top

Cartuşe

Cartușele de gaz de la mărcile de top oferă amestecuri optime de gaz pentru a asigura gătitul fără probleme pe traseu. Oferim diferite tipuri de cartușe de gaz, precum și combustibili solizi și sticle pentru combustibil lichid.
View as Grid List

24 Produse

 1. -5%
  Combustibil solid Tactical FoodPack Tactical Fire Pot

  Lista de dorințe

 2. -19%
  Instrument Jetboil Crunchit

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Adaptor de voiaj MSR LowDown Remote Stove Adapter

  Lista de dorințe

 4. -21%
  Suport cartuș Primus Canister Stand

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Suport cartuș Jetboil Canister Stabilizer

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Combustibil solid Esbit Solid Fuel Tablets 16 x 5g

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Combustibil solid Esbit Solid Fuel Tablets 8 x 27g

  Lista de dorințe

 8. -19%
  Indicator de umplere a cartușului Jetboil JetGauge

  Lista de dorințe

 9. -21%
  Sticla pentru combustibil Primus Fuel Bottle 600 ml

  Lista de dorințe

 10. -11%
  Adaptor Primus Filling Adapter - steel

  Lista de dorințe

 11. -18%
  Sticla pentru combustibil Primus Fuel Bottle 350 ml

  Lista de dorințe

 12. -22%
  Suport cartuș MSR Trillium Stove Base

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Suport cartuș MSR Universal Canister Stand

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Suport cartuș Optimus Canister Stand

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

24 Produse

Ștergere

Cartușe de gaz și alți combustibili pentru sobe de camping

Aragazurile de camping alimentate cu cartușe de gaz sunt cel mai confortabil mod de a asigura o masă caldă în timpul aventurilor și călătoriilor în aer liber. Modelele special concepute sunt pe deplin compatibile cu cartușele de gaz de mici dimensiuni, ceea ce le face ușor de utilizat. Este nevoie de doar câteva secunde pentru a pregăti soba pentru funcționare. Cartușele de gaz sunt extrem de populare în întreaga lume, astfel încât le puteți reîncărca în multe destinații. În funcție de țara pe care decideți să o vizitați, disponibilitatea diferitelor soluții poate varia, așa că este important să vă faceți o idee despre situația cu care vă confruntați când ajungeți acolo sau să luați cu dumneavoastră o reîncărcare suplimentară.

Cartușele de gaz, deși sunt cele mai populare, nu reprezintă singura sursă de energie pentru sobele de camping. Modelele concepute pentru altitudini mari, funcționează cu combustibil lichid, cum ar fi benzina sau kerosenul purificat. Vă oferim buteliile potrivite pentru a lua cu dvs. un pic mai mult combustibil pentru întreaga călătorie Starele de camping pentru combustibil solid necesită un alt tip de combustibil. Tabletele speciale pentru combustibil solid sunt ușor de transportat. Deși această soluție este folosită cel mai des în situații de urgență sau de către minimaliști, este o soluție ușoară pentru a fierbe apă pentru o masă sau pentru a pregăti o băutură caldă.

Cartușele de gaz pot avea diferite dimensiuni și opțiuni de atașare

Cartușele de gaz pot varia în ceea ce privește mai multe caracteristici. Nu există nicio îndoială că acestea pot fi împărțite la o primă vedere după mărimea lor. Pentru călătorii mai lungi, cele mai mari modele vor fi perfecte. Acest lucru este, de asemenea, excelent atunci când trebuie să gătiți pentru un grup mai mare de persoane. Pe de altă parte, pentru călătoriile de weekend, când doriți să reduceți cantitatea de bagaje, cele mai mici ca. 100 g se vor descurca foarte bine. Dimensiunea lor compactă le face să încapă ușor în majoritatea oalelor mici de camping, astfel încât puteți minimiza semnificativ volumul bagajului dumneavoastră. De asemenea, designul ușor face ca rucsacul de exterior să fie mai ușor.

O altă caracteristică cheie prin care diferă între ele modelele individuale de cartușe este sistemul de fixare a acestora la sobă. Cea mai populară soluție include cartușele de gaz care prezintă un filet (pentru a înșuruba arzătorul). Sistemul Easy Clic de la Campingaz este, de asemenea, popular, în care aragazul este introdus pe cartuș cu ajutorul unui mecanism special. Ultimul tip include modelele perforabile. În această soluție, atunci când puneți cartușul pe cuptor, nu puteți deconecta cartușul atâta timp cât nu ați folosit în totalitate conținutul cartușului; precum și modelele pierceable. Primele două soluții vă permit să conectați și să deconectați cartușul și cuptorul de mai multe ori, ceea ce face ca întregul set să fie foarte comod de transportat. Acestea sunt sistemele care sunt cel mai frecvent utilizate în scop de drumeție. Spre deosebire de cartușele pierceable care, atunci când sunt conectate la sobă, trebuie folosite în întregime înainte de a putea fi deconectate. Acest sistem este cel mai probabil să fie folosit pentru camparea pe termen lung într-un singur loc.

Cartușe pentru fiecare anotimp al anului

În cazul cartușelor pentru aragaz de camping temperatura ambientală are o mare influență asupra performanței acestora. Cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât gazul se dilată mai greu în cartuș, iar puterea aragazului scade. În cazuri extreme, la temperaturi foarte scăzute, nu veți putea nici măcar să fierbeți apă pe aragaz. Acesta este motivul pentru care, la temperaturi scăzute, mulți turiști experimentați își încălzesc cartușele în sacii de dormit înainte de a porni arzătorul dimineața. Pentru a reduce această problemă, producătorii de cartușe de top produc de ceva timp modele cu un amestec special de gaz "de iarnă". Cu un raport adecvat al componentelor individuale, gazul se dilată mult mai repede, în ciuda temperaturii scăzute. Cartușele de gaz de iarnă pentru sobe de camping sunt perfecte pentru cea mai rece parte a anului.

O selecție largă de cartușe și alte tipuri de combustibili pentru sobe de camping la 8a.ro

În magazinul 8a.ro, vă oferim combustibili pentru sobe pe gaz, care sunt foarte buni pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Cele mai importante mărci de outdoor garantează cea mai bună calitate a gazelor, asigurând o experiență confortabilă de gătit în timpul aventurilor în aer liber, în campinguri și la cort sau în timpul expedițiilor montane solicitante. Pe lângă cartușe, oferim și butelii pentru combustibil lichid, precum și pentru combustibil solid. De aceea, indiferent de tipul de aragaz de camping pe care îl aveți, cu siguranță veți găsi aici combustibilul potrivit pentru el.