top

Echipament de protecție bicicletă

Plăcuțele de bicicletă sunt o completare esențială a echipamentului dumneavoastră pentru coborârile mai rapide în off-road. Oferim plăcuțe de bicicletă MTB enduro confortabile, care oferă o protecție excelentă în timpul unei căzături. Modele ușoare, ideale pentru singletrack sau modele ușor mai construite pentru hopping.
View as Grid List

18 Produse

 1. -30%
  Protectii ciclism ION Pads K-Sleeve - black

  Lista de dorințe

 2. -30%
  Protectii ciclism ION Pads K-Pact - black

  Lista de dorințe

 3. -29%
  Protectii ciclism POC Joint VPD 2.0 Elbow - uranium black

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Genunchiere enduro POC Joint VPD 2.0 Knee - uranium black

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Cotiere ciclism POC Oseus VPD Elbow - uranium black

  Lista de dorințe

 6. -29%
  Protectii ciclism ION E-Sleeve 2.0 - black

  Lista de dorințe

 7. -30%
  Protectii ciclism ION K-Sleeve 2.0 - black

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Protectii ciclism ION E-Sleeve - ocean blue

  Lista de dorințe

 9. -35%
  Protectii ciclism ION E-Traze - ocean blue

  Lista de dorințe

 10. -30%
  Protectii ciclism ION E-Traze - black

  Lista de dorințe

 11. -39%
  Protectii ciclism ION K-Traze AMP - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

18 Produse

Ștergere

Deși inițial husele pentru biciclete au fost folosite în principal de către bicicliștii de downhill și de entuziaștii bicicletelor BMX, odată cu creșterea popularității singletrack-ului, a parcurilor de biciclete și a bicicletelor de teren, din ce în ce mai mulți oameni apelează la această soluție practică. Merită să știți că husele moderne pentru biciclete au evoluat semnificativ diferit față de modelele mari și voluminoase de acum câțiva ani. În prezent, cele mai importante mărci producătoare de huse pentru bicicliști au o gamă variată de modele care diferă în ceea ce privește gradul de protecție și scopul. Materialele inovatoare au făcut posibilă reducerea semnificativă a dimensiunilor acestora, făcând aproape invizibile husele pentru biciclete MTB sau enduro purtate sub o cămașă sau pantaloni scurți. Din ce în ce mai mult, plăcuțele sunt montate direct în îmbrăcăminte. Cămășile, șosetele sau pantalonii scurți cu plăcuțe oferă un confort și o siguranță ridicată la purtare. Acest lucru a fost posibil datorită spumelor moderne care rămân flexibile, astfel încât întregul ansamblu nu limitează mișcarea. În același timp, în cazul unei căderi, spuma se rigidizează, oferind o protecție mai bună împotriva impulsului căderii.

Protectoare moderne pentru biciclete MTB, enduro și BMX

Marcile de top oferă o întreagă secțiune transversală de tampoane pentru biciclete. Cei care aleg ciclismul MTB au cele mai multe șanse să aleagă cotiere și genunchiere. Acestea sunt zonele cele mai susceptibile de a fi deteriorate în cazul unei căzături. Ele ne salvează adesea de la abraziuni neplăcute atunci când ne deplasăm mai repede chiar și pe un singletrack ușor sau pe o coborâre ușor mai abruptă. Pasionații de enduro și hopping optează adesea pentru protecții de tibie pentru bicicletă. Aceasta este o protecție neprețuită atunci când piciorul alunecă de pe pedală. Un protector de tibie poate salva multă durere într-o astfel de situație. Pentru un set complet, vă puteți echipa și cu protecții pentru piept, protecții pentru șolduri sau o protecție pentru spate. Un set complet de protectori pentru bicicletele de downhill este alegerea celor care se concentrează pe coborârile propriu-zise. Modelele puternic dezvoltate oferă o protecție mare în timpul unei căderi, dar toate acestea vin cu prețul libertății de mișcare și al greutății unui astfel de set. De aici și popularitatea protecțiilor pentru biciclete enduro și MTB, care au un design flexibil și ușor, dar care oferă totuși un nivel de siguranță de bază.

Protectorii de ciclism se găsesc în magazinul 8a.ro

Oferim numai protecții de la mărci de ciclism de top. Astfel, ne asigurăm că acestea oferă un nivel ridicat de protecție, fiind în același timp confortabile de purtat. Toate modelele sunt fabricate din materiale ușoare, care sunt totuși foarte durabile. Setul anatomic de protectori pentru bicicletă nu va restricționa mișcarea, astfel încât nu va sta în calea coborârilor tehnice sau a secțiunilor mai dificile de singletrack. Protectoarele ușoare pentru biciclete MTB sau enduro sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește să se simtă puțin mai în siguranță pe traseele off-road.