top

Geci cu puf bărbaţi

Jachetele din puf pentru bărbați vă vor ține de cald în zilele reci. Jachetele cu puf natural de gâscă sunt maxim de ușoare. Modelele cu umplutură sintetică vor fi perfecte în timpul activităților intense.
View as Grid List

457 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Geaca izolată Berghaus Vaskye Jacket - monument/grey

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Geaca izolată Patagonia Nano Puff Hoody - hemlock green

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geaca izolată Patagonia Micro Puff Hoody - sequoia red

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Geaca matlasata Patagonia Down Sweater - sedge green

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Geaca izolată Arcteryx Atom LT Hoody - canvas

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Geaca izolată Marmot Novus LT Hybrid Hoody - dusty teal

  Lista de dorințe

 7. -28%
  Geaca matlasata Marmot Guides Down Hoody - cairo/shetland

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Geaca matlasata La Sportiva Titan Down Jacket - black

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Geaca Black Diamond Vision Hybrid Hoody - sulphur

  Lista de dorințe

 10. -26%
  Geaca matlasata barbati Patagonia Down Sweater Hoody - forge grey

  Lista de dorințe

 11. -34%
  Geaca barbati Columbia Challenger Pullover - metal/shark

  Lista de dorințe

 12. -20%
  Geaca matlasata barbati Norrona Lyngen Down850 Hood – indigo/lemon

  Lista de dorințe

 13. -24%
  Geaca matlasata Norrona Lyngen Down850 Hood - arednalin/blue fog

  Lista de dorințe

 14. -20%
  Geaca schi Norrona Lofoten Gore-Tex Thermo80 Jacket - arednalin/rhubarb

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Geaca matlasata Turbat Petros Pro - macaw green

  Lista de dorințe

 16. -15%
  Geaca matlasata Turbat Petros Pro - jet black

  Lista de dorințe

 17. -40%
  Geaca matlasata Turbat Lofoten 2 - moonless night

  Lista de dorințe

 18. -29%
  Geaca Houdini Dunfri - deep sea blue
  Geaca Houdini Dunfri - deep sea blue
  1.031,06 Lei 1.452,20 Lei

  Lista de dorințe

 19. -33%
  Geaca Houdini Fall in Parka - blue illusion

  Lista de dorințe

 20. -35%
  Geaca Houdini Fall in Parka - baremark green

  Lista de dorințe

 21. -34%
  Geaca iarna barbati Columbia Marquam Peak Jacket - black/black

  Lista de dorințe

 22. -30%
  Geaca schi barbati Swisswool Zinal Jacket - petrol blue

  Lista de dorințe

 23. -29%
  Geaca schi de tura Majesty Heatshield Insulated Jacket - grey

  Lista de dorințe

 24. -33%
  Geaca Direct Alpine Uniq - mango/ocean

  Lista de dorințe

 25. -33%
  Geaca Direct Alpine Uniq - brick/black

  Lista de dorințe

 26. -5%
  Geaca Direct Alpine Alpha Jacket - brick/anthracite

  Lista de dorințe

 27. -34%
  Geaca Direct Alpine Peak - mango/ocean

  Lista de dorințe

 28. -34%
  Geaca Direct Alpine Peak - ocean/brick

  Lista de dorințe

 29. -5%
  Geaca Direct Alpine Alpha Jacket - ocean/brick

  Lista de dorințe

 30. -33%
  Geaca schi barbati Ortovox 2L Swisswool Sedrun Jacket - petrol blue

  Lista de dorințe

 31. -30%
  Geaca schi barbati Ortovox 2L Swisswool Sedrun Jacket - clay orange

  Lista de dorințe

View as Grid List

457 Produse

pe pagină
Ștergere

O varietate de jachete pentru bărbați

Jachetele bărbătești în jos sunt asociate în principal cu aura de iarnă. Cu toate acestea, o mare varietate de modele face ca acestea să poată fi folosite în cea mai mare parte a anului, devenind unul dintre cele mai frecvent folosite articole de îmbrăcăminte de către fiecare utilizator activ. Jachetele de puf pentru bărbați pot fi împărțite în funcție de tipul de izolație folosit în ele. Jachetele cu puf natural de gâscă sau de rață sunt printre cele mai ușoare haine de exterior și, în același timp, oferă proprietăți izolatoare excelente. Puful natural este în continuare cea mai bună formă de izolație ultraușoară. Multe modele folosesc puf sintetic - diferite tipuri de fibre artificiale care se aseamănă cu materialele naturale prin termicitatea lor. Jachetele de bărbați cu puf cu izolație sintetică au multe avantaje - oferă o respirabilitate mare și se usucă rapid... Aceste proprietăți le fac să fie cea mai frecventă alegere pentru activități intense.

