top

Geci softshell bărbaţi

Jachetele softshell pentru bărbați oferă o protecție fiabilă împotriva vântului și a frigului. Fie că faceți drumeții, alpinism, alpinism, cățărare sau alergare, jachetele softshell vă vor garanta un confort deplin.
View as Grid List

171 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Geaca Softshell Rab Torque Jacket  - black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Softshell barbati Rab Borealis Tour Jacket - beluga

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geaca Softshell Maloja Beifuss - midnight

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Geaca Softshell Ortovox Pala Light Jacket - clay orange

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Geaca Softshell Patagonia R1 TechFace Hoody - fertile brown

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Geaca Softshell Patagonia R1 TechFace Jacket - wavy blue

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Geaca Softshell Patagonia R1 CrossStrata P/O - evening mauve

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Geaca Softshell Patagonia R1 CrossStrata P/O - lago blue

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Geaca Dynafit Transalper DST Jacket - army

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Geaca Softshell Dynafit Traverse DST Jacket - black out

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Geaca Softshell CMP Vivo Jacket Zip Hood - moss

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Geaca barbati The North Face Nimble Hoodie - sonic blue

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Geaca Softshell Vaude Elope Wind Jacket - wave

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Geaca Softshell Vaude Moab Jacket IV - khaki

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Geaca Softshell Vaude Moab Jacket IV - mallard green

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Geaca Softshell Vaude Elope Wind Jacket - willow green

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Geaca Softshell Hannah Seumas II - india ink/stormy weather

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Geaca Softshell Salewa Pedroc DST Light Jacket - electric

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Softshell barbati Hannah Carsten II - india ink/golden palm

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Geaca Softshell Hannah Shelton Lite - faience/india ink

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Geaca alergare Columbia Endless Trail Wind Shell - collegiate navy

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Geaca Softshell Hannah Seumas II - golden palm/india ink

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Geaca Softshell Columbia Tall Heights Hooded - spicy

  Lista de dorințe

 24. -38%
  Geaca Softshell CMP Roe Jacket Fix Hood - black/blue

  Lista de dorințe

 25. -15%
  Geaca Softshell Black Diamond Alpine Start Hoody - black

  Lista de dorințe

 26. -15%
  Geaca Softshell Black Diamond Alpine Start Hoody - octane

  Lista de dorințe

 27. -10%
  Geaca izolată Haglofs L.I.M Alpha Hood - nordic blue/tarn blue

  Lista de dorințe

 28. -10%
  Geaca Softshell Ortovox Westalpen Softshell Jacket - heritage blue

  Lista de dorințe

 29. -33%
  Geaca Softshell Direct Alpine Mistral - ocean/anthracite

  Lista de dorințe

 30. -35%
  Geaca Softshell Montura Ski Style Jacket - power red/bright blue

  Lista de dorințe

 31. -46%
  Geaca barbati Icebreaker Shell+ Hooded Jacket - shine

  Lista de dorințe

View as Grid List

171 Produse

pe pagină
Ștergere

Jachete softshell pentru bărbați - protecție eficientă împotriva...

. mai ales, împotriva vântului. Jachetele Softshell pentru bărbați vă protejează eficient de vânt, asigurând că transpirația produsă este eliberată în exterior! Jachetele Softshell oferă o protecție etanșă împotriva vântului și a răcelii pe care o poate provoca, ceea ce este deosebit de periculos la munte. În același timp, materialul respirabil gestionează foarte bine umezeala pe care o produceți în timpul exercițiilor fizice. Acesta o exportă imediat în exterior. De fapt, jachetele softshell sunt folosite pe tot parcursul anului. Ele sunt deosebit de eficiente ca jachete de tranziție - pentru primăvară sau toamnă - și în timpul activităților fizice foarte intense. În condiții meteorologice moderate, când nu se așteaptă precipitații majore, o jachetă softshell pentru bărbați va înlocui cu succes atât o jachetă cu membrană, cât și modelele cu izolație ușoară - sintetică sau din puf. În acest fel, în loc să vă puneți două straturi separate de îmbrăcăminte, puteți să vă plimbați în softshell-ul dumneavoastră confortabil. Acesta a fost obiectivul creării acestui tip de îmbrăcăminte - reducerea la minimum a straturilor de îmbrăcăminte. Acest lucru vă oferă o mare libertate de mișcare și reduce greutatea totală a hainelor dumneavoastră. În loc de fermoare, buzunare și alte ornamente care vin în fiecare strat, aici veți primi doar o singură jachetă superioară funcțională.

