top

Mănuși softshell bărbați

Mănușile softshell pentru bărbați protejează perfect împotriva efectului de răcire al vântului atunci când mergeți pe traseul montan, alergați sau schiați. Mănușile Softshell vă vor susține activitățile.
View as Grid List

47 Produse

 1. -9%
  Mănuși Montane Windjammer Lite Glove - black

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Manusi schi de tura Karpos Race Glove - black/black

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Mănuși schi de tura Kombi Outdoor-Zy Glove - black

  Lista de dorințe

 4. -29%
  Manusi rezistente la vant Trekmates Rigg Gloves - black

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Manusi schi Kombi Crossroad Glove - black

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Mănuși Extremities Waterproof PowerLiner - black

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Manusi schi de tura Ziener Ugo GTX INF - black

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Manusi softshell Kombi The Wrap Glove - asphalt

  Lista de dorințe

 9. -14%
  Mănuși Black Diamond Torque Glove - black

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Manusi softshell Ziener Ultimo PR - black

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Manusi softshell Ziener Ilko GTX INF - lime green

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Mănuși Ziener Ilko GTX INF - black

  Lista de dorințe

 13. -24%
  Mănuși schi de tura Ziener Ividuro Touch - black

  Lista de dorințe

 14. -30%
  Manusi softshell Rab Baltoro Glove - black

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Manusi munte Rab Axis Glove - black

  Lista de dorințe

 16. -15%
  Mănuși softshell Salewa WS Finger Gloves - black out

  Lista de dorințe

 17. -20%
  Mănuși softshell Black Diamond Mont Blanc - black

  Lista de dorințe

 18. -7%
  Mănuși munte Black Diamond Wind Hood Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 19. -23%
  Mănuși Black Diamond MidWeight Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 20. -21%
  Mănuși Black Diamond LightWeight Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 21. -5%
  Mănuși Black Diamond HeavyWeight Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 22. -17%
  Manusi schi de tura Black Diamond Arc Glove - black

  Lista de dorințe

 23. -22%
  Mănuși softshell Kanfor Berg Pro - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

47 Produse

Ștergere

Mănuși softshell pentru bărbați - noi numim wind stop!

În mănușile softshell, designerii folosesc tehnologii moderne de materiale, care reprezintă o barieră eficientă împotriva vântului. Unele dintre aceste soluții sunt dezvoltate de mărcile care creează mănuși softshell pentru bărbați, cum ar fi Rab, Salewa, Dynafit, Salomon, The North Face și altele. Cu toate acestea, uneori producătorii folosesc produsul GORE-TEX® INFINIUM™ cu membrana WINDSTOPPER® Technology. Fiecare dintre tehnologii este caracterizată de un coeficient individual de permeabilitate la vânt CFM. De exemplu, fleece-ul clasic are o valoare de 200 CFM, iar soluțiile din grupul WindWall® și de la alte mărci în jur de 10/40 CFM. Cu toate acestea, produsul GORE-TEX® INFINIUM™ cu membrana WINDSTOPPER® Technology oferă o permeabilitate la vânt de 0 CFM! Acest lucru înseamnă că protejează complet împotriva frigului. Datorită acestui fapt, orice mănuși softshell pentru bărbați pe care le alegeți, puteți conta pe o protecție excelentă împotriva efectului de răcire al vântului. Acest lucru va crește confortul termic al activităților montane care au loc în perioada de tranziție și în timpul iernii. Acest lucru face ca mănușile softshell pentru bărbați să fie permanent disponibile în garderoba dvs.

Mănuși bărbătești softshell - confort respirabilitate

În plus față de permeabilitatea minimă la vânt, mănușile softshell oferă, de asemenea, respirabilitate. Aceasta rezultă din utilizarea de către producători a materialelor sintetice. Avantajul lor este capacitatea de a evacua excesul de umiditate, care apare în mod normal în timpul efortului de drumeție sau de schi de tură. Mănușile softshell pentru bărbați păstrează astfel o parte din respirabilitatea naturală a pielii, ceea ce reduce supraîncălzirea neplăcută. Unii producători, cum ar fi Salewa sau Marmot, folosesc un aditiv sub formă de materiale izolatoare în unele dintre modelele lor. Acest lucru susține termic și protejează mai bine mâinile împotriva răcirii periculoase. Mănușile softshell pentru bărbați sunt uneori acoperite și cu impregnare cu apă DWR. Sarcina sa este de a încetini îmbibarea, astfel încât picăturile de apă sau de zăpadă să curgă liber pe țesătură. Acest lucru va fi util în timpul ploilor trecătoare, pe care le veți aprecia în zilele cu condiții meteorologice mai proaste.

Mănuși bărbătești softshell - confort

După cum știm, veți folosi mănușile în timpul diferitelor provocări montane, așa că trebuie să fie confortabile. Producătorii folosesc adaosul de fibre elastice sub formă de Lycra® sau elastan. Acest lucru este adesea susținut de un design special cu întindere în 2 sau 4 direcții. Acest lucru vă permite să vă întindeți în două sau în toate direcțiile. Prin urmare, mănușile softshell pentru bărbați asigură o libertate maximă de mișcare. Acest lucru vă va permite să acționați cu ușurință bastoanele de trekking și de schi, precum și fermoarele din rucsacuri.

Mănuși softshell pentru bărbați - funcționalitate

În zilele noastre, suntem însoțiți de smartphone-uri și aparate foto pe trasee. De aceea, creatorii de îmbrăcăminte montană folosesc soluții care să le permită confortul de utilizare. Atunci când vă alegeți mănușile softshell pentru bărbați, merită să acordați atenție dacă acestea dispun de tehnologiile potrivite. Le veți găsi sub forma unor panouri care vă vor permite să operați ecrane tactile. Astfel, puteți face o fotografie sau puteți suna un prieten fără a fi nevoit să vă scoateți mănușile, ceea ce vă poate pune în pericol de a vă răci mâinile.