top

Încălțăminte trekking înaltă bărbați

Pantofii de trekking înalt pentru bărbați sunt baza drumețiilor montane cu rucsac. La 8a.ro, veți găsi modele pentru trasee alpine, precum și structuri pentru cele mai lungi expediții. Pantofii de trekking înalți pentru bărbați sunt o garanție a stabilității la fiecare pas făcut și un sprijin adecvat al articulației gleznei.
View as Grid List

179 Produse

 1. -16%
  Ghete trekking Zamberlan Salathe Trek GTX RR - black/grey

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Ghete drumetie Zamberlan Salathe Trek GTX RR - black/yellow

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Ghete trekking Asolo PW Matic 200 EVO GV - graphite

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Ghete trekking Asolo Corax GV - black/red

  Lista de dorințe

 5. -18%
  Ghete trekking Asolo Fugitive GTX - truffle/stone

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Pantofi GORE-TEX Asolo Fugitive GTX - light black/grey

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Ghete trekking barbati Asolo Fugitive GTX - wool/black

  Lista de dorințe

 8. -18%
  Ghete trekking Asolo Finder GV - grap./gunmetal/flame

  Lista de dorințe

 9. -18%
  Pantofi GORE-TEX Asolo Finder GV - graphite/greenlime

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Ghete trekking Hanwag Alaska Pro Wide GTX - century/black

  Lista de dorințe

 11. -35%
  Ghete trekking Tecnica Makalu IV GTX - shadow piedra

  Lista de dorințe

 12. -19%
  Ghete trekking AKU Conero 30 GTX - burnt brown/beige

  Lista de dorințe

 13. -19%
  Ghete trekking AKU Conero 30 V GTX - blue/orange

  Lista de dorințe

 14. -19%
  Ghete trekking Dolomite Zermatt GTX - storm grey

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Ghete trekking Tecnica Forge 2.0 GTX - tundra/cool grey

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Ghete trekking Zamberlan Rando GTX - black/blue

  Lista de dorințe

 17. -17%
  Ghete trekking Meindl Island MFS Active - black/dark brown

  Lista de dorințe

 18. -20%
  Ghete trekking Meindl Vakuum Men GTX - dark brown

  Lista de dorințe

 19. -13%
  Ghete trekking Meindl Kansas GTX - old loden

  Lista de dorințe

 20. -15%
  Ghete trekking Meindl Schlern MFS - dark brown

  Lista de dorințe

 21. -14%
  Ghete trekking barbati Meindl Engadin Men MFS - old loden

  Lista de dorințe

 22. -19%
  Ghete trekking barbati Meindl Jersey PRO - dark brown

  Lista de dorințe

 23. -13%
  Ghete trekking barbati Meindl Borneo 2 MFS - brown/nougat

  Lista de dorințe

 24. -15%
  Ghete trekking Meindl Litepeak GTX - blue/orange

  Lista de dorințe

 25. -18%
  Ghete trekking Meindl Tonale GTX - black/red

  Lista de dorințe

 26. -19%
  Ghete trekking Meindl Litepeak GTX - graphite/red

  Lista de dorințe

 27. -14%
  Ghete trekking Hanwag Makra Trek GTX - asphalt/light grey

  Lista de dorințe

 28. -24%
  Ghete trekking barbati Arcteryx Acrux TR GTX - black/black

  Lista de dorințe

 29. -22%
  Ghete trekking Scarpa Rush TRK LT GTX - gray/lime

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

179 Produse

Ștergere

Călăriile înalte de trekking pentru bărbați - cum să alegi modelul potrivit?

În prezent, pe piață există mai multe tipuri de bărbați de trekking pentru o varietate de activități. Pentru a lua o decizie în ceea ce privește alegerea pantofilor potriviți, trebuie să luăm în considerare locul în care aceștia vor fi utilizați. Pantofii puternici și rigizi pentru a merge la munte au o structură complet diferită față de pantofii de trekking pentru bărbați ușori, pe care îi vom folosi pe poteci mai ușoare. Este vorba nu doar de confort, ci și de siguranță atunci când ne deplasăm pe teren dificil cu un rucsac greu. Cu siguranță, cele mai avansate modele implică pantofi de trekking pentru bărbați pentru munte, trasee alpine cu zăpadă și gheață sau pentru drumeții pe ghețari. Astfel de călăriile înalte de trekking pentru bărbați aparțin celor mai avansate construcții și sunt susținute de o serie de soluții tehnice care vă asigură că vă veți proteja împotriva condițiilor extreme.

Cel mai larg grup sunt bărbații pantofi de munte, concepuți pentru călătorii lungi, atunci când faceți drumeții pe traseul montan timp de mai multe zile. Apoi, este important să susțină și tehnologiile impermeabile, o stabilizare adecvată în teren dificil, deosebit de importantă atunci când purtați un rucsac mai greu. O amortizare eficientă este, de asemenea, crucială, deoarece ușurează articulațiile și face ca drumeția să fie mai confortabilă. Printre gama largă de pantofi, există și pantofi de drumeție în aer liber pentru bărbați. Poți purta pantofi de trekking populari pentru bărbați pe trasee mai ușoare, mai recreative, unde nu trebuie să iei cu tine o mulțime de echipamente. Partea superioară și talpa arată ca niște pantofi sport.

