top

Geci softshell bărbaţi

Dacă ești pasionat de sporturi în aer liber, știi cât de important este să ai o geacă potrivită pentru sezonul rece. O geacă softshell este o alegere excelentă pentru a te proteja de frig, umezeală și vânt, fără a-ți limita mișcările. La noi vei găsi diverse modele de geci bărbați, inclusiv geci softshell pentru bărbați, și toate sunt produse de calitate superioară pe care le poți achiziționa la prețuri rezonabile.
View as Grid List

186 Produse

 1. -5%
  Geaca Softshell Patagonia R2 TechFace Hoody - burl red

  Lista de dorințe

 2. -39%
  Softshell barbati Houdini Daybreak Jacket - hazel

  Lista de dorințe

 3. -39%
  Geaca Softshell Houdini Daybreak Jacket - blue illusion

  Lista de dorințe

 4. -32%
  Geaca Softshell Rab Torque Jacket  - black

  Lista de dorințe

 5. -26%
  Geaca Softshell Maloja Beifuss - midnight

  Lista de dorințe

 6. -12%
  Geaca Softshell Ortovox Pala Light Jacket - clay orange

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

186 Produse

Ștergere

Geaca softshell – protecție împotriva frigului și a umezelii

O geacă softshell este o geacă din material sintetic, care are o textură moale și elastică. Geaca softshell are trei straturi: un strat exterior impermeabil, un strat intermediar izolant și un strat interior respirabil. Aceste straturi lucrează împreună pentru a oferi o protecție eficientă împotriva frigului și a umezelii, fără a te supraîncălzi. Geaca softshell este ideală pentru activități în aer liber, cum ar fi drumeții, alpinism, ciclism sau schi, deoarece permite o bună circulație a aerului și a transpirației. În plus, geaca softshell este ușoară, confortabilă și rezistentă la uzură și se potrivește perfect cu alte articole de îmbrăcăminte funcționale, cum ar fi tricouri termice, pantaloni bărbați impermeabili sau cizme de munte.

Jacheta softshell – confort și căldură chiar și în condiții dificile

O jachetă softshell este o jachetă mai groasă și mai călduroasă decât o geacă softshell. O jachetă softshell are aceeași structură din trei straturi ca o geacă softshell, dar are un strat intermediar mai gros, care oferă o izolație termică superioară. O jachetă softshell este recomandată pentru condiții meteo mai aspre, cum ar fi temperaturi scăzute, ninsoare sau ploaie. O jachetă softshell este, de asemenea, mai rezistentă la abraziune și la rupere, fiind potrivită pentru sporturi extreme sau pentru muncă în aer liber. Este alegerea excelentă pentru cei care vor să se simtă confortabil și să se protejeze de frig și de umezeală. Pe lângă faptul că are un design modern și versatil, care se potrivește cu orice ținută, este ușoară și flexibilă, permițând o libertate de mișcare optimă. O jachetă softshell este, așadar, o piesă vestimentară indispensabilă pentru orice sezon și pentru orice activitate și se va potrivi excelent cu diverse modele de bluze sport pentru alergare.

Geci softshell bărbaţi - protecție eficientă împotriva vântului în timpul activităților în aer liber

Unul dintre principalele avantaje ale gecilor softshell pentru bărbați este că sunt foarte rezistente la vânt. Stratul exterior al gecilor softshell este tratat cu un material hidrofob, care respinge apa și vântul. Acest lucru face ca gecile softshell să fie foarte confortabile și să mențină o temperatură constantă a corpului. Gecile softshell sunt, de asemenea, foarte ușoare și flexibile, permițând o libertate de mișcare optimă. Gecile softshell se potrivesc perfect pe corp, fără a fi prea strâmte sau prea largi. În plus, gecile softshell au multe buzunare practice, în care poți păstra obiecte personale sau accesorii pentru activitățile în aer liber. Sunt ideale pentru drumeții, alergare, ciclism sau alte sporturi care necesită o protecție eficientă împotriva vântului. Și, dacă tot ești aici, nu uita să descoperi și oferta noastră de rucsacuri de drumeție care sunt ideale pentru a-ți transporta lucrurile personale când practici diverse activități.

Jachete softshell pentru bărbați pentru toamnă și iarnă – rezistență la frig, umiditate și vânt

Dacă ești în căutarea unei jachete versatile și practice pentru sezonul rece, nu poți da greș cu o jachetă softshell pentru bărbați. O jachetă softshell te va proteja de frig, umiditate și vânt, indiferent de activitatea pe care o practici. Fie că mergi la munte, la pescuit sau la plimbare prin oraș, o jachetă softshell îți va asigura un confort maxim. În plus, o jachetă softshell are un design modern și elegant, care se potrivește cu orice ținută casual sau sportivă. Un alt avantaj al unei jachete softshell pentru bărbați constă în faptul că este ușoară și flexibilă, permițându-ți să te miști liber și să nu te încarci cu haine groase. Jacheta softshell se adaptează perfect la forma corpului tău și îți oferă o izolație termică optimă, fiind o piesă vestimentară care nu poate lipsi din garderoba ta!

Nu mai aștepta și comandă acum o jachetă softshell pentru bărbați de la magazinul nostru online, unde găsești o gamă variată de modele, culori și mărimi! Te așteptăm cu prețuri rezonabile și livrări sigure și rapide!