top

Termos pentru mancare Esbit Food Jug 0,5L - olive green

cu TVA 154,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 173,00Lei -10%
Prețul recomandat al producătorului 173,00Lei -10%
Produs disponibil, gata de expediere

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Termosul alimentar Esbit Food Jug de 0,5 l este un recipient practic dedicat călătorilor și nu numai. Întregul său design se distinge prin prelucrarea solidă din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este, de asemenea, sigur de utilizat.

Recipientul prezentat în imaginile de mai sus este un termos multifuncțional în care vă puteți transporta masa zilnică. Ulciorul Esbit Food Jug de 0,5 litri își va dovedi utilitatea atunci când călătoriți, la serviciu sau la universitate, deoarece menține temperatura internă corectă chiar și după multe ore.

Termosul Esbit Food Jug 0,5 l este fabricat din oțel inoxidabil de calitate superioară. Pentru a preveni căderea accidentală, structura exterioară a fost acoperită cu un strat mat, ceea ce garantează o prindere fermă și adaugă eleganță designului general. De asemenea, dimensiunile termosului au fost alese astfel încât să fie ușor de manevrat. Indiferent de capacitate, acesta are același diametru - doar înălțimea diferă. Un avantaj suplimentar al designului general al ulciorului pentru alimente de 0,5 l este faptul că este sigur de utilizat. Compoziția materialului a fost lipsită de compuși nocivi BPA, care au un efect negativ asupra organismului nostru, în special asupra corpului copiilor. Acesta este responsabil de perturbarea sistemului endocrin, deoarece structura sa seamănă cu cea a hormonului feminin estrogen.

La fel ca la toate termosurile marca Esbit, o construcție specială cu pereți dubli este responsabilă pentru menținerea temperaturii. Pentru a folosi la maximum proprietățile oferite de Ulciorul Esbit Food Jug 0,5 l, creatorii modelului sugerează "formatarea" termosului înainte de utilizare. Dacă intenționați să transportați produse fierbinți, înainte de a le pune în termos, umpleți-l cu apă fierbinte timp de aproximativ 4 minute, apoi turnați lichidul și puneți alimentele înăuntru. Procedați la fel pentru produsele reci.

Un avantaj incontestabil al termosului Esbit Food Jug 0,5 l este supapa de siguranță avansată situată în primul capac. După ce îl presăm, putem elimina excesul de presiune acumulat în interior. Pe de o parte, acest lucru facilitează deschiderea termosului, iar pe de altă parte, elimină practic riscul de a fi ars de aburi fierbinți sau de "explozia" accidentală a capacului în timpul transportului. Cel de-al doilea capac poate servi cu ușurință drept castron/platoul pe care îl veți folosi pe teren.

Termos Esbit Food Jug 0,5 l - caracteristici cheie:

  • Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate;
  • Material fără BPA;
  • Capac avansat prevăzut cu un buton pentru a elimina presiunea excesivă;
  • Capac suplimentar care acționează ca un bol;
  • Înveliș exterior acoperit cu un strat mat elegant, cu proprietăți antiderapante;
  • Interiorul menține temperatura corectă a alimentelor reci sau calde pentru o perioadă mai lungă de timp;
  • La o temperatură ambiantă de aproximativ 20ºC +/-2ºC și lichidul turnat în interior la aproximativ 98ºC, aceasta este de aproximativ 65ºC după 6 ore, aproximativ 45ºC după 12 ore și aproximativ 30ºC după 24 de ore;
  • Simbolul produsului: FJ500ML

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului FJ500ML-OG
Culoare oliv
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 465 g
Capacitate exactă ~ 500 ml
Finisare ~ 13,5 x 10,8 cm
Material de bază Oțel inoxidabil 18/8
Action Snowy Mountains
Outlet Nu
Promoitem Bestseller
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, De zi cu zi / Lifestyle

Esbit Food Jug 0,5L - customer reviews

0.0