top

Papuci i şlapi damă

Papucii și șlapii pentru femei sunt o combinație perfectă între o structură care susține confortul mersului și un design la modă. În timpul plimbărilor dumneavoastră vă veți putea bucura de un confort ridicat. Aceștia vor ține pasul cu cerințele dumneavoastră.
View as Grid List

40 Produse

 1. -24%
  Șlapi femei Teva Voya Flip - antiguous navy multi

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Papuci femei Teva Olowahu - palms indigo/rose violet

  Lista de dorințe

 3. -27%
  Papuci femei Teva ReFlip - waves blue

  Lista de dorințe

 4. -27%
  Papuci femei Teva Universal Slide - clay multi

  Lista de dorințe

 5. -28%
  Șlapi femei Teva ReFlip - waves rose violet

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Papuci Hoka ORA Recovery Slide 3 - black/black

  Lista de dorințe

 7. -29%
  Șlapi femei Gumbies Islander Canvas Flip-Flops - gecko

  Lista de dorințe

 8. -29%
  Șlapi femei Gumbies Duckbill Flip-Flops - prple

  Lista de dorințe

 9. -17%
  Papuci femei Salomon Reelax Slide 6.0 - tea rose/wht/van

  Lista de dorințe

 10. -27%
  Papuci femei Chaco Chillos Slide - rose blue

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Papuci Gumbies Outback - charcoal/turquoise

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Papuci femei Gumbies Outback - navy/pink

  Lista de dorințe

 13. -28%
  Șlapi femei Gumbies Corker Flip-Flops - khaki

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Papuci femei Chaco Chillos Slide - fossil

  Lista de dorințe

 15. -27%
  Papuci femei Chaco Chillos Slide - ocean blue

  Lista de dorințe

 16. -31%
  Șlapi Oofos Ooriginal Sport - graphite

  Lista de dorințe

 17. -12%
  Șlapi femei Teva Voya Flip - antiguous blue multi

  Lista de dorințe

 18. -33%
  Șlapi femei Teva Voya Zillesa - aragon/syrah

  Lista de dorințe

 19. -30%
  Șlapi femei Gumbies Islander Canvas Flip-Flops - turtle

  Lista de dorințe

 20. -39%
  Șlapi femei Source Island - solid black

  Lista de dorințe

 21. -39%
  Șlapi femei Source Island - lilac/brown

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

40 Produse

Ștergere

Clapii și șlapii de damă sunt încălțămintea sofisticată de vară

Zilele călduroase pot fi deosebit de enervante pentru picioarele noastre. Ele sunt cele care resimt foarte des senzația de supraîncălzire. Pentru a o reduce, purtați papuci de damă și flip-flops. Aceste modele neacoperite permit o bună circulație a aerului. În acest fel, ele se ocupă perfect de confortul din jurul picioarelor, pentru care temperaturile ridicate par a fi atât de neplăcute. Aceste tipuri de încălțăminte de vară sunt perfecte pentru ziua pe plajă, pentru plimbări relaxante sau pentru mersul pe trotuarele din oraș. Unele modele au o construcție care sprijină în mod deosebit regenerarea picioarelor. Sunt dedicați în special persoanelor care doresc să se bucure de un confort peste medie după o zi întreagă petrecută în drumeții montane sau alergări solicitante.

Cum sunt construiți papucii și șlapii pentru femei? Un design care te va surprinde

Călăria de vară îți amintește de articole arătoase, dar cu siguranță nu și de confort? Papucii de damă și șlapii, care se află în gama magazinului nostru, sunt cu siguranță mai mult decât atât. Unii dintre ei folosesc soluții tehnologice care sunt folosite și la pantofii de munte! Vorbim, de exemplu, despre spuma EVA, folosită pe scară largă. Talpa intermediară a șlapilor, care o are, are mare grijă de amortizarea fiecărui pas. Datorită tipului de picior, aceștia pot simți mai puțină oboseală, iar articulațiile sunt mai bine protejate împotriva efectului negativ al vibrațiilor din timpul marșului. Spuma le reduce foarte mult. Un alt element structural important este talpa. Nici în acest aspect designerii nu se lasă mai prejos. Ei folosesc un compus de cauciuc care asigură o bună aderență pe o varietate de substraturi. În acest fel, sunteți mai încrezător în fiecare pas pe care îl faceți, iar eficiența marșului crește.

Pantofi și șlapi de damă pentru stil și confort

Conveniența utilizării pantofilor de vară se datorează mai multor aspecte. Un rol important îl joacă aici curelele care țin piciorul. În modelele oferite de magazinul nostru, acestea sunt confecționate din materiale prietenoase cu pielea. La unele dintre ele, designerii au ales bumbacul, care este extrem de plăcut la atingere. Altele sunt materiale sintetice, caracterizate de o rezistență sporită și de respirabilitate. Datorită acesteia, dungile vor avea grijă de climatul de sub stratul de material. În plus, designerii au ajustat profilul pantofilor la forma piciorului femeii. În acest fel, întregul se va adapta perfect la ea. Papucii și flip-flops pentru femei sunt, de asemenea, o varietate de modele. Culorile discrete ale modelelor stilistice se împletesc cu pantofii care folosesc multe combinații de culori. O astfel de gamă largă vă permite să ajungeți la pantofii de vară care vă vor plăcea și din punct de vedere vizual. Modelele sunt concepute pentru a vă completa perfect ținuta.