top

Saci de dormit pentru copii

Aceste modele de saci de dormit au fost pregătite cu gândul la cei mai tineri călători. Lungimea și izolarea corespunzătoare asigură un somn confortabil după o zi activă.
View as Grid List

22 Produse

  1. -29%
    Sac de dormit pentru copii Easy Camp Moon 200 Jr.

    Lista de dorințe

  2. -13%
    Sac de dormit pentru copii Coleman Lotus S

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

22 Produse

Ștergere

Sacuri de dormit concepute pentru copii

Sacurile de dormit pentru copii sunt indispensabile în timpul călătoriilor în familie. Pentru a le oferi micilor călători un confort termic optim, am pregătit o ofertă de sacuri de dormit pentru copii de la mărci cunoscute Cele mai multe dintre ele se bazează pe aceleași tehnologii și soluții ca și modelele pentru adulți, ceea ce le conferă proprietăți izolatoare excepționale și asigură un confort maxim al somnului. În plus, sacii de dormit pentru copii au un design colorat. Modelele speciale pentru băieți și fete sunt ca o invitație pentru copii să se cuibărească pentru o odihnă confortabilă, mai ales după o zi plină de aventuri. În oferta magazinului nostru online 8a.ro, veți găsi o varietate de sacuri de dormit pentru copii, atât modelele de tip mumie, cât și cele pătrate, pe care le puteți folosi și ca o plapumă.

Cum să alegi modelul potrivit pentru copil?

După ce ați ales un model de sac de dormit pentru copilul dumneavoastră, merită să vă luați un timp pentru a alege dimensiunea potrivită. Sacurile de dormit pentru copii, la fel ca și modelele pentru adulți, nu ar trebui să fie nici prea mici, nici prea mari. Dacă sacul de dormit este prea scurt, acesta va reduce semnificativ confortul somnului copilului dumneavoastră, ceea ce poate fi foarte important în condiții de exterior. La rândul lor, sacii de dormit care sunt prea lungi vor afecta negativ confortul termic în timpul somnului. Prea mult spațiu în interior va face ca sacul de dormit să piardă o parte din proprietățile sale izolatoare și nu vă va proteja copilul împotriva frigului la fel de eficient!

Diverse modele de saci de dormit pentru copii

Sacurile de dormit pentru copii vin în două forme - unul tradițional pătrat, care poate fi transformat cu ușurință într-o plapumă și unul cu o formă asemănătoare cu cea a unei mumii. Primul este o alegere ideală pentru nopțile mai călduroase și pentru vacanțele lungi cu cortul. Seara poate fi desfăcută și folosită în locul unei pături în serile mai răcoroase, când vă petreceți timpul în fața cortului. Cel de-al doilea funcționează mult mai bine la temperaturi mai scăzute și are o glugă suplimentară pentru cap pentru a menține capul cald. Este o alegere excelentă pentru sezoanele mai reci, în special pentru perioadele de tranziție din primăvară și toamnă. Forma de mumie asigură o potrivire perfectă și reține căldura mult mai eficient. Alegerea preferată a părinților sunt și sacii de dormit pentru copii cu lungime reglabilă. Deoarece pot fi ușor de extins, îi puteți ajusta cu ușurință pe măsură ce copilul dvs. continuă să crească. Sacurile de dormit pentru copii din oferta noastră sunt perfecte pentru excursiile în familie și taberele școlare.

Confortul termic al sacilor de dormit pentru copii

Modelurile concepute pentru copii oferă, de obicei, un confort termic excelent. Cu toate acestea, corpurile copiilor la diferite vârste sunt atât de diverse încât nu au fost elaborate standarde universale pentru măsurarea temperaturii sacilor de dormit pentru copii De aceea, majoritatea mărcilor nu oferă un interval de temperatură sugerat pentru modelele individuale de saci de dormit, bazându-se în această privință pe cunoștințele și opinia părinților care își cunosc cel mai bine copiii.

Sacurile de dormit pentru copii, la fel ca și modelele pentru adulți, pot avea diferite tipuri de umplutură. Cele mai ușoare și mai călduroase sunt cele umplute cu duvet natural Datorită elasticității sale neobișnuite, puful de rață sau de gâscă reține o cantitate mare de aer, ceea ce asigură o izolare excelentă împotriva frigului. Sacii de dormit pentru copii pot avea și umplutură modernă sintetică Și acestea îl vor proteja pe copilul nostru de frig, dar sunt mult mai rezistente la umiditate. Multe dintre modelele de saci de dormit au un strat hidrofob special. Pentru a ne proteja mediul și sănătatea, tot mai mulți producători optează pentru soluții care nu conțin PFC

PFC

Sacuri de dormit pentru copii disponibile la 8a.ro

Oferim o gamă largă de saci de dormit pentru copii de la mărci renumite. Produsele unor producători precum Deuter, Outwell, Hannah sau Coleman garantează cea mai înaltă calitate și performanțe excelente. Fiecare părinte va găsi în oferta noastră modelul potrivit - pentru primele excursii cu rucsacul în spate sau pentru o excursie mai lungă cu cortul. O varietate de modele colorate permite alegerea între modele pe care le vor îndrăgi atât fetele, cât și băieții de vârste diferite. Puteți găsi întotdeauna dimensiunea potrivită pentru înălțimea copilului dumneavoastră.

Un sac de dormit de înaltă performanță va asigura un somn confortabil al copilului dumneavoastră după o zi activă. Fiecare părinte va găsi produsul potrivit pentru copilul său printre o gamă largă de modele și forme. Modelele de formă pătrată oferă mai mult spațiu în interior și permit deplasarea confortabilă în interiorul sacului de dormit. Unii dintre sacii de dormit au o pernă specială detașabilă, ceea ce va face copilul dumneavoastră și mai confortabil. Dacă sunteți în căutarea unui sac de dormit și pentru dumneavoastră, nu uitați să consultați oferta noastră de sacuri de dormit de călătorie