top

Salewa Încălțăminte femei

Pantofii pentru femei Salewa sunt făcuți pentru toate femeile pasionate de activități montane. Dacă intenționați să parcurgeți trasee de Via Ferrata, să faceți drumeții sau să escaladați cele mai înalte vârfuri, pantofii pentru femei Salewa vă vor garanta un confort ridicat.
View as Grid List

5 Produse

 1. -29%
  Pantofi damă Salewa Ultra Train 3 - duck green/rhododendon
  Pantofi damă Salewa Ultra Train 3 - duck green/rhododendon
  cu TVA 509,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 529,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 721,00Lei (-29%)

  Lista de dorințe

 2. -28%
  Pantofi femei Salewa Dropline - mallard blue/grisaille
  Pantofi femei Salewa Dropline - mallard blue/grisaille
  cu TVA 529,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 569,90Lei (-7%)
  Prețul recomandat al producătorului 741,60Lei (-28%)

  Lista de dorințe

 3. -26%
  Pantofi drumetie dama Salewa Dropline - feld green/fluo coral
  Pantofi drumetie dama Salewa Dropline - feld green/fluo coral
  cu TVA 529,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 569,90Lei (-7%)
  Prețul recomandat al producătorului 721,00Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 4. -28%
  Bocanci alpinism femei Salewa Raven 3 GTX - malta/vivacious
  Bocanci alpinism femei Salewa Raven 3 GTX - malta/vivacious
  cu TVA 1.029,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.049,90Lei (-1%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.442,00Lei (-28%)

  Lista de dorințe

 5. -23%
  Bocanci alpinism femei Salewa Vultur EVO GTX - princess blue/rose red
  Bocanci alpinism femei Salewa Vultur EVO GTX - princess blue/rose red
  cu TVA 1.179,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.199,90Lei (-1%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.545,00Lei (-23%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Salewa pantofi de damă, special concepuți pentru femeile active

Marca Salewa este bine cunoscută pentru fabricarea încălțămintei montane și de exterior de cea mai înaltă calitate. Marea majoritate a ofertei include modele dedicate în special femeilor. Acestea excelează nu numai prin culorile perfect selectate sau prin mărimile disponibile, ci, mai ales, prin adaptarea perfectă la piciorul femeii. Acesta este motivul pentru care pantofii pentru femei Salewa sunt alegerea populară a tuturor femeilor pasionate de drumeții lungi. Datorită confortului oferit de acest producător de încălțăminte, nici măcar nu veți observa că tocmai ați parcurs atâția kilometri pe traseu. Perfecționați până în cele mai mici detalii, pantofii cu materiale moderne, vor fi pe placul celor mai exigente pasionate de activități montane.

O varietate de pantofi pentru femei Salewa

Acest producător oferă încălțăminte pentru aproape orice activitate montană. O serie de încălțăminte de alpinism a fost realizată pentru cele mai experimentate doamne. Concepută pentru a ajunge pe cele mai înalte vârfuri din lume, încălțămintea este perfectă pentru condiții meteo nefavorabile. Aceștia combină cu pricepere durabilitatea foarte mare și greutatea moderată, astfel încât urcarea metru cu metru să fie și mai ușoară. Toți pasionații de călătorii mai lungi vor aprecia cu siguranță modelele moderne de trekking. Pentru că pantofii de femei Salewa pentru drumeții oferă un confort de neegalat în timpul aventurilor în aer liber pe distanțe lungi. Tâmplăria cu croială mai înaltă oferă un suport excelent atunci când faceți trekking cu un rucsac mai greu. Aspectul modern al părții superioare în majoritatea modelelor distinge Salewa de alți producători, care păstrează de obicei stilul tradițional. Puteți alege și modele ultraușoare de outdoor. Acest tip de pantofi Salewa pentru femei sunt perfecți pentru drumeții rapide fără bagaje sau cu un rucsac minimalist. Sunt făcuți pentru excursii rapide de o zi la munte, când vrem să ajungem rapid pe vârf și să ne întoarcem în vale înainte de lăsarea întunericului. Dar Salewa oferă și pantofi de abordare tehnică. Acest tip de pantofi oferă precizie maximă în terenul stâncos. Acolo unde precizia și acuratețea fiecărui pas valorează greutatea sa în aur, pantofii de abordare pentru femei vor fi cei mai buni.

Salewa - puteți cumpăra pantofi de damă online în magazinul 8a.ro

Oferta noastră include o selecție largă de pantofi Salewa pentru femei. Modelele ușoare pentru vară cu panouri realizate din plasă ușoară oferă o permeabilitate maximă a aerului în timpul temperaturilor ridicate. Modelele pentru tot timpul anului și modelele concepute pentru condiții meteo mai dificile, dispun de membrana avansată GORE-TEX®. Aceasta garantează o rezistență ridicată la apă a părții superioare, astfel încât picioarele dvs. sunt protejate în orice moment de apa și zăpada care vor să pătrundă din exterior. Pantofii pentru femei Salewa sunt o alegere excelentă pentru toate activitățile și anotimpurile anului.