top

Cagule pentru schi

Balaclavele de schi sunt o completare excelentă a ținutei fiecărui schior. Acestea oferă confort maxim și proprietăți de termoreglare. Aceste cagule de schi bine concepute vor înlocui cu ușurință o bonetă.
View as Grid List

15 Produse

pe pagină
 1. -8%
  Cagula Mons Royale Decade Merino Fleece Hood - dusty pink

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Cagula Mons Royale Santa Rosa Balaclava - floral camo

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Cagula POC Thermal Balaclava - uranium black

  Lista de dorințe

 4. -29%
  Glugă Majesty Heatshield Hood - grey

  Lista de dorințe

 5. -18%
  Cagula BlackYak Mountain Shemagh - poseidon

  Lista de dorințe

 6. -35%
  Cagula Ziener Iquito GWS Box - black

  Lista de dorințe

 7. -34%
  Cagula Extremities Guide Balaclava - black

  Lista de dorințe

 8. Cagula Brubeck Unisex - black

  Lista de dorințe

 9. -16%
  Cagula Salewa Ortles WS Balaclava - black out

  Lista de dorințe

 10. -22%
  Masca de iarna Salewa Ortles 2 WS Facemask - black out

  Lista de dorințe

 11. -29%
  Cagula Kanfor Tarn - black
  Cagula Kanfor Tarn - black
  58,43 Lei 82,30 Lei

  Lista de dorințe

 12. -38%
  Cagula Rab Power Stretch Pro Balaclava - black

  Lista de dorințe

View as Grid List

15 Produse

pe pagină
Ștergere

Pălării de schi

Balacele de schi ușoare sunt modelele cu croială optimă care se potrivesc cu ușurință sub dumneavoastră , oferind un confort ridicat în timpul unei experiențe pe pârtie pe parcursul întregii zile. Balaclava de schi este o alegere versatilă, care va fi un accesoriu perfect pentru casca dumneavoastră, protejându-vă nasul și fruntea împotriva răcirii rapide. Magazinul 8a.ro oferă o selecție largă de cagule de la producători de top.

Conceput pentru fanii celor două plăci - cagule de schi

Casa de schi în sine este perfectă pentru schiatul în zilele mai calde. Tot ce trebuie să faci este să asortezi eșarfa potrivită pentru gât și te poți bucura de zăpadă și soare toată ziua. Însă, atunci când se face mai frig, casca nu vă va oferi izolația potrivită. Atunci ar trebui să optezi pentru cagulele de schi - modele concepute pentru pasionații de frenezia zăpezii. Majoritatea modelelor sunt destul de subțiri, așa că se potrivesc de minune sub cască. De aceea, chiar și după ce ați îmbrăcat întregul set, vă puteți bucura de un confort suprem. Aplicarea materialelor tehnice garantează proprietăți termice excelente și eliminarea rapidă a umidității. Acest lucru vă permite să mențineți un climat optim în apropierea capului, atât în timpul unei coborâri rapide și solicitante din punct de vedere al efortului, cât și pe un teleschi. Balaclavele de schi ușor mai groase sunt special concepute pentru temperaturi scăzute. Modelele pentru geruri severe dispun frecvent de panouri cu membrană impermeabilă, astfel încât acestea oferă o protecție maximă împotriva vântului rece.

Un sortiment complet de cagule de schi la magazinul online 8a.ro

Oferim o ofertă uriașă care include atât cagule de schi subțiri și groase, cât și impermeabile sub cască. Mărcile de top garantează calitatea înaltă a manoperei și aplicarea celor mai bune materiale disponibile. Majoritatea balaclavelor de schi sunt foarte elastice, astfel încât una sau două mărimi se pot potrivi tuturor utilizatorilor. De asemenea, puteți utiliza cu ușurință balaclavele de schi selectate pentru alte scopuri. Le puteți transforma cu ușurință într-o șapcă sau într-o protecție pentru față. Având în vedere versatilitatea lor ridicată, fiecare schior ar trebui să fie echipat cu cel puțin o cagulă de schi profesională.

Pălării pentru bărbați și femei:

Pălării bărbătești Pălării pentru femei Pălării termice Pălării pentru bărbați Pălării pentru femei

Vezi și alte categorii de schi:

Jachete de schi Pantaloni de schi Mănuși de schi Șosete de schi Ochelari de schi