top

Accesorii de trekking

Accesoriile de trekking nu sunt doar unelte multiple, busolă sau suport de hartă. Dacă aveți de gând să explorați peisaje naturale, consultați sortimentul magazinului online de munte.
View as Grid List

577 Produse

pe pagină
 1. -25%
  Cuțit de buzunar Munkees Camou - red

  Lista de dorințe

 2. Busolă Suunto Tandem/360PC/360R G Clino

  Lista de dorințe

 3. -32%
  Balsam de buze Majesty Protective Lipstick

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Buzunar pentru rucsac Tasmanian Tiger Tool Pocket L - olive

  Lista de dorințe

 5. Filtru apă HydraPak 42 mm Filter Cap

  Lista de dorințe

 6. Mâner HydraPak Tube Magnet

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Unealta multifunctionala Gerber Stake Out - silver

  Lista de dorințe

 8. Gel Careplus Insect SOS Gel 20ml

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Filtru apă Care Plus Water Filter - Evo 3l - blue

  Lista de dorințe

 10. Cremă OY Creme Hands 25 ml

  Lista de dorințe

 11. -20%
  Mâner HydraPak Tube Magnet
  Mâner HydraPak Tube Magnet
  23,92 Lei 29,90 Lei

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Mâner Gear Aid Heroclip Small - stealth black

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Mâner Gear Aid Heroclip Mini - blue steel

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Prosop de voiaj Sea To Summit DryLite Towel XL - baltic

  Lista de dorințe

View as Grid List

577 Produse

pe pagină
Ștergere

Ce accesorii de trekking să alegeți?

Care pasionat de drumeții știe foarte bine că accesoriile de trekking pot crește semnificativ confortul în parcurgerea zonelor naturale. Printre acestea, globetrotterii pot alege un suport practic pentru hartă, o busolă, o lampă frontală sau, de exemplu, cremene sau prosoape. Având cele mai necesare obiecte la dumneavoastră în orice loc, vă puteți simți confortabil - chiar dacă vă aflați în mijlocul pădurii, departe de civilizație. Ce accesorii ar trebui să alegeți pentru călătoria dumneavoastră depinde de natura acesteia. Dacă plănuiți un sejur mai lung în natură, luați cu dumneavoastră ustensile de bucătărie, unelte multiple și filtre de apă. Datorită acestora, vă veți simți ca acasă în timpul campării și vă veți putea organiza mai bine și mai ușor sejurul. Împachetați o umbrelă turistică și prosoape cu uscare rapidă, pentru ca condițiile meteo să nu vă surprindă.

Cele mai necesare accesorii de drumeție la munte

Adrăgostiții organizării de vacanțe în mediul montan și amatorii de camping și nopți petrecute în corturi nu pot uita să includă în rucsac cele mai necesare accesorii de trekking. Printre acestea se numără, de exemplu, o busolă, care se va dovedi a fi un ajutor neprețuit pe teren atunci când v-ați rătăcit. Mai ales cei care decid să parcurgă trasee sălbatice ar trebui să decidă să o pună în buzunar. Un suport de hartă este un element suplimentar convenabil atunci când călătoriți prin zone necunoscute. Pe timp de vreme nefavorabilă și în condiții dificile, acesta va proteja harta de deteriorare și o va împiedica să se ude sau să se murdărească.

Accesorii de calitate superioară pentru drumeții

Nu contează dacă alegeți multi-unelte, carabiniere sau cremene - accesoriile de trekking trebuie să fie de înaltă calitate pentru a servi perfect un globetrotter. Mulți producători de echipamente de trekking oferă diverse produse din această secțiune. Alegerea articolelor potrivite nu va fi dificilă dacă țineți cont de toate caracteristicile cele mai importante ale accesoriilor utile. Trebuie să vă amintiți că gadgeturile similare din punct de vedere vizual nu trebuie să fie aceleași în ceea ce privește funcționalitatea. Calitatea lor poate fi, de asemenea, diferită. Prin urmare, este bine să alegeți articole de la mărci dovedite care se bucură de o poziție înaltă pe piață și garantează că accesoriile lor vor servi cu fidelitate chiar și în condiții mai dificile. Prin urmare, cumpărați lucruri de la o sursă bine cunoscută și acordați atenție nu numai materialelor din care sunt fabricate, ci și metodei de obținere a materiilor prime. În multe cazuri, puteți alege o versiune mai ecologică a unui articol cu aceleași proprietăți ca și alternativa sa neecologică.

Mărci de renume care produc accesorii de trekking

Accesorii de drumeție pentru toată lumea sunt oferite de magazinul online 8a.ro. În gama sa largă, fiecare globetrotter va găsi ceva pentru el/ea și nu va fi dezamăgit de alegerea făcută. Din sutele de produse, puteți alege atât echipamente, cât și gadgeturi, îmbrăcăminte și accesorii. Dacă plecați în vacanță în aer liber și doar pentru a vă relaxa, alegeți un cort și un sac de dormit. Dacă preferați să petreceți timpul în mod activ, folosiți bastoane de trekking. Cei care își tratează șederea la munte ca pe o oportunitate de a face față provocărilor montane ar trebui să caute pantofi confortabili și haine tehnice care vor face ca parcurgerea multor kilometri să fie o adevărată plăcere. Toate acestea și multe altele pot fi găsite în oferta magazinului. Sunteți în căutarea unor articole specifice unor mărci, cum ar fi: Sea To Submit, Source, Ledlenser, Esbit sau Salewa? De asemenea, le puteți comanda confortabil, fără a ieși din casă.