top

The North Face

The North Face banner

The North Face este unul dintre cei mai cunoscuți producători americani de îmbrăcăminte; încălțăminte și echipamente de alpinism. Magazinul 8a.ro oferă o selecție largă de produse de alpinism și outdoor cu logo-ul The North Face. Aici veți găsi totul pentru schi fond; alpinism, precum și echipamente pentru expediții de trekking.

View as Grid List

1582 Produse

  1. -7%
    Haina femei The North Face Zaneck Parka - summit navy

    Lista de dorințe

  2. -7%
    Haina femei The North Face Zaneck Parka - fawn grey

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1582 Produse

Ștergere

The North Face - un brand legendar

Producătorul american de îmbrăcăminte, încălțăminte și echipament pentru munte și drumeții ocupă un loc special printre toate brandurile de munte. Logo-ul său distinctiv va fi probabil recunoscut de fiecare iubitor de munte. The North Face Produsele se găsesc în toate colțurile lumii. Modele fiabile de jachete, pantaloni, bocanci, rucsaci, rucsacuri, corturi, saci de dormit și alte accesorii apar în relatările privind escaladarea celor mai înalte vârfuri din lume, precum și în expedițiile în deșerturile nelocuite sau în expedițiile la tropice. Acest lucru se datorează în primul rând calității ridicate a produselor TNF, care se comportă perfect în toate condițiile. Cu o gamă cuprinzătoare de îmbrăcăminte și echipamente pentru vară și iarnă, fiecare va găsi modelele perfecte pentru nevoile sale. Sloganul brandului North Face, Never Stop Exploring, este evident în fiecare model, tot timpul. Acesta este motivul pentru care, în fiecare an, mii de oameni care trăiesc în acest spirit aleg umilul logo TNF și fiabilitatea din spatele acestuia.

Istoria The North Face

Deși în zilele noastre logo-ul producătorului american este indisolubil legat de munte, de fapt totul își are originile lângă ocean. În San Francisco, mai exact. În acest oraș, doi prieteni, pasionați de drumeții, au înființat în 1966 un mic magazin de echipament montan. Inițial, clienții săi erau doar pasionați de activități în aer liber și de conservare a naturii. Magazinul a devenit rapid cunoscut sub numele de The North Face. Doar doi ani mai târziu, s-a mutat în apropiere, la Berkeley. Acolo a început proiectarea și producția de echipamente pentru munte și drumeții ale TNF. În anii 1960, marca sponsoriza excursii și expediții. În această perioadă a apărut un slogan care până în prezent rămâne principala mantra a The North Face - Never Stop Exploring™ (Niciodată să nu te oprești din explorat) a luat naștere. Anii '80 au reprezentat apogeul schiului și, în consecință, al îmbrăcămintei pentru schi și, mai târziu, pentru snowboarding. Anii '90 au fost martorii unei extinderi rapide a gamei de echipamente și îmbrăcăminte pentru drumeții. Există, de asemenea, echipamente dedicate escaladei sau alergării montane. Din această perioadă își are originea logo-ul iconic al The North Face, care poate fi văzut în fotografii din întreaga lume.

Astăzi, marca The North Face a atins o răspândire globală și este unul dintre cele mai recunoscute nume din industria drumețiilor și alpinismului. Acesta oferă o gamă completă de echipamente pentru toți pasionații de munte și pentru multe alte activități în aer liber. Îmbrăcămintea de înaltă calitate pentru drumeții și alpinism, încălțămintea de munte, rucsacurile de drumeție și corturile de expediție înseamnă că vom fi perfect echipați pentru orice excursie. Îmbrăcămintea și încălțămintea de lifestyle de la The North Face este, de asemenea, din ce în ce mai populară. Îmbrăcămintea confortabilă pentru uzul zilnic, inspirată de munte, este o alegere excelentă atât pentru timpul liber, cât și pentru muncă sau școală. Produsele TNF nu sunt doar de înaltă calitate și oferă performanțe excelente, ci și un stil de viață.

