top

Căşti MTB / Enduro

Căștile MTB / Enduro sunt special concepute pentru toți iubitorii de trasee și poteci montane. Veți găsi căști de bicicletă MTB ușoare și căști de bicicletă enduro ceva mai construite. Gama include o selecție largă de modele de la mărci de top!
View as Grid List

28 Produse

 1. -22%
  Casca enduro Rudy Project Protera+ - lagoon matte

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - black matt

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - moss green matt

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - plum matt

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - cloud/dark silver matt

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Casca MTB Uvex Quatro CC MIPS - all black matt

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - red/black matt

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Casca enduro Uvex HLMT 10 - black/grey matt

  Lista de dorințe

 9. -26%
  Casca MTB Uvex Quatro CC MIPS - cloud/deep space matt

  Lista de dorințe

 10. -19%
  Casca bicicleta POC Crane MIPS - uranium black matt

  Lista de dorințe

 11. -36%
  Casca MTB Smith Session MIPS - matte draplin

  Lista de dorințe

 12. -36%
  Casca MTB Smith Session MIPS - matte spruce/safari

  Lista de dorințe

 13. -30%
  Casca enduro ION Traze Amp MIPS - black

  Lista de dorințe

 14. -28%
  Casca bicicleta POC Axion - hydrogen white matt

  Lista de dorințe

 15. -32%
  Casca MTB Smith Convoy MIPS - black

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Casca bicicleta POC Kortal - lead blue matt

  Lista de dorințe

 17. -20%
  Casca enduro POC Kortal - actinium pink matt

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

28 Produse

Ștergere

Căști de MTB enduro - esențiale pentru traseele montane

Toți pasionații de off-road și de ciclism montan cunosc importanța unei căști bune de MTB. Aceasta este cea care ne va proteja capul în timpul unei căzături. Niciun ciclist experimentat nu pleacă pe traseu fără ea. Căștile de MTB și enduro trebuie să combine mai multe caracteristici. În primul rând, acestea trebuie să ofere o protecție eficientă în timpul unei căderi. Acest lucru este servit de soluții tehnologice din ce în ce mai noi pentru a minimiza efectele impactului. În al doilea rând, orice cască de mountain bike trebuie să fie relativ ușoară. O greutate prea mare pe cap va obosi mușchii gâtului după orice drumeție lungă. O cască grea reprezintă un disconfort semnificativ atunci când ne confruntăm cu eforturi considerabile pe coborâri. În al treilea rând, căștile de ciclism MTB trebuie să ofere o bună ventilație. Toți metrii pe care îi coborâți în munți vor trebui în cele din urmă recuperați la urcare. Nimic nu este mai rău decât o urcare obositoare într-o zi călduroasă cu o cască slab ventilată pe cap.

Ce cască - MTB sau enduro?

Deși în zilele noastre, granițele dintre căștile de MTB și Enduro devin din ce în ce mai neclare, în cele mai multe cazuri, vă puteți da seama doar după aspectul căștii care a fost intenția designerilor. Căștile clasice de MTB prezintă, de obicei, o construcție decisiv mai ușoară. Designul lor se concentrează pe obținerea unei ventilații foarte adecvate și a unei greutăți cât mai reduse. Acestea sunt caracteristici esențiale atunci când traversezi terenuri variate. Deseori, drumurile de acces fac ca fluxul de aer adecvat să fie esențial pentru confort. Prin urmare, aproape toate căștile de MTB au orificii de aerisire mari și un design traforat. Pe de altă parte, căștile de enduro se concentrează pe asigurarea unei protecții ceva mai mari în cazul unei căzături. Acestea tind să aibă un design mai construit, în special în partea din spate, astfel încât să protejeze totuși eficient zona occipitală în cazul unei căzături. Căștile de MTB enduro vin foarte des într-o versiune cu vizieră. Este o soluție convenabilă pe traseu, care este excelentă pentru protecția împotriva soarelui orbitor.

Ce alegeți în cele din urmă? Totul depinde de stilul nostru de condus. Cu cât sunt mai multe ascensiuni și secțiuni plate în excursiile noastre sau în sesiunile de antrenament în care contează rezistența, cu atât mai bună va fi o cască ușoară de MTB. Cu cât ne îndreptăm mai mult spre coborâri rapide, cu atât mai construită ar trebui să alegem o cască de enduro. Aceasta va fi perfectă pentru potecile sinuoase pline de pietre și rădăcini. Desigur, pentru coborârile extreme, ar trebui să ne gândim dacă o cască de downhill nu ar fi deja o alegere mai bună pentru noi.

Cumpărați căști pentru biciclete de munte online la 8a.ro

Gama noastră include căști de MTB enduro de la cele mai cunoscute mărci. Este o garanție nu numai a unei producții de cea mai înaltă calitate, ci și a celor mai noi soluții tehnologice. Acest lucru are un efect direct atât asupra siguranței, cât și asupra confortului pe care acestea îl oferă. Cei mai experimentați cicliști pe două roți știu foarte bine că o cască bună de MTB sau enduro este indispensabilă pentru orice călătorie, fie că mergeți pentru o zi întreagă pe un traseu variat, fie că intenționați să faceți doar câteva coborâri rapide pe singletracks.