top

Încălțăminte trail bărbați

Pantofii de trail pentru bărbați sunt o combinație de mai multe elemente, cum ar fi structura ușoară a părții superioare, rezistența la abraziune de la roci sau rădăcini și, mai presus de toate, aderența maximă a tălpii.
View as Grid List

360 Produse

 1. -15%
  Pantofi trail Saucony Peregrine 13 - glade/black

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Pantofi trail Hoka Zinal 2 - black/ceramic

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Pantofi trail Hoka Tecton X 2 - black/flame

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Pantofi trail Salomon Ultra Glide 2 - black/pink

  Lista de dorințe

 5. -6%
  Pantofi trail Salomon Glide Max Tr - red/shoran

  Lista de dorințe

 6. -3%
  Pantofi trail Salomon Xa Pro 3D V9 GTX - blue/surf/lapis

  Lista de dorințe

 7. -12%
  Pantofi trail Salomon Hypulse - black/rainy day/black

  Lista de dorințe

 8. -3%
  Pantofi trail Salomon Pulsar Trail Pro 2

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

360 Produse

Ștergere

Călăriile bărbătești de trail pentru alergare în orice vreme și pe orice teren

Magazinul 8a.ro oferă atât încălțăminte pentru maratoane montane, cât și modele potrivite pentru antrenamentele zilnice în aer liber. Încălțămintea de vară trail se mândrește cu o aerisire maximă a piciorului, în timp ce pantofii de alergare montană cu membrană GORE-TEX® vor garanta condiții confortabile iarna și în anotimpurile de tranziție - de obicei umede și noroioase. Călăria de trail pentru bărbați de la cei mai importanți producători garantează o susținere optimă a piciorului și încredere în fiecare pas. Dezvoltați special pentru alergări dinamice în urcare și coborâre, aceștia vă vor permite să obțineți timpi din ce în ce mai buni la competiții și vă vor oferi un confort sporit în alergările de agrement. Compozitul de cauciuc, cu proprietăți similare cu cele ale pantofilor de munte sau de cățărare, precum și talpa foarte agresivă a tălpii, reprezintă principalele diferențe între pantofii de alergare off-road și cei concepuți pentru terenuri netede. Pantofii de alergare montană, din serii precum cea inovatoare VECTIV™ by The North Face, reprezintă cea mai bună alegere pentru oricine caută pantofi ușori pentru off-road care să ofere aderență maximă pe terenuri variate.

Gama largă include pantofi de trail pentru bărbați de la cei mai renumiți producători

Magazinul 8a.ro se angajează să ofere o gamă completă de șlapi de traseu Acesta este motivul pentru care prezintă modele ale unor mărci de top din domeniul montan, precum Salomon, La Sportiva, Arcteryx, Dynafit, On Running și multe altele. Având la dispoziție cei mai buni pantofi de trail pentru bărbați pentru alergări montane, poți fi sigur că vei găsi modelul potrivit, indiferent de distanțele pe care le parcurgi sau de terenul pe care alergi. Gama noastră este completată de accesorii esențiale pentru fiecare alergător de munte, cum ar fi rucsacuri de alergare, haine de alergare și toate accesoriile necesare pentru a te face și mai rapid.