Cu toate acestea, jachetele softshell pentru bărbați au, de asemenea, limitările lor. În caz de ploaie puternică, veți avea nevoie de o jachetă cu membrană pentru a asigura o impermeabilizare completă. Jachetele softshell pentru bărbați se vor descurca de minune acolo unde aveți nevoie de protecție împotriva vântului și a temperaturilor scăzute, combinate cu o respirabilitate ridicată. Produsele softshell sunt o alegere populară pentru persoanele angajate în sporturi care necesită o activitate fizică intensă. Permeabilitatea lor ridicată la vapori le permite să elimine eficient excesul de umiditate în exterior, indiferent cât de mult vă antrenați. Sunt ideale pentru ascensiunile montane, atât pe jos, cât și pe schiuri.

Ce este softshell?

Această țesătură a fost dezvoltată în opoziție cu produsele hardshell populare, adică jachetele cu membrană. După cum sugerează și numele său, aceste modele se mândresc cu o senzație de moliciune. De obicei, ele sunt realizate din țesături plăcute la atingere și care vă urmăresc fiecare mișcare. Jachetele Softshell oferă o protecție excelentă împotriva vântului și, datorită impermeabilității, și împotriva apei, dar sunt mult mai respirabile decât popularele modele cu membrană. Designul lor corespunde așteptărilor drumeților montani. Modelele durabile și perfect respirabile vor funcționa mai bine decât o membrană dacă faceți drumeții într-o zi cu vânt. O membrană, oricât de bună ar fi, nu vă poate oferi niciodată o respirabilitate la nivelul unui windstopper pentru bărbați.

Jachetele softshell pentru bărbați sunt de obicei alcătuite din două straturi. Stratul interior este extrem de delicat cu corpul și pielea. Este un fleece moale. Stratul exterior, pe de altă parte, este o țesătură extrem de flexibilă care asigură protecția la vânt revendicată. Acoperirea țesăturii exterioare cu o Filma hidrofugă DWR împiedică materialul să absoarbă rapid apa. Ca atare, va rezista la ploi ușoare sau la căderi de zăpadă. Un avantaj suplimentar al impermeabilizării este faptul că materialul se murdărește mai greu, astfel încât jacheta softshell poate fi folosită și mai mult.

Ce tip de softshell ar trebui să aleg - cu sau fără membrană?

Jachetele softshell pentru bărbați pot varia, de asemenea, în ceea ce privește structura lor. Se folosesc două soluții, în funcție de utilizarea sau nu a unei membrane impermeabile în țesătură. Jachetele softshell fără membrană oferă o respirabilitate îmbunătățită. Proprietățile lor de protecție împotriva vântului sunt obținute prin utilizarea unor țesături speciale. Țesătura foarte densă a fibrelor oprește vântul, protejându-vă astfel eficient corpul de răceală. Aceasta este o soluție excelentă pentru sezoanele mai calde, deoarece îmbunătățește simultan respirabilitatea, deoarece vaporii de apă pot pătrunde liber între fibrele țesăturii, permițându-i să se evapore rapid spre exterior. Această țesătură softshell încorporează adesea și fibre elastice, oferind un grad ridicat de întindere a materialului. Ca urmare, întreaga piesă oferă un confort excepțional la purtare. Jachetele softshell fără membrană pentru bărbați sunt căutate în special de atleți și de persoanele care se angajează în activități de intensitate ridicată la munte. Asta pentru că ajută la menținerea unor condiții optime pentru un organism solicitat. De asemenea, modelele fără membrană sunt disponibile într-o gamă de grosimi, astfel încât să puteți adapta perfect nivelul de izolație la temperatură și la alte condiții meteorologice. Cele mai subțiri modele vor fi optime vara și în sezoanele de tranziție. Pe de altă parte, modelele mai groase, cu căptușeală din fleece, sunt o alegere bună pentru vremea rece de iarnă.

