top

Bentițe pentru femei

Bentițele pentru femei sunt un accesoriu grozav pentru ținuta tehnică, fie că mergeți la alergare sau în drumeții montane. Asigură o respirabilitate ridicată și reprezintă un strat izolator de frig. Așadar, indiferent de activitatea pe care o întreprindeți, o bentiță pentru cap va funcționa. În magazinul nostru, veți găsi și modele avansate de protecție împotriva vântului.
View as Grid List

220 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Bentita sport Ortovox 120 Tec Logo Headband - winetasting

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Bentita sport Karpos Lavaredo Headband - outer space

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Bentita sport Karpos Lavaredo Headband - blue atoll

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Bentita sport Ortovox 140 Cool Headband - petrol blue

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Bentita sport Maloja Gamsblick - midnight multi

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Bentiță femei Maloja Gamsblick - midnight primrose

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Bentita sport Maloja Gamsblick - midnight rainbow

  Lista de dorințe

 8. -16%
  Bentita sport E9 Si - slate

  Lista de dorințe

 9. -16%
  Bentita sport E9 Si - red clay

  Lista de dorințe

 10. -16%
  Bentita sport E9 Lo - green lake

  Lista de dorințe

 11. -16%
  Bentita sport E9 So2.3 - paprika

  Lista de dorințe

 12. -16%
  Bentita sport E9 Lo - vintage blue

  Lista de dorințe

 13. -16%
  Bentita sport E9 So2.3 - grape

  Lista de dorințe

 14. -18%
  Bentita sport Smartwool Merino Sport Headband - ultra violet

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Bentita sport La Sportiva Stripe Headband - iceberg

  Lista de dorințe

View as Grid List

220 Produse

pe pagină
Ștergere

Benziile de cap pentru femei sunt confortabile în timpul petrecerii timpului activ

O bandă pentru cap are multe caracteristici de dorit. Construcția sa susține transportul eficient al umidității de la nivelul pielii. Ca urmare, transpirația crescută în zona frunții nu provoacă un disconfort atât de mare. În plus, acest tip de garderobă ajută, de asemenea, să nu se vadă părul. Astfel, atunci când alergați sau vă plimbați pe trasee, acestea nu vor întuneca câmpul vizual. Prin urmare, va observa mai ușor o rădăcină proeminentă sau un alt tip de obstacol. În plus, bentițele de cap pentru femei pot fi folosite și ca un strat pentru a proteja capul și urechile de frig. Atunci când schiați pe pârtii sau traversați trasee montane, acestea vor oferi un confort termic mai mare. Benzile vor funcționa foarte bine și sub o cască de alpinism sau de bicicletă. Designerii modelelor se asigură, de asemenea, că acestea sunt plăcute în contact cu pielea. Datorită acestui fapt, vor fi confortabile pe cap, fără a provoca iritații și abraziuni ale pielii.

Benziile de cap pentru femei - materiale folosite

Construcția modelelor se bazează pe diferite tipuri de materiale. Designerii folosesc țesături sintetice și naturale, astfel încât ansamblul să funcționeze perfect în zonele potrivite. Benziile de cap pentru femei sunt adesea fabricate din lână Este inclusă în benzi a căror sarcină principală este de a proteja împotriva temperaturilor scăzute. Oferă o bună izolare împotriva frigului, astfel încât nu trebuie să renunțați la activitate din cauza senzației de răcire. Lâna este adesea întărită cu poliamidă, ceea ce afectează în mod pozitiv rezistența sa. Materialele sintetice se găsesc în principal în benzile concepute pentru activități de vară. Benzile de cap realizate din poliester asigură respirabilitatea, care se datorează, de asemenea, utilizării tehnologiilor avansate. Acestea sunt vizibile în special în benzile de cap pentru running, când este atât de important să eliminați în mod activ umiditatea din piele. De asemenea, acestea sunt folosite și la modelele destinate schiului de tură sau drumețiilor montane. De asemenea, benzile de cap pentru femei folosesc foarte des fibre de elastan. Datorită acestora, ele se adaptează bine la cap. Ele aderă strâns la acesta, fără să cadă la urcare.

Benziile de cap pentru femei sunt un aspect vizual excelent

Designerii mărcilor de top disponibile la magazinul nostru acordă o mare importanță designului modelelor disponibile în ofertă. Pe de o parte, clienții noștri vor găsi bentițe clasice pentru femei, cu culori discrete. Acest tip de finisare le va permite să fie ușor de asortat cu o varietate de stiluri. Iubitorii de modele colorate au, de asemenea, de unde alege. Numeroasele modele și culori fac ca acest tip de bentițe pentru femei să fie imposibil de negat caracterul lor original. Ele vor fi un detaliu interesant al stilului sportiv. O banderolă pentru cap este partenerul perfect pentru fiecare urcare pe munte și antrenament. Absoarbe și evaporă eficient transpirația formată pe piele în timpul efortului. Multe modele au, de asemenea, o finisare specială repulsivă la apă, precum și proprietăți anti-vânt

Verifică oferta de acest tip de produse la magazinul online 8a.ro

Benziile de cap pentru femei sunt disponibile la 8a.ro într-o gamă largă de culori și modele. Aici veți găsi cu succes modele ale unor companii de top: Buff și modelele Dynafit sunt alegerea perfectă pentru utilizatorii pretențioși care doresc să își prindă părul și să minimizeze riscul ca vântul să pătrundă înăuntru și să se răcească. Un model potrivit va fi găsit atât de fanii alergării, cât și de cei ai turismului și schiului de tură. Multe dintre produse nu sunt doar practice, ci și durabile. Puteți găsi cu ușurință modele fabricate din materiale reciclate și care îndeplinesc standardele stricte ale certificatului de mediu bluesign®