top

Șosete pentru bicicletă

Șosetele de ciclism oferă un confort maxim în timpul călătoriilor, antrenamentelor și, de asemenea, la competiții. Dezvoltate special pentru iubitorii celor două roți, aceste șosete de ciclism sunt perfecte pentru munte, șosea și oraș
View as Grid List

52 Produse

 1. -7%
  Sosete ciclism Mons Royale Atlas Crew Sock - aoraki lily

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Sosete ciclism Maloja Pushbikers Aerosocks - moonless

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Sosete ciclism ION Pads BD-Sock - dark mud

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Sosete ciclism ION Pads BD-Sock - dark lavender

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Sosete ciclism Mons Royale Atlas Crew Sock - black

  Lista de dorințe

 6. -31%
  Sosete ciclism ION Bike Short - indigo dawn

  Lista de dorințe

 7. -29%
  Sosete ciclism ION Bike Short - thunder grey

  Lista de dorințe

 8. -29%
  Sosete ciclism ION Bike Short - black

  Lista de dorințe

 9. -30%
  Sosete ciclism Maloja Pushbikers Aerosocks - sun

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

52 Produse

Ștergere

Șosetele de ciclism sunt accesoriul vestimentar ideal

Deși ciorapii de ciclism nu sunt cu siguranță una dintre piesele cruciale de echipament necesare pentru ciclism, ei pot crește semnificativ confortul, mai ales dacă parcurgem un număr semnificativ de kilometri într-un sezon pe vehiculul nostru cu o singură pistă. Proprietățile ciorapilor de ciclism asigură confortul în încălțăminte și o performanță termică optimă în timpul mersului. În comparație cu șosetele de trekking, construcția lor este diferită. Întregul poate fi mai subțire, iar un strat gros de amortizare sub picior nu este recomandabil, deoarece interferează cu transferul adecvat de forță de la picioare la pedale. Grosimea și înălțimea șosetelor sunt cel mai adesea adaptate la tipul de ciclism pe care îl practicăm. Pe șosea, predomină șosetele de ciclism scurte și subțiri. În munți, modelele înalte vor funcționa mai bine. Pe coborâri, acestea vă vor proteja mai eficient picioarele de crengi, iar pe urcările abrupte, vă vor proteja de o eventuală abraziune a picioarelor pe stânci.

Șosete diversificate pentru tot timpul anului

W lecie kluczową sprawą jest zapewnienie odpowiedniej wentylacji, dlatego skarpetki rowerowe na cieplejsza porę roku są bardzo cienkie. Partea superioară este adesea o țesătură tricotată cu deschideri enorme care favorizează schimbul de aer. Fibrele avansate, cum ar fi Coolmax®, susțin evacuarea rapidă a umezelii către exterior. Acest lucru ajută la menținerea confortului pantofilor în cele mai călduroase zile. Iarna, șosetele mai groase pentru ciclism sunt esențiale. Atunci când pedalează, picioarele nu se mișcă în pantof, ceea ce face ca aerul rece să le răcească foarte repede. Prin urmare, alegeți șosetele potrivite, care asigură o izolație termică adecvată și, în același timp, elimină aerul umed dacă este necesar, astfel încât interiorul pantofului să nu devină foarte umed. Pentru partea mai rece a anului, șosetele de ciclism merino sunt foarte populare. Lâna naturală oferă proprietăți de performanță excelente. Șosetele de ciclism impermeabile cu membrană pot fi o alegere bună în cazul temperaturilor scăzute și al vremii nefavorabile. Acestea blochează în mod eficient vântul rece, zăpada și apa, protejând și mai bine picioarele de frig. Cu toate acestea, merită să ne amintim că șosetele de ciclism nu sunt totul. Alegerea încălțămintei este, de asemenea, foarte importantă. Pantofii ușori din plasă pentru vară, încălțămintea mai înaltă pentru iarnă și încălțămintea de încălzire pentru pantofii de ciclism vă vor permite să pedalați confortabil în orice condiții.

Șosete de ciclism online - 8a.ro shop!

Gama noastră include șosete de ciclism pentru toate anotimpurile și toate condițiile meteo. Șosete ultra-subțiri pentru căldura verii pentru cicliști, modele mai înalte pentru bicicliștii de munte și modele clasice, excelente pentru uzura de zi cu zi. Diferitele modele, grosimi și culori înseamnă că fiecare pasionat și iubitor de ciclism va găsi modelul optim care să se potrivească cu ținuta sa. Descoperiți șosetele de ciclism de înaltă calitate pentru un confort maxim la fiecare ieșire.