Ce pantofi de drumeție înaltă pentru bărbați ar trebui să alegeți pentru condiții de ploaie?

Deși pantofii din piele cu impregnare corespunzătoare pot rezista mult timp la umiditate, rezistența totală la apă este asigurată de bărbații de trekking înalt dotați cu o membrană. Producătorii, în modelele lor, folosesc adesea această soluție, folosind propriile membrane sau folosind cea mai populară soluție - GORE-TEX® Această membrană oferă proprietăți excelente - rezistență ridicată la apă și respirabilitate a întregii structuri. Acest lucru înseamnă că călcâiul de trekking GTX® pentru bărbați ne va proteja de ploaie sau zăpadă pe traseu, fără a ne uda complet pantofii. Această tehnologie este, fără îndoială, necesară atunci când doriți să vă protejați de vremea schimbătoare de la munte în timpul anotimpurilor de tranziție. Pantofii din piele cu membrană funcționează foarte bine ca pantofi de trekking înalți pentru bărbați pentru iarnă. Aceștia vă vor proteja eficient împotriva zăpezii. În plus, dacă se folosesc șosete de iarnă adecvate, pantofii vor oferi o izolație termică adecvată în majoritatea situațiilor.

Din ce materiale sunt confecționați pantofii de munte?

Topii modelelor de trekking sunt confecționați din piele sau țesături sintetice. Primul material garantează o durabilitate sporită a pantofilor, precum și rigiditatea întregii structuri. Cel de-al doilea, la rândul său, este ușor și oferă o respirabilitate sporită. În cazul în care pantofii nu au o membrană, aceștia asigură chiar și respirabilitatea. Pantofii de munte pentru bărbați combină adesea diferite materiale. Modelele de vară au adesea panouri aerisite combinate cu elemente din piele sau cauciuc. Unii șlapi de drumeție pentru bărbați sunt, de asemenea, dotați cu un schelet intern de rigidizare. Această soluție poate fi găsită la Salewa, Salomon și la alte mărci. Ea are rolul de a crește stabilitatea, care menține mereu piciorul în același loc, ceea ce este perfect atunci când urci pe teren dificil și când cobori pe teren abrupt. Acest lucru va reduce riscul de leziuni la gleznă și căderi. Uneori, soluțiile de rigidizare sunt situate în talpa intermediară sub forma unei bucăți de plastic întărit.

Călăria înaltă de trekking pentru bărbați trebuie să amortizeze fiecare pas.

Traseul de munte este adesea brăzdat de pietre, rădăcini, iar în cazul drumețiilor de iarnă, are zăpadă tare. Atunci când faceți următorii pași pe el, riscați șocuri neplăcute care vă suprasolicită articulațiile și picioarele, provocând doar dureri. Din acest motiv, călcâiul de trekking pentru bărbați este întotdeauna echipat cu o serie de tehnologii de amortizare. Le veți găsi în talpa intermediară și în talpă; acestea sunt concepute pentru a absorbi șocurile provocate de drumeții. Datorită acestora, este posibil să parcurgeți câțiva kilometri în plus față de cazul unor soluții mai puțin avansate. Pantofii de trekking pentru bărbați au, de asemenea, inserții special profilate. Designul lor se potrivește cu anatomia piciorului și susține amortizarea și confortul. Inserția Ortholite® este un prim exemplu. În plus, unele versiuni au proprietăți antibacteriene. Acestea încetinesc formarea mirosurilor neplăcute, astfel încât veți păstra interiorul pantofului proaspăt pentru o perioadă lungă de timp.

Călăria de munte trebuie să aibă o aderență perfectă.

Călăria de trekking pentru bărbați trebuie să garanteze încredere la fiecare pas pe diverse suprafețe, ceea ce reprezintă baza trekking-ului. Prin urmare, producătorii folosesc cele mai avansate soluții, cum ar fi Vibram®, Michelin® și soluții de marcă proprie. Fiecare dintre aceste structuri asigură o aderență ridicată la diverse suprafețe. Acest lucru este important, deoarece în munți, după cum știm, ne începem adesea drumeția pe teren mlăștinos, iar apoi intrăm în secțiunile mai înalte de stâncă. Călăria de trekking pentru bărbați trebuie să vă susțină peste tot, la fiecare pas pe care îl faceți, astfel încât marșul să fie corect și sigur. Unele dintre modelele de încălțăminte înaltă de munte permit montarea crampoanelor. Datorită acestui lucru, veți întreprinde drumeții pe zăpadă, drumeții pe ghețari și escaladă.

Călăriile înalte de trekking pentru bărbați în oferta magazinului de munte 8a.ro.

Magazinul nostru online oferă o selecție largă de pantofi de trekking de la branduri de top de outdoor. De la propunerile clasice germane de la Hanwag sau italiene Zamberlan până la construcțiile ultramoderne Dachstein, care folosesc multe soluții cunoscute din încălțămintea sport. Indiferent de pantofii pe care îi veți alege, aceștia vor deveni cu siguranță baza garderobei dvs. outdoor. Scufii de trekking pentru bărbați sunt o alegere excelentă pentru a merge la munte. Aceștia asigură stabilitatea fiecărui pas făcut, susțin perfect articulația gleznei și funcționează bine în orice condiții. Performanța de înaltă calitate și îngrijirea corespunzătoare a noilor pantofi vor face ca aceștia să vă servească pentru multe sezoane turistice.