top

Honorace cu glugă bărbaţi

Hanorace cu glugă pentru bărbați - o soluție clasică, ideală pentru excursiile la stâncă și pentru uzura zilnică. Printre modelele disponibile se numără hanorace din bumbac și modele ceva mai tehnice, realizate din fibre sintetice.
View as Grid List

464 Produse

 1. -8%
  Hanorac cu gluga Houdini Power Houdi - more than red

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Hanorac cu gluga Rab Nexus Hoody - black

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Hanorac cu gluga Montura Soundtrack Maglia - deep blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

464 Produse

Ștergere

Capacele cu glugă pentru bărbați oferă un grad ridicat de versatilitate

Puloverele cu glugă sunt un articol vestimentar extrem de versatil. Acesta este motivul pentru care le puteți găsi în garderoba aproape fiecărui bărbat activ. Acest lucru se datorează faptului că sunt excelente pentru atât de multe aplicații. Ele asigură un confort termic optim în excursiile de vară cu cortul și cu cortul, în excursiile de weekend la stâncă, precum și în viața de zi cu zi. Hanoracele cu glugă pentru bărbați sunt despre confort. Gluga înlocuiește cu succes o căciulă în zilele mai reci și vă menține confortabil în serile de vară.

Bramburele cu glugă pentru bărbați din bumbac și sintetic

Cu glugile cu glugă clasice sunt fabricate din bumbac. Garantează o performanță excelentă zi de zi. Asta pentru că piesa este foarte plăcută la atingere și se comportă bine în timpul utilizării frecvente. Aceste hanorace sunt adesea alese de alpiniști, de fanii brandurilor outdoor și de vibe-ul montan. Acest lucru se datorează în principal graficii de pe hanorace, care sunt indiscutabil legate de spiritul montan. O singură privire este tot ce este nevoie pentru a recunoaște un adevărat iubitor de munte. Hanoracele cu glugă pentru bărbați sunt, de asemenea, despre confortul de zi cu zi. Ele sunt perfecte nu doar pentru călătoriile în deplasare, ci și pentru îndatoririle zilnice. Printre hanoracele cu glugă, modelele tehnice, cum ar fi cele de la TNF Advanced Mountain Kit FutureFleece, reprezintă un grup mare. Confecționate din materiale ușoare și elastice, care elimină rapid umezeala, acestea sunt frecvent alese pentru provocările montane. Acestea oferă libertate de mișcare nerestricționată și proprietăți excelente de izolare.

Pulovere cu glugă în gama de produse a magazinului 8a.ro

Cercetați tricouri produse de unele dintre cele mai cunoscute branduri outdoor din lume? Magazinul online 8a.ro este un loc excelent pentru a vă alege bluza de trening Patagonia, The North Face, Arcteryx, Salewa sau Columbia. Datorită gamei largi de modele, culori și pritențe, vă oferim hanorace cu glugă pentru bărbați, ideale atât pentru alpiniști, cât și pentru cei care fac drumeții și schi de tură. Descoperă cele mai confortabile hanorace pentru bărbați în magazinul online 8a.ro!