top

Trocouri pentru alergători

Tricourile pentru alergători sunt un element obligatoriu al oricărei ținute de antrenament. Ele sunt create pentru sarcini strict definite, așa că designerii dezvoltă meticulos o croială dintr-o țesătură atent selectată.
View as Grid List

189 Produse

 1. -8%
  Tricou alergare Salomon Cross Run SS Tee - lemon

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Tricou alergare Inov-8 Graphic Tee SS inov-8 - grey

  Lista de dorințe

 3. -6%
  Tricou bumbac Inov-8 Graphic Tee SS Ridge - blue

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Tricou alergare Inov-8 Graphic Tee SS inov-8 - navy

  Lista de dorințe

 5. -6%
  Tricou alergare Inov-8 Graphic Tee SS Forged - navy

  Lista de dorințe

 6. -6%
  Tricou alergare Inov-8 Graphic Tee SS Brand - blue

  Lista de dorințe

 7. -6%
  Tricou bumbac Inov-8 Graphic Tee SS Ridge - pine

  Lista de dorințe

 8. -6%
  Tricou alergare femei Inov-8 Graphic Tee SS Brand - teal

  Lista de dorințe

 9. -7%
  Tricou maneca lunga Inov-8 Graphic Tee LS Brand - grey

  Lista de dorințe

 10. -27%
  Tricou femei Ciele WNSB T-Shirt Intuition - talbot

  Lista de dorințe

 11. -30%
  Top femei SCOTT SCO Tank RC Run - moon blue/dream blue

  Lista de dorințe

 12. -31%
  Tricou alergare On Running Tank-T - cobalt/black

  Lista de dorințe

 13. -31%
  Tank top femei On Running Tank-T - creek/black

  Lista de dorințe

 14. -26%
  Tricou alergare Maloja Gordes 1/2 - midnight multi

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

189 Produse

Ștergere

T-shirt-uri pentru alergătorii începători

Când practici orice sport, este foarte important să ai grijă să ai "facilitățile" potrivite. Nu este vorba doar de a face mișcările corect din punct de vedere tehnic. Tricourile pentru alergători sunt concepute pentru a răspunde așteptărilor nu doar ale profesioniștilor, ci și ale amatorilor și iubitorilor de jogging mai calm. Pentru ca efortul și energia depuse la antrenamente să se traducă în îmbunătățirea condiției fizice și a stării de bine, este necesar să se compună o ținută sportivă funcțională. S-ar putea părea că acest lucru se aplică doar profesioniștilor și sportivilor avansați. Acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. Oricine decide să se apuce de o activitate ar trebui să abordeze această pasiune în mod holistic. O dietă bună, distribuirea corectă a intervalelor regenerative și o îmbrăcăminte confortabilă, inclusiv un tricou de alergare, sunt aspecte de care trebuie să țină cont și începătorii. În caz contrar, este posibil ca activitățile desfășurate să nu fie satisfăcător de eficiente.

Proprietăți speciale ale tricourilor pentru alergători

Modelurile de îmbrăcăminte destinate a fi purtate în timpul diferitelor sporturi devin din ce în ce mai populare în rândul persoanelor active. . Atât mărcile cunoscute pentru crearea de îmbrăcăminte profesională, cât și mărcile specializate în colecții de oraș încearcă să includă în oferta lor tricouri pentru alergători. Astfel de propuneri sunt caracterizate de o serie de proprietăți care le disting de variantele casual. Materialul tehnic este principalul responsabil pentru oferirea celor mai importante atuuri. Amestecuri speciale de fibre sunt folosite de mulți producători sub diferite denumiri. Un mecanism similar de asigurare a confortului este caracteristica lor comună. O structură specială este, de obicei, responsabilă de susținerea optimizării circulației aerului, de o mai bună respirabilitate, de capacitatea de a gestiona mai eficient umiditatea sau de a regla managementul termic.

Tricoul tehnic de alergare în multe stiluri

În magazinul online 8a.ro, alegerea dintre stiluri este foarte mare. Diferențierea nu se referă doar la împărțirea în modele pentru femei și modele pentru bărbați. Designerii acordă atenție unor astfel de caracteristici ale croielii, care contribuie în mare măsură la asigurarea libertății de mișcare și la reducerea disconfortului. Fiecare tricou de alergare poate părea similar, dar inserțiile incluse, cusăturile sau burtierele disting propunerile mărcilor individuale. Lungimea corpului, mânecile și adâncimea decolteurilor sunt, de asemenea, modificate. Toate acestea se fac ținând cont de un singur obiectiv - să ofere utilizatorului libertatea de a alege. Puteți face o alegere precisă ținând cont de preferințele individuale, de construcția corporală și de condițiile în care va fi purtat tricoul de alergare. Modelele ajustate, profilate și completate cu inserții care măresc gama de mișcări pot fi găsite în sortimentul multor mărci. Companiile oferă de obicei modele pentru diferite perioade ale anului - potrivite atât pentru vremea caldă, cât și pentru cea răcoroasă.

Tricotele pentru alergători au o serie de avantaje

Îmbrăcămintea tehnică trebuie să utilizeze soluții inovatoare pentru a-și îndeplini cât mai bine funcția. Nu există o lipsă de țesături specializate pe piață. Tricourile pentru alergători pot fi caracterizate nu numai prin prospețime pentru o perioadă mai lungă de timp sau prin capacitatea de reglare termică. Pe de o parte, parametrii de respirabilitate sau, de exemplu, de bacteriostaticitate, sunt completați de avantajele rezultate din construcția structurii materialului. Fibrele flexibile reprezintă una dintre metodele de a obține o potrivire potrivită pentru silueta dumneavoastră specifică. Structurile elastice lucrează mai bine cu corpul și nu limitează gama de mișcări. O caracteristică suplimentară implică, de asemenea, renunțarea la cusături, utilizarea tehnicii de sudură sau reducerea volumului de coasere și utilizarea conexiunilor plate între părțile individuale ale materialului.

Tricote hibride pentru alergători

Soluțiile tehnice de ultimă oră care sunt folosite în materiale sunt încântătoare. Cu toate acestea, designerii fac un pas în plus pentru a obține parametri și mai buni ai întregului. Tricourile hibride de alergare este un termen pentru acele modele care nu sunt realizate dintr-o singură țesătură, ci ca urmare a unei combinații de materiale cu caracteristici diferite. Tehnica de cartografiere asigură cea mai bună adaptare la cerințele anumitor părți ale corpului. Funcționează deosebit de bine atunci când tricourile de alergare sunt concepute pentru a fi purtate în condiții mai reci. Prin urmare, în locurile mai expuse la supraîncălzire, unde se acumulează cantități semnificative de umiditate, apare o țesătură cu o mai bună respirabilitate. În alte părți, designerii decid adesea să folosească materiale ușor mai groase, care vor sprijini menținerea unui nivel adecvat de căldură.