top

Geci pentru alergători

Jachetele de alergare sunt de multe stiluri diferite și fac parte dintr-un sortiment de multe mărci. O gamă largă de modele și tăieturi vă permite să alegeți îmbrăcămintea perfect adaptată la cerințele dumneavoastră.
View as Grid List

161 Produse

 1. -3%
  Geaca alergare femei Inov-8 Venturelite Jacket FZ - yellow

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Geaca alergare Inov-8 Venturelite Jacket FZ - green

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Geaca alergare femei Inov-8 Thermoshell Pro FZ - black/pink

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Scurta de ploaie Inov-8 Trailshell Jacket - slate

  Lista de dorințe

 5. -28%
  Geaca alergare SCOTT SCO RC Run Waterproof - black/yellow

  Lista de dorințe

 6. -31%
  Geaca alergare SCOTT SCO Windshield RC Run - black/yellow

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Geaca alergare femei Inov-8 Stormshell FZ V2 - black

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Stormshell FZ V2 - black

  Lista de dorințe

 9. -26%
  Geaca alergare On Running Zero Jacket - black

  Lista de dorințe

 10. -32%
  Geaca de vant femei On Running Active Jacket - navy

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Geaca barbati On Running Active Jacket - navy

  Lista de dorințe

 12. -26%
  Geaca Softshell Maloja Beifuss - midnight

  Lista de dorințe

 13. -30%
  Geaca femei Houdini The Orange Jacket - jumpin blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

161 Produse

Ștergere

Jachetele funcționale pentru alergători sunt un element esențial al unei ținute sportive

Cine nu renunță la activități pe timp de vreme rea știe cât de important este să aibă straturi adecvate de îmbrăcăminte exterioară. Jachetele pentru alergători au fost create tocmai pentru a servi ca un element de alergare suplimentar al ținutei. Ele sunt o soluție propusă pentru zilele în care temperaturile sunt scăzute, iar aura este înnorată și ploioasă. Ele trec perfect examenul, pentru că sunt concepute ținând cont de diverse soluții tehnice, adesea inovatoare. Designerii efectuează o analiză amănunțită a proceselor care au loc în organism în timpul deplasării pe distanțe rapide și pregătesc propuneri care se corelează cu nevoile organismului. Între diferitele mărci apar diferite denumiri de tehnologii, dar mecanismul de funcționare a acestora este de obicei foarte asemănător.

Jachete de alergare pentru femei și bărbați

Jachetele de alergare eficiente trebuie să facă față protecției împotriva vânturilor puternice, a ploii abundente și a temperaturilor scăzute ale aerului. Eliminarea impactului nedorit al aurei neplăcute asupra corpului este scopul atât al modelelor masculine, cât și al celor feminine. În ceea ce privește funcționalitatea și parametrii tehnici ai țesăturilor, propunerile adresate femeilor nu diferă semnificativ de cele care ar trebui să vă intereseze. Designerii folosesc membrane, izolație sintetică sau naturală sau acoperiri suplimentare de țesături, indiferent de sexul căruia îi dedică un anumit model. Diferențele se observă în ceea ce privește croiala și designul. Modelele pentru femei sunt, de obicei, mai conturate și pun în evidență formele siluetei feminine. În același timp, însă, acestea sunt concepute astfel încât să nu limiteze mișcările și să permită parcurgerea confortabilă a distanțelor și desfășurarea liberă a activităților. De asemenea, acestea sunt adesea disponibile în mai multe culori și cu un design mai puțin minimalist. La urma urmei, nu este un secret că majoritatea femeilor apreciază funcționalitatea la fel de mult ca și eficiența vizuală.

Jachete rezistente la ploaie și vânt pentru alergători

Cuperirea distanțelor lungi în mod dinamic poate avea loc în condiții meteo constante, dar este posibil să fie nevoie să răspundeți la aura în schimbare. Mai ales dacă parcurgeți distanțe lungi și dacă antrenamentul nu se termină după câteva sferturi de oră. Atunci când soarele înlocuiește un vânt rece și sunteți surprins de ploaie pe teren, soluția este să vă puneți o jachetă de alergare impermeabilă. Potrivită pentru vreme rea, oferta numeroșilor producători se caracterizează nu numai prin parametri tehnici ridicați, ci și prin ușurință și compactitate. Așadar, plasarea lor într-un rucsac de alergare ar trebui să devină un obicei pentru fiecare pasionat de jogging care iese pe teren și nu vrea să riște să se ude. Pachetul mic își va găsi cu ușurință locul în compartimentul rucsacului sau în buzunarul genții de șold. Veți putea reacționa într-o clipă atunci când ploaia vă surprinde sau rafalele de vânt devin mai puternice. În ceea ce privește țesăturile, membrana este cea mai comună metodă de izolare a corpului. Aceasta se asigură că nici lichidul, nici frigul nu pătrund în corp. În același timp, asigură o respirabilitate corespunzătoare.

Modele de jachete de alergare izolate pentru zilele mai reci

În caz de ploaie sau pentru a proteja corpul de vânt, jachetele de ploaie pentru alergători vor oferi o protecție suficientă. Cu toate acestea, la temperaturi mai scăzute, căldura generată de corp în timpul efortului poate să nu fie suficientă singură. Pentru a obține un confort termic optim, merită să folosiți un astfel de model de jachetă pentru alergători, care a fost îmbogățit cu un strat de încălzire. Izolația ușoară va ajuta la menținerea echilibrului termic în timpul alergării dinamice. Distribuția izolației termice este importantă aici. Părțile laterale și locurile care se supraîncălzesc mai repede sunt realizate din țesături ușoare și mai aerisite. Umplutura de izolare la rece este plasată în principal în părțile din față și în umeri, adică acolo unde pierderile de temperatură sunt de cele mai multe ori cele mai mari.

O gamă largă de jachete pentru pasionații de alergare în magazinul online.

Multitudinea de stiluri și modele diferite, inclusiv jachete de alergare, nu este în favoarea unei alegeri rapide. Cu toate acestea, vă permite să selectați modelul perfect. t este mult mai ușor să îl găsiți în magazinul online. Oferta 8a.ro include propuneri de la producători de top, precum Dynafit, La Sportiva sau, de exemplu, Salomon. Printre sortimentul larg, atât alergătorii începători, cât și profesioniștii care acordă atenție detaliilor vor găsi ceva pentru ei.