top

Șosete bărbați

Șosete pentru bărbați pentru fanii tuturor activităților montane într-un singur loc. Oferim șosete termo-active pentru munte, trekking, ciclism, schi. O gamă largă de modele pentru toate anotimpurile.
View as Grid List

352 Produse

pe pagină
 1. -25%
  Șosete alergare Injinji Run LW No-Show Coolmax XtraLife - noir

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Sosete ciclism Rocday Trail - black/grey

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Sosete drumetie Maloja Sleme - midnight

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Sosete drumetie Maloja Laban - rosehip

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Șosete Maloja Raduka - deep sunset

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Șosete Maloja Raduka - midnight

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Sosete drumetie Maloja Sleme - sundust

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Sosete drumetie Maloja Sleme - raspberry

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Sosete ciclism MTB Mons Royale Altas Crew Sock - island

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Sosete ciclism MTB Mons Royale Altas Crew Sock - splatter

  Lista de dorințe

 11. -33%
  Sosete lana merinos Ortovox All Mountain Long Socks - wabisabi

  Lista de dorințe

 12. -32%
  Șosete trekking Ortovox Alpine Light Quarter Socks - wabisabi

  Lista de dorințe

 13. -32%
  Șosete barbati Ortovox Alpine Pro Comp Mid Socks - arctic grey

  Lista de dorințe

 14. -32%
  Șosete barbati Ortovox Alpine Light Low Socks - arctic grey

  Lista de dorințe

 15. -33%
  Sosete lana merinos Ortovox Alpine Mid Socks - black raven

  Lista de dorințe

 16. -33%
  Șosete trekking Ortovox Alpine Mid Socks - deep ocean

  Lista de dorințe

View as Grid List

352 Produse

pe pagină
Ștergere

Șosete de munte pentru bărbați pentru confort și durabilitate

Șosetele confortabile de trekking și sport sunt esențiale pentru toate activitățile montane. Șosetele pentru bărbați joacă un rol extrem de important, adesea subestimat, în îmbrăcămintea de drumeție. Alegerea șosetelor optime este extrem de importantă - fie că este vorba de drumeții, alergare, expediții alpine sau schi. Adaptate special pentru aceste activități, șosetele termoactive oferă nu numai confort și comoditate pentru picioare, ci mai ales uscăciune, adică o excelentă evacuare a transpirației departe de piele. Șosetele pentru bărbați pentru trekking și drumeții de la magazinul 8a.ro înseamnă calitate superioară pe traseu.

Șosete bărbătești perfect adaptate la activitatea ta

Șosetele bărbătești pentru munte încorporează adesea un design fără cusături pentru a reduce riscul de frecare. Șireturile speciale plasate în zone cheie stabilizează în mod adecvat piciorul. Oricine a fost nevoit să se confrunte cu iritații, răni și bășici dureroase știe că o șosetă bine aleasă poate face o mare diferență în ceea ce privește confortul, fie că este vorba de un model înalt, din lână, pentru iarnă, fie de șosete ușoare de barcă pentru căldura verii. Oferim modele dedicate unor activități montane specifice. Șosetele de trekking termoactive pentru bărbați sunt extrem de versatile și se mândresc cu o durabilitate ridicată, necesară pentru trasee lungi. În plus, oferă proprietăți de amortizare foarte bune. Panourile de dimensiuni optime previn iritațiile ușoare. Șosetele de alergare pentru bărbați reprezintă o categorie separată. Acestea sunt adesea modele de compresie care sunt concepute pentru a întări și mai mult mușchii în timpul efortului maxim. Toate șosetele de alergare montană se laudă cu o respirabilitate ridicată. Este alegerea perfectă atunci când parcurgeți traseele purtând pantofi de trail ușori. Proprietățile lor de uscare rapidă ajută la menținerea unui mediu optim în jurul piciorului. Șosetele călduroase de schi sunt alese pentru condiții de iarnă. Tăietura lor înaltă funcționează bine cu cizmele de schi și de schi de tură, protejând în mod eficient tibia de presiunea excesivă.

Șosete din fibre naturale și modele sportive sintetice

Producătorii de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber fac eforturi mari pentru a se asigura că șosetele termice pentru bărbați sunt fabricate din fibre care se potrivesc bine pe picior și își îndeplinesc numeroasele funcții fără a-l comprima sau irita. Dintre fibrele naturale, lâna merino se remarcă prin moliciunea sa superioară și proprietățile izolatoare fenomenale. Șosetele merinos pentru bărbați sunt o alegere populară pentru zilele mai reci, deoarece asigură o reglare termică excelentă. Fibrele sintetice, cum ar fi nailon, poliester sau elastan, sunt adesea folosite la șosete. Acestea ajută la întărirea semnificativă a întregii structuri și oferă un grad ridicat de elasticitate. Aceasta este o caracteristică esențială pentru toate șosetele de munte. Indiferent de pantofii de trekking pentru bărbați pe care îi alegeți, o șosetă bine ajustată, care intră în contact direct cu piciorul în orice moment, va fi întotdeauna baza confortului pe traseele lungi. Alege modelul cel mai potrivit nevoilor tale cu ajutorul gamei largi disponibile în magazinul online 8a.ro!