top

La Sportiva

Marca La Sportiva este bine cunoscută în rândul alpiniștilor și al cățărătorilor. Acesta oferă încălțăminte de alpinism și de munte și haine tehnice potrivite pentru numeroase activități. Puteți găsi cele mai noi modele La Sportiva pe 8a.ro!
View as Grid List

473 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Șosete alergare La Sportiva Sky Socks - black/yellow

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantaloni escalada La Sportiva Cave Jeans - jeans/topaz

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantaloni escalada La Sportiva Talus Pant - carbon/black

  Lista de dorințe

 4. -40%
  Pantaloni escalada La Sportiva Talus Pant - space blue/topaz

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Pantaloni escalada femei La Sportiva Miracle Jeans - jeans/topaz

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Geaca matlasata La Sportiva Titan Down Jacket - black

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Hanorac cu gluga femei La Sportiva Retro Hoody - black

  Lista de dorințe

 8. -40%
  Hanorac cu gluga femei La Sportiva Retro Hoody - topaz

  Lista de dorințe

 9. -40%
  Hanorac escaladă femei La Sportiva Retro Hoody - blush

  Lista de dorințe

 10. -40%
  Hanorac cu gluga La Sportiva Retro Hoody - kale

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Pantaloni escalada La Sportiva Sandstone Pant - carbon

  Lista de dorințe

 12. -40%
  Hanorac cu fermoar femei La Sportiva Chill Jacket - celadon/alpine

  Lista de dorințe

 13. -40%
  Geaca impermeabila La Sportiva Odyssey Gtx Jkt - black/crystal

  Lista de dorințe

 14. -40%
  Geaca impermeabila La Sportiva Odyssey Gtx Jkt - black/sangria

  Lista de dorințe

 15. -40%
  Geaca femei La Sportiva Mythic Primaloft Jacket - celadon/alpine

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Tricou cu imprimeu La Sportiva Horizon T-Shirt - storm blue

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Hanorac cu fermoar femei La Sportiva Existence Hoody - storm blue

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Pantaloni femei La Sportiva Aequilibrium Softshell Pant - storm blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

473 Produse

pe pagină
Ștergere

Gama cuprinzătoare de încălțăminte de munte

Gama extrem de largă a mărcii La Sortiva include încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, concepută pentru o utilizare diversificată. Indiferent de scopul urmărit, încălțămintea este întotdeauna printre cele de cea mai bună calitate din lume. Fabricate de marca La Sportiva, cizmele de înaltă munte vă permit să cuceriți cele mai înalte vârfuri din lume. Experiența vastă în producția acestora ne permite să punem la dispoziția utilizatorilor atât modele clasice din piele naturală, cât și modele moderne, ultraușoare, concepute pentru mișcări rapide pe teren de munte înalt. Pe terenuri mai ușoare și pe trasee mai lungi, pantofii de trekking funcționează bine. Gama actuală de pantofi de trail running de la La Sportiva este folosită atât de profesioniști care concurează în cele mai dificile evenimente din lume, cât și de amatori care se antrenează pe trasee suburbane. O categorie complet diferită este La Sportiva pantofi de cățărare Aceștia includ atât modele pentru profesioniști și începători, cât și pantofi de cățărare pentru copii.

Nu doar încălțăminte

Acest producător oferă, de asemenea, îmbrăcăminte de înaltă calitate pentru cățărare și alpinism de câteva sezoane. Acest lucru l-a transformat într-o marcă care oferă echipament montan complet. Bumbacul natural folosit și croielile casual fac ca logo-ul acestui producător să poată fi găsit adesea pe bolovani și stânci. Grija pentru cea mai bună calitate a produselor face ca acestea să fie caracterizate de soluții inovatoare și de o durabilitate și fiabilitate ridicată. Gama vastă La Sportiva din magazinul 8a.ro înseamnă o selecție largă și o ușurință maximă la cumpărături.

Istoria mărcii La Sportiva

Misiunea mărcii este de a oferi produse tehnice de calitate superioară pentru explorarea muntelui și activități în aer liber. Timp de aproape un secol, a oferit tuturor pasionaților de activități în aer liber încălțăminte și haine inovatoare care le permit să ajungă și mai sus și mai departe. Brandul La Sportiva, care provine dintr-un mic oraș de munte, se bazează pe oameni care, de generații întregi, au perfecționat cu dedicație fiecare detaliu al generațiilor succesive de bocanci de munte, atât cei destinați drumeților, cât și cei pentru alpiniștii profesioniști sau alpiniștii din Himalaya. În ciuda anvergurii sale internaționale, compania are încă o mică fabrică cu 250 de angajați în Italia, în Ziano di Fiemme, în inima Dolomiților. Este un adevărat fenomen printre cele mai renumite mărci din lume. La Sportiva are, de asemenea, o filială în America, în SUA. În pofida unei astfel de extinderi atât de mari, marca nu și-a pierdut nimic din autenticitatea și intenția originală. Este în permanență în căutarea de noi soluții nu numai în ceea ce privește echipamentele de escaladă sau de trekking, ci și în cele destinate alergării montane sau schiului de alpinism. De la un producător cunoscut în principal pentru încălțămintea de munte, a devenit o marcă care oferă o gamă completă de produse pentru toți iubitorii de munte care practică diverse activități atât vara, cât și iarna.