Jachetă cu puf natural și jachetă cu umplutură sintetică.

Down a fost creat de natură. Este cea mai bună formă de izolare perfectă. Acest lucru înseamnă că are proprietăți excelente de izolare termică cu o greutate relativ redusă. Este capabil să capteze și să stocheze aerul. Această abilitate determină faptul că este "cald". Prin urmare, pe de o parte, ne izolează de frig, iar pe de altă parte, poate păstra căldura pe care o generăm. Jachetele din puf pentru bărbați au diferiți parametri, inclusiv unul crucial. Acesta determină elasticitatea pufului care umple o geacă de iarnă. Se exprimă în centimetri cubi pe uncie, iar cuin este unitatea. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât parametrii de izolare sunt mai buni și, prin urmare, umplutura este mai caldă.

O altă valoare caracteristică a jachetelor de puf este raportul dintre cantitatea de puf și pene, adică pene fine. Astfel de pene nu sunt un bun izolator, nu sunt nici elastice și nici ușoare. Procesul de obținere a pufului pur din pene este adesea imposibil. În plus, jachetele de puf pentru bărbați cu un raport de umplere de 90 (puf)/10 (pene) vor fi cu siguranță mai scumpe. Prețul acoperă procesul laborios de obținere a pufului și, în cele din urmă, o izolare mult mai bună, o greutate mai mică și dimensiuni mai mici după împăturire.

Umplutura jachetelor cu izolație sintetică se bazează pe puf natural. Deși Mama Natură rămâne un model de neegalat, izolația artificială se caracterizează, printre altele, printr-o rezistență mai bună la umiditate. După umezire, puful sintetic ne va proteja în continuare de frig. De asemenea, jacheta se va usca mai repede în comparație cu puful. De asemenea, jachetele cu umplutură sintetică sunt mai ușor de întreținut. Acest tip de jachetă de iarnă este perfect pentru un mediu umed, la temperaturi în jur de 0°C. În cele din urmă, în cazul unei activități fizice sporite, cum ar fi schiul de fond, utilizarea unui telescaun.

Jachete turcești pentru bărbați pentru fiecare sezon.

Indiferent dacă mergeți la munte la începutul primăverii, la sfârșitul toamnei sau în mijlocul unei ierni friguroase, jachetele din puf pentru bărbați aleasă corect pot asigura o izolare optimă. Cele mai bune proprietăți termice sunt oferite de jachetele de înaltă calitate umplute cu puf de gâscă natural cu elasticitate ridicată. O astfel de umplutură este adesea folosită la costumele alpine și la jachetele groase de asigurare. Modelele de grosime moderată sunt o alegere perfectă pentru turiștii montani de iarnăși care se deplasează la altitudini medii.

Jachetele bărbătești din puf pentru bărbați cu umplutură sintetică sunt cel mai adesea alese de sportivi și de persoanele care caută haine mai rezistente la o eventuală umezeală sau chiar la înmuiere. Izolația sintetică cu uscare rapidă, cum ar fi Primaloft® sau Polartec Alpha® garantează proprietăți termice excelente în ciuda umezelii. Este o soluție perfectă în condiții meteorologice nefavorabile, precum și în timpul efortului maxim, când îmbrăcămintea trebuie să facă față rapid umidității generate de corp. Modelele ultraușoare cu un strat subțire de izolație sunt adesea folosite în anotimpurile de tranziție ale anului, precum și iarna, printre altele de către alergători.

Vezi jachetele izolate pentru bărbați la 8a.ro

Oferim o gamă largă de modele de jachete din puf de la producători de top. Mărci precum Marmot, The North Face, Columbia, Patagonia și multe altele sunt printre cele mai bune din lume. În plus, oferta noastră include jachete care folosesc cele mai noi tehnologii, cum ar fi The North Face AMK AMK 50/50 Down Dacă sunteți în căutarea unui strat izolator de încredere pentru zilele reci sau geroase, veți găsi cu siguranță un model pregătit special pentru dumneavoastră. Oferta include jachete de puf pentru bărbați care să fie purtate în oraș, pentru activități turistice, activități fizice intense și pentru a aborda provocări montane înalte la temperaturi extrem de scăzute.