Pentru oricine este interesat de o protecție completă împotriva vântului, recomandăm jachetele cu membrană Aici veți găsi două straturi lipite între ele - un strat exterior și un strat interior, cu o membrană între ele. Acesta oferă o protecție mai eficientă împotriva vântului, oprind complet rafalele de frig de afară. Aceasta este soluția optimă pentru drumețiile de iarnă, când vântul este în mare parte vinovat de răcirea rapidă a corpului. Jachetele softshell pentru bărbați sunt o alegere populară pentru turiștii de schi și pentru pasionații de alpinism de iarnă sau de drumeții pe trasee montane înzăpezite. Membrana este de cele mai multe ori ascunsă între materialul exterior și căptușeală, astfel încât, de multe ori, la prima vedere, acest tip de țesătură softshell nu diferă cu nimic de cea a modelelor fără membrană.

Jachete bărbătești softshell pentru cățărare și uzură zilnică

Diversitatea extraordinară pe care o prezintă jachetele softshell pentru bărbați nu este întâmplătoare. Modelul potrivit reduce greutatea îmbrăcămintei, ceea ce se asociază cu un mare confort, deoarece vă scutește de necesitatea de a îmbrăca mai multe straturi de haine. Este mult mai mult decât o simplă jachetă subțire și rezistentă la vânt. Designul jachetei este extrem de ușor, flexibil și confortabil, motiv pentru care este deosebit de apreciat de pasionații de activități în aer liber și de drumeții. Acest lucru se traduce direct în confort și libertate de mișcare. Multe modele sunt dedicate unor activități fizice specifice, cum ar fi alpinismul, alergarea sau schiul de tură. Jachetele softshell pentru bărbați pentru drumeții și trekking sunt cele mai versatile modele. Acestea se mândresc cu o croială confortabilă și buzunare funcționale.

Mountain și modelele de alpinism sunt modele mult mai minimaliste, cu accent pe libertatea de mișcare și o potrivire optimă. De aceea, croiala lor nu interferează cu cățăratul, nu vă limitează mișcarea și vă permite să păstrați o fluiditate excepțională în timp ce vă mișcați. Sunt o piesă esențială de îmbrăcăminte montană pe vreme mai rece și pot face o treabă excelentă în protejarea corpului de pierderea rapidă de căldură. Există, de asemenea, jachete softshell specializate pentru bărbați pentru alergare și schi. Cele dintâi sunt de obicei foarte subțiri, iar panourile speciale folosite la acestea facilitează evacuarea excesului de umiditate către exterior. Modelele de iarnă, pe de altă parte, oferă căldura suplimentară de care ai nevoie atunci când schiezi pe pârtii. Jachetele softshell pentru bărbați cu glugă sunt la mare căutare. Vă protejează în mod optim capul împotriva răcelii.

Jachetele Softshell pentru uz zilnic sunt, de asemenea, foarte populare. Acest tip de îmbrăcăminte se comportă de asemenea foarte bine în utilizarea de zi cu zi, datorită manoperei sale de înaltă calitate și a confortului pe care îl oferă. Este alegerea perfectă pentru deplasarea zilnică în timpul anotimpurilor de tranziție, sau chiar și iarna. Aceasta este o soluție mult mai confortabilă decât combinarea unei jachete cu membrană subțire cu un hanorac cald pe dedesubt. Aceasta deoarece un astfel de set este incomod de îmbrăcat și de dat jos în timpul îndatoririlor zilnice. Acesta poate fi înlocuit cu mult succes de o singură jachetă confortabilă.

