top

Șepci pentru bărbați

Șepcile bărbătești cu boruri sunt un accesoriu esențial pentru orice ținută de vară. Acestea vor fi ideale pentru excursiile de vară la stânci, pentru drumeții, camping și pentru viața de zi cu zi. Șepcile pentru bărbați cu boruri sunt o selecție largă de mărci de top care ne vor proteja atât de orbire, cât și de arsurile solare.
View as Grid List

253 Produse

 1. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - z and s/belay blue

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - outline logo/fox red

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - z and s/night plum

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Șapcă Ciele Alz Cap Athletics Small - cab

  Lista de dorințe

 5. Viziera Grivel Visor - black

  Lista de dorințe

 6. Viziera Grivel Visor - yellow

  Lista de dorințe

 7. -6%
  Șapcă The North Face Mudder Trucker - boysenberry

  Lista de dorințe

 8. -6%
  Șapcă Salomon Cross Cap - peach amber

  Lista de dorințe

 9. -7%
  Caciula alergare Salomon Cross Compact Cap - olive

  Lista de dorințe

 10. Șapcă Pajak 6 Pannel Hat - black

  Lista de dorințe

 11. -9%
  Caciula alergare Ciele GOCap SC Badge Plus - uniform

  Lista de dorințe

 12. -9%
  Șapcă Ciele ALZCap SC C Plus - mercier

  Lista de dorințe

 13. -7%
  Șapcă Ciele GOCap Iconic Small - earthrose

  Lista de dorințe

 14. -8%
  Șapcă Ciele GOCap SC Multi Star - darktober

  Lista de dorințe

 15. -7%
  Șapcă Ciele GOCap C Plus Box - wyndham

  Lista de dorințe

 16. -17%
  Caciula alergare Ciele GOCap C Plus Box - stanlee

  Lista de dorințe

 17. -33%
  Șapcă Montura Up Cap - tobacco/warm gold

  Lista de dorințe

 18. -33%
  Șapcă Montura Up Cap - black/care blue

  Lista de dorințe

 19. -25%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - zink orange

  Lista de dorințe

 20. -15%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - uranium black

  Lista de dorințe

 21. -32%
  Șapcă Rab Trucker Masters Cap - lilac

  Lista de dorințe

 22. -25%
  Caciula ciclism Oakley Cadence Road Cap - black/sulphur

  Lista de dorințe

 23. -19%
  Șapcă Mammut Crag Cap Logo - black

  Lista de dorințe

 24. -19%
  Șapcă Mammut Crag Cap Logo - iguana

  Lista de dorințe

 25. -27%
  Șapcă Maloja Mirnock - fir

  Lista de dorințe

 26. -27%
  Șapcă Maloja Mirnock - moonless

  Lista de dorințe

 27. -27%
  Caciula ciclism Maloja Quirl - moonless

  Lista de dorințe

 28. -27%
  Șapcă Maloja Ramesch - rosehip

  Lista de dorințe

 29. -15%
  Șapcă Fjallraven Classic Badge Cap - terracotta brown

  Lista de dorințe

 30. -28%
  Șapcă Buff Trucker Cap - bear/bear

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

253 Produse

Ștergere

Bepci bărbătești cu boruri - pentru primăvară și vară

Capacele sunt purtate cu plăcere de toți iubitorii de activități montane și nu numai. Este pur și simplu o completare foarte funcțională a garderobei de vară, care va asigura un confort maxim în zilele însorite, când căldura se revarsă din cer. Șepcile bărbătești cu boruri protejează foarte eficient ochii de razele dure ale soarelui, ceea ce este necesar mai ales în zilele fără nori. În plus, ele acoperă bine capul, astfel încât căldura nu va fi atât de supărătoare. Diferitele tăieturi și tipuri vor permite fiecăruia să aleagă un model perfect adaptat și foarte arătos.

Funcționalitate și confort maxim

Deși foarte asemănătoare la prima vedere, șepcile bărbătești cu boruri pot fi foarte diferite unele de altele. Bordura este cu siguranță primul element. Modelele clasice cu o ușoară curbură sunt încă populare. Capacele cu boruri drepte sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare. Este alegerea perfectă pentru utilizarea zilnică și pentru zilele de odihnă în timpul călătoriilor la stânci. Șepcile turistice sunt adesea echipate cu un bordaj pliabil, astfel încât totul să poată fi împachetat într-o dimensiune mică și pus, de exemplu, într-un buzunar. O categorie separată implică șepcile ultraușoare șepci de alergare, a căror boruri sunt adesea confecționate din spumă flexibilă. Șepcile pentru bărbați pot fi, de asemenea, realizate din diverse materiale. Versiunile clasice sunt realizate aproape în întregime din bumbac.

Șepci pentru bărbați - modele populare de camioane și modele cu 5 panouri

Oferta multor producători, însă, nu include doar modele de alergare și șepci clasice. Companiile au în colecțiile lor și popularele truckers și cele cu 5 panouri. Primele, datorită designului lor deschis, se comportă excepțional de bine în zilele călduroase, asigurând o circulație excelentă a aerului. La rândul lor, inspirate de modelele de skate Capacele 5-panou vor fi alegerea perfectă pentru toți cei care țin la fel de mult la caracterul practic și la aspectul la modă al accesoriilor lor. Merită, de asemenea, să acordăm atenție faptului că multe șepci de acest tip sunt fabricate din materiale ecologice, deoarece fibrele sintetice provin din reciclare. Unele mărci foarte angajate, precum Patagonia își creează șepcile pentru bărbați chiar și din plase de pescuit reciclate!

Modele clasice cu protecție pentru gât pentru fanii de trekking!

Unul dintre cele mai caracteristice elemente ale ținutei pasionaților de trekking sunt șepcile bărbătești echipate cu o protecție specială pentru gât Acesta este conceput pentru a ne proteja de arsurile solare atunci când suntem activi în munți și pe traseele de drumeție. Aceste tipuri de modele sunt adesea realizate din țesături care oferă protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV. În plus, unele modele oferă posibilitatea de a scoate fermoarul de pe capac pentru a da produsului un aspect mai "civilizat". La magazinul nostru, veți găsi, de asemenea, șepci cu un finisaj special repulsiv pentru insecte Acestea vor fi perfecte vara și în locurile unde suntem deosebit de expuși la înțepăturile de insecte.

Cumpărați șepci pentru bărbați de la magazinul online 8a.ro.

Pentru a se potrivi perfect la cap, șepcile sunt echipate cu diverse sisteme de ajustare. Cele mai populare sunt zăvoarele pentru ajustarea rapidă a circumferinței. Cataramele cu o curea sunt ceva mai puțin frecvente. Șepcile pentru bărbați fără reglaje sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare. Confecționate din materiale foarte flexibile, acestea asigură o potrivire optimă la cap. La magazinul online 8a.ro, oferim o selecție extrem de largă de șepci cu boruri pentru toți utilizatorii. Șepcile bărbătești cu boruri sunt perfecte pentru trasee, în timpul relaxării și călătoriilor. O șapcă cu logo-ul iconic al The North Face, Black Diamond sau La Sportiva este un accesoriu esențial în garderoba fiecărui alpinist și iubitor de provocări montane.