top

Rucsacuri pentru biciclete de șosea

Rucsacurile pentru bicicletele de șosea sunt modele foarte ușoare, excelente pentru mersul rapid. Volumul lor mic și forma aerodinamică le caracterizează. Veți găsi aici un rucsac de ciclism profesional pentru drumeții și sesiuni lungi de antrenament!
View as Grid List

4 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Rucsac ciclism CamelBak Hydrobak Light 1.5L - army green

  Lista de dorințe

 2. -17%
  Rucsac ciclism Deuter Road One - citrus/graphite

  Lista de dorințe

 3. -17%
  Rucsac ciclism Deuter Road One - black

  Lista de dorințe

View as Grid List

4 Produse

pe pagină
Ștergere

Pentru cine sunt concepute rucsacurile pentru biciclete de șosea?

Bicicicletele de șosea sunt de obicei asociate cu cursele profesionale, dar sunt mult mai versatile. Mulți le folosesc în scop recreativ sau chiar ca turiști, apreciind vitezele mari care pot fi atinse pe șosea. Bicicletele ușoare din carbon nu permit, de obicei, atașarea de bagaje suplimentare pe cadru, în afară de bidonii din coșuri. Pe distanțe mai lungi, rucsacurile compacte pentru bicicletele de șosea sunt cele care se vor dovedi utile. Într-o călătorie mai lungă, acestea vor putea conține alimente, o jachetă ușoară sau manșoane de bicicletă, o cameră de aer de rezervă sau chei. Toate acestea păstrând în același timp o formă aerodinamică, deranjându-ne cât mai puțin aerodinamica. Fiecare rucsac de șosea este caracterizat de o capacitate puternic moderată, deoarece, în poziția puternic înclinată pe care o ținem pe bicicletă, o încărcătură mai mare pe spate ar provoca un mare disconfort.

Ce rucsac de bicicletă MTB să alegeți?

Un rucsac de ciclism bun are nevoie de caracteristici care să te facă aproape să nu-l observi atunci când pedalezi. ? Este puțin probabil ca acesta să fie în pericol de a se freca de obstacole sau de a fi așezat frecvent pe jos, așa că întăriturile întâlnite la rucsacii de drumeție sunt inutile aici. În al doilea rând, ar trebui să aibă o formă aerodinamică. Acest lucru înseamnă elemente suplimentare minime la exterior, cum ar fi buzunare sau curele. Totul ar trebui să încapă în interior. În al treilea rând, rucsacurile pentru ciclism de șosea ar trebui să aibă un sistem de transport confortabil care să garanteze o mare stabilitate, asigurând în același timp o absorbție eficientă. Rucsacurile mici nu trebuie să fie foarte voluminoase, dar ar trebui să se potrivească bine cu silueta. În al patrulea rând, merită remarcat dacă un anumit rucsac pentru ciclism este echipat cu elemente reflectorizante. Fiecare dintre acestea înseamnă o vizibilitate mai bună în condiții meteo dificile. În al cincilea rând, dacă sunteți dornici să luați mai multă apă, merită să verificați dacă totul este compatibil cu un sistem de hidratare. Spațiul pentru o pungă de apă și capacitatea de a scoate și de a atașa un furtun la cureaua de umăr este esențială.

Cumpărați-vă rucsacul de ciclism ușor online la 8a.ro

Oferim o gamă largă de modele de la mărci de top. Dezvoltate special pentru cicliști, rucsacurile pentru biciclete de șosea sunt perfecte pentru excursii de o zi și sesiuni de antrenament lungi și solitare. Un rucsac de șosea la îndemână se va descurca foarte bine atunci când nu ne putem baza pe magazin pentru a ne reface rezervele de apă și alimente. Mărcile de top specializate în proiectarea și fabricarea rucsacurilor garantează o fabricație de înaltă calitate și caracteristici de utilizare deosebite.