O mulțime de opțiuni - jachete softshell pentru bărbați perfect adaptate condițiilor

Varietatea foarte mare de jachete softshell permite utilizatorilor să aleagă dintre numeroasele soluții disponibile. Modelele mai ușoare, bazate pe materiale speciale, sunt fără membrană. Proprietățile lor de protecție împotriva vântului sunt rezultatul țesăturii foarte strânse a materialului. Această soluție permite menținerea unei respirabilități extrem de ridicate. Ea face ca jachetele softshell pentru bărbați să fie alegerea persoanelor care practică sporturi de mare intensitate. De asemenea, acestea sunt perfecte pentru sezoanele de tranziție și pentru temperaturile ușor mai ridicate. Modelele mai călduroase încorporează frecvent membrane care blochează complet vântul și oferă protecție de bază în condiții meteo nefavorabile. Jachetele softshell pentru bărbați cu glugă se vor dovedi, de asemenea, o soluție interesantă. În acest caz, gluga este integrată în jachetă și este reglabilă. Acest lucru vă permite să o adaptați perfect la forma capului dumneavoastră - indiferent dacă purtați o cască, o căciulă de iarnă călduroasă sau o eșarfă multifuncțională, indiferent de condiții. Jachetele softshell pentru bărbați din această categorie sunt ideale pentru iarnă și pentru expedițiile montane. Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de jachete softshell, astfel încât fiecare fan al activităților montane întreprinse în condiții de vânt va găsi o jachetă perfect adaptată nevoilor sale, atât pentru partea caldă, cât și pentru cea rece a anului. De asemenea, oferim și jachete atractive jachete softshell pentru femei - verifică-le!

Întrebări frecvente despre modelele softshell

Cum se spală un softshell?

Ca și în cazul oricărei alte piese de îmbrăcăminte tehnică, cel mai important lucru este să urmați recomandările de pe etichetă. Majoritatea articolelor softshell pot fi spălate la mașină la temperaturi scăzute. Vă recomandăm să treceți la un program conceput pentru țesături delicate sau îmbrăcăminte sport. În loc să folosiți o pudră de spălat, folosiți detergenți speciali destinați spălării hainelor softshell. Este important să stați departe de agenții de înmuiere. După spălare, nu rotiți softshell-ul, în cea mai mare parte, ci uscați-l într-un loc aerisit și cald.

Softshell sau fleece - ce ar trebui să aleg?

În timp ce alegeți un softshell sau un fleece, nu uitați că acestea sunt doar o parte a unui sistem de îmbrăcăminte în straturi. Softshell-ul oferă proprietăți de rezistență la vânt și, prin urmare, este ideal ca strat superior de îmbrăcăminte. Atâta timp cât nu plouă, acesta își va face treaba excelent. Fleece, pe de altă parte, este foarte aerisit, dar oferă lejeritate și o izolare termică excelentă. Se va comporta cel mai bine la munte sub o jachetă cu membrană, protejându-vă corpul de răcirea rapidă la temperaturi mai scăzute. Cu siguranță, dacă sunteți în căutarea versatilității și a protecției împotriva intemperiilor, o piesă softshell va fi mai bună, în timp ce dacă performanța termică și confortul sunt prioritatea dvs., o jachetă din fleece este mai bună.

La ce temperaturi se comportă bine jachetele softshell?

Cu o gamă largă de jachete softshell disponibile, puteți găsi modelul potrivit pentru majoritatea temperaturilor de la munte. Cele mai subțiri vor fi potrivite pentru temperaturile răcoroase de dimineață și de seară în timpul călătoriilor de vară. Foarte multe modele de grosime medie vă vor permite să alegeți un softshell la fel de optim pentru temperaturi variate în timpul anotimpurilor de tranziție. Cele mai groase modele vor funcționa bine în timpul iernii reci. Acestea vin frecvent cu o membrană, astfel încât nu vor lăsa să treacă vântul. În interior, acestea sunt finisate cu o căptușeală din fleece. Prin urmare, se poate spune cu siguranță că un softshell bine ales se va descurca bine la aproape orice temperatură.