top

Șosete merino bărbați

Șosetele Merino pentru bărbați sunt cea mai bună alegere pentru multe activități - turism, trekking, schi. Descoperiți proprietățile excelente ale lânii merinos și bucurați-vă de izolare și moliciune oriunde ați merge!
View as Grid List

252 Produse

 1. -7%
  Sosete ciclism Mons Royale Atlas Crew Sock - aoraki lily

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Șosete alergare Stance Run Wool Tab St - black

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Sosete schi Stance Baron Snow - teal

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Sosete drumetie Stance Divided - heather grey

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Sosete drumetie Stance Windy Peaks - teal

  Lista de dorințe

 6. -8%
  Șosete trekking Stance Windy Peaks - dusty rose

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Sosete schi Stance Lanak Pass Snow - teal

  Lista de dorințe

 8. -8%
  Sosete schi Stance Rising Snow - navy

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Șosete trekking Stance Alpinist - teal

  Lista de dorințe

 10. -8%
  Șosete trekking Stance Off Trail - darkolive

  Lista de dorințe

 11. -7%
  Sosete schi Stance Everest Snow - blue

  Lista de dorințe

 12. -8%
  Sosete schi Stance Lonely Peaks - teal

  Lista de dorințe

 13. -8%
  Sosete schi Stance Pelter Snow - black

  Lista de dorințe

 14. -8%
  Sosete schi Stance Curren Snow - teal

  Lista de dorințe

 15. -5%
  Șosete Inov-8 Active Merino - grey melange

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Sosete lana merinos Maloja Hohneck - midnight multi

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

252 Produse

Ștergere

Confort și confort termic - șosete merino pentru bărbați

Șosetele perfecte din lână merino sunt alegerea perfectă pentru multe activități montane. La 8a.ro, vă oferim șosete merino pentru bărbați, care vor funcționa atât în sezonul de vară, cât și în cel de iarnă. Șosetele de trekking rafinate vă vor permite să vă mențineți un confort excepțional atunci când parcurgeți zeci de kilometri pe trasee dificile. Acestea funcționează foarte bine atât cu pantofii tradiționali din piele, cât și cu modelele moderne echipate cu membrană. Pentru cei mai experimentați utilizatori, sunt pregătite șosete călduroase și înalte pentru pantofii de altitudine, precum și pentru condiții de iarnă. Acestea se caracterizează printr-o grosime mare și proprietăți izolatoare fantastice. Lâna Merino este folosită chiar și la șosetele de alergare, responsabilă pentru moliciunea excepțională și proprietățile termoregulatoare în timpul efortului intens. Șosetele merino pentru bărbați din magazinul 8a.ro de la producători precum Bridgedale, Icebreaker sau Smartwool sunt o garanție a unor produse de cea mai bună calitate.

Proprietăți excelente ale lânii merinos

De ce sunt șosetele merino pentru bărbați atât de dorite de persoanele active? Acest lucru se datorează în mod direct proprietăților fibroase ale acestei lână unice. Fibrele extrem de subțiri sunt foarte plăcute la atingere, oferind un confort de neegalat atunci când purtați șosete. Acest lucru face ca fiecare pas să fie o plăcere pură. În plus, aceste fibre se caracterizează prin proprietăți antibacteriene naturale, datorită cărora sunt mult mai greu de acceptat mirosurile neplăcute. Acest lucru se traduce printr-un confort mai mare de utilizare în condiții montane solicitante. Șosetele Merino pentru bărbați oferă, de asemenea, proprietăți izolatoare excelente. Șosetele mai groase oferă o temperatură optimă în timpul înghețurilor de iarnă, iar șosetele mai subțiri garantează termoreglarea în condiții de vară.

Șosete Merino pentru bărbați cu proprietăți diferite

Lana minerală este baza unor șosete bune pentru exterior, dar pentru a obține proprietăți specializate, aceasta trebuie combinată cu alte fibre. Pentru a crește rezistența, se folosește adesea nailon, în special în modelele de trekking. Fibrele moderne Coolmax, la rândul lor, permit eliminarea și mai rapidă a umidității. Ele sunt folosite în modelele pentru partea mai caldă a anului, precum și în cele concepute pentru cele mai intense activități. Un adaos foarte comun este elastanul. Proprietățile sale elastice fac ca șosetele din lână merinos să adere perfect la picior. Vă invităm să faceți cunoștință cu oferta cuprinzătoare de șosete din merino la magazinul 8a.ro!