuum Bottle 0,5 l - frost

  Lista de dorințe

 11. -22%
  Termos Tatonka H&C Stuff 1,0L

  Lista de dorințe

 12. -22%
  Termos Tatonka H&C Stuff 0,75L

  Lista de dorințe

 13. -24%
  Termos Tatonka H&C Stuff 0,45L

  Lista de dorințe

 14. -24%
  Termos Salewa Rienza Thermobottle 1 L - steel

  Lista de dorințe

 15. -26%
  Termos Salewa Rienza Thermobottle 1 L - black

  Lista de dorințe

 16. -22%
  Termos Salewa Rienza Thermobottle 0,75 L - black

  Lista de dorințe

 17. -29%
  Termos Salewa Rienza Thermo Bottle 0,5 L - steel

  Lista de dorințe

 18. -25%
  Termos Salewa Rienza Thermo Bottle 0,5 L - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

81 Produse

Ștergere

Termos practice pentru băuturi pentru toate tipurile de călătorii și pentru fiecare zi

Designul modern, atractivitatea vizuală și un design confortabil, combinate cu proprietățile excelente de izolare a termoselor pentru băuturi le fac o alegere populară pentru aventurierii în aer liber. Acestea ar trebui să devină o parte obligatorie din bagajul fiecărui turist și al tuturor celor care decid să meargă în aer liber. Cu toate acestea, ele funcționează foarte bine și în utilizarea de zi cu zi. Pentru a nu renunța la plăcerea de a face o băutură caldă într-o zi rece, atunci când nu aveți ocazia sau timpul necesar pentru a o pregăti, merită să aveți un termos cu dumneavoastră. Un model construit corespunzător vă va asigura că în fiecare loc în care mergeți veți putea să vă satisfaceți setea. Există multe oportunități de a profita de astfel de avantaje atunci când ieșiți în natură. Dacă duci un stil de viață intens, vei avea nevoie și tu de un astfel de confort zilnic.

Designul termosurilor pentru băuturi face posibilă menținerea temperaturii lichidelor

În zilele mai reci, se ajunge mai des la termosele pentru băuturi decât în timpul anotimpurilor calde. Cu toate acestea, merită să știți că astfel de modele nu sunt potrivite doar pentru a menține temperaturi ridicate ale lichidelor, ci și pentru a împiedica încălzirea băuturilor reci. Materialele special alese, cu proprietăți izolatoare foarte bune, reprezintă cheia pentru obținerea acestui rezultat. Structura realizată, de exemplu, din oțel inoxidabil se caracterizează printr-un nivel foarte ridicat de rezistență și rezistență la deteriorări mecanice de suprafață. Soluția care permite punerea în aplicare a sarcinilor termosurilor este utilizarea pereților dubli. Între ele există un vid, care izolează perfect de condițiile externe. Ca urmare, conținutul rămâne cald mai mult timp iarna și nu își pierde temperatura scăzută vara.

O selecție largă de modele de termosuri pentru băuturi

Desigur, specificația tehnică este un aspect cheie de luat în considerare atunci când se alege o gamă largă de propuneri de mărci pentru termoane pentru băuturi Totuși, să fim serioși - nici latura vizuală nu este neglijabilă. Designerii nu dau greș în acest aspect. Modelele sunt disponibile în multe culori și modele diferite, fiecare dintre ele putând alege o variantă potrivită pentru sine. Propunerile mai discrete vor fi perfecte pentru fanii minimalismului. Cele în culori mai intense sau cu un design modern vor fi pe placul femeilor. De asemenea, variantele cu grafică originală sau inscripții inspirate pot fi găsite din ce în ce mai des. Toate aceste avantaje nu exclud parametrii tehnici ridicați, ci reprezintă doar o completare interesantă a acestora.

Thermos pentru băuturi de diferite capacități

În funcție de circumstanțele în care urmează să fie utilizat termosul pentru băuturi, trebuie selectată capacitatea corespunzătoare. În acest sens, producătorii oferă o gamă largă de opțiuni. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că dimensiunea modelului în sine nu determină capacitatea acestuia. Cele mai moderne soluții vizează realizarea unor construcții cât mai compacte și mai ușoare, dar în același timp cât mai spațioase posibil. Capacitățile mai mici sunt potrivite în special pentru utilizarea zilnică. Modelele de dimensiuni mici vor încăpea mai ușor într-o geantă de oraș sau într-un rucsac. Acestea sunt ideale pentru depozitarea cafelei zilnice sau a ceaiului fierbinte. Variantele mai mari - de 1 litru sau chiar mai mari - pot fi luate într-un camping de familie. Nu vă vor dezamăgi dacă doriți să împărțiți o băutură cu alți însoțitori de expediție.

Diverse termosuri pentru băuturi la 8a.ro

Magazinul online 8a.ro include multe modele diferite de mărci bine cunoscute care produc termosuri pentru băuturi. Gama largă permite utilizatorilor cu așteptări și nevoi diferite să aleagă modelul perfect. În magazin sunt disponibile atât structuri mai mici, cât și mai mari. Dacă sunteți în căutarea unui termos pentru muncă sau pentru utilizarea zilnică, alegerea unei variante convenabile nu va fi dificilă. De asemenea, turiștii, camperii sau iubitorii de activități în aer liber vor fi mulțumiți atunci când vor lua în mână un termos funcțional, ideal pentru excursii și expediții în aer liber.