Cele mai noi tehnologii TNF în produsele unui producător american

Marca TNF este în prima linie atunci când vine vorba de implementarea tehnologiilor și materialelor moderne. Jachetele de top de la The North Face au o construcție avansată Fuseform™ și Ventrix™. Acestea se traduc printr-o durabilitate ridicată pentru hainele pentru femei și bărbați. De asemenea, acestea oferă o senzație optimă în timpul exercițiilor fizice. În perioadele mai reci ale anului, tehnologia The North Face Thermoball® își face simțită utilitatea. Dezvoltată în colaborare cu marca Primaloft®, această tehnologie asigură o izolare optimă în condiții de umezeală. Modelele pentru frigul extrem, pe de altă parte, folosesc puf de gâscă natural. Aceasta este cea mai bună soluție pentru cele mai scăzute temperaturi din munții înalți. La rândul lor, membrana DryVent și tehnologia FUTURELIGHT™ oferă impermeabilitate totală în condiții de ploaie și zăpadă. Acestea sunt folosite cu mare efect la jachetele și pantalonii de ploaie The North Face. Softshell-urile Windwall™ oferă o protecție excelentă împotriva vântului, în timp ce îmbrăcămintea ușoară pentru alergare realizată din materiale FlashDry™ oferă proprietăți de uscare rapidă. De asemenea, compania își dezvoltă în mod dinamic divizia de încălțăminte. Cea mai recentă gamă The North Face VECTIV™ vă permite să abordați traseele montane mai rapid și mai eficient.

Produsele North Face în magazinul 8a.ro

Se poate spune cu siguranță că brandul TNF oferă o gamă completă de îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente pentru munte și drumeții. În magazinul nostru online veți găsi întotdeauna cele mai noi colecții. Cu produsele The North Face, vă puteți crea cu ușurință un set complet de îmbrăcăminte pentru orice sezon. Sunt disponibile atât jachete cu membrană, cât și jachete din puf, hanorace, pantaloni, șepci și lenjerie termică. Brandul TNF nu reprezintă doar îmbrăcăminte de munte, ci și încălțăminte și echipament specializat pentru expediții. Cizmele pentru bărbați și femei de la The North Face includ o gamă largă de modele care oferă o tracțiune off-road excelentă. Încălțămintea de iarnă se comportă bine chiar și în cele mai reci condiții. Corturile de expediție și de turism sunt, de asemenea, bine cunoscute, oferind adăpost în cele mai solicitante condiții. Pe lângă echipamentul de munte, producătorul dispune și de o gamă excelentă de rucsacuri urbane, care vor funcționa bine odată ce ați ieșit de pe trasee. Icoanele de călătorie North Face Base Camp Duffel, emblematicele genți de călătorie, ocupă, de asemenea, un loc important în catalog. Acestea sunt realizate din materiale aproape indestructibile.

Articolele North Face sunt atribuite la mai multe colecții. Acestea corespund îndeaproape diferitelor tipuri de activități. Cea mai specializată este colecția de înaltă altitudine TNF Summit Series și trusele sale de top: TNF Advanced Mountain Kit și schi alpin Steep Series™. În toamna anului 2021, o ediție limitată Advanced Mountain Kit (pe scurt, AMK) - un kit super-avansat conceput pentru oamenii de munte care își propun cele mai înalte obiective - a apărut pentru prima dată în puncte de vânzare specializate strict selecționate din Europa Magazinul 8a.ro nu putea lipsi de pe lista scurtă a capitalelor europene și a locațiilor de prestigiu în care pot fi găsite aceste minuni tehnologice!

Chiar și mai diversă este colecția de drumeții care oferă, printre altele, îmbrăcăminte outdoor. La fel, seria Mountain Culture, pregătită cu gândul la utilizarea urbană Toate acestea vă oferă posibilitatea de a vă bucura de produse de o calitate incredibil de bună, indiferent de tipul de activitate montană pe care o preferați, dar și în repaus. Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să găsiți întreaga ofertă a acestui producător american, magazinul autorizat The North Face 8a.ro vă va satisface așteptările.