top

Rucsacuri pentru alergare

Rucsacurile de alergare sunt unul dintre elementele esențiale pentru alergările montane de lungă distanță. Oferta magazinului 8a.ro se va asigura că fiecare alergător va găsi un model pentru el/ea. Rucsacul de alergare este perfect atât pentru antrenamentele mai lungi, cât și pentru competiții.
View as Grid List

75 Produse

 1. -8%
  Vesta alergare Salomon Pulse 2 with flask - black

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Vesta alergare Inov-8 Ultrapack Pro 2in1 - black/green

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Vesta alergare Inov-8 Ultrapac Pro 8 - black/green

  Lista de dorințe

 4. -32%
  Vesta alergare Ultimate Direction Mountain Vest 5 - dusk

  Lista de dorințe

 5. -35%
  Vesta alergare Ultimate Direction Ultra Vest 5 - Ice blue

  Lista de dorințe

 6. -13%
  Vesta alergare La Sportiva Racer Vest - black/yellow

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Rucsac alergare Deuter Ascender 7 - indigo

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Rucsac alergare Deuter Ascender 7 - black

  Lista de dorințe

 9. -17%
  Vesta alergare Grivel Mountain Runner EVO 20 - yellow

  Lista de dorințe

 10. -22%
  Rucsac alergare Grivel Mountain Runner EVO 5 - pink

  Lista de dorințe

 11. -17%
  Vesta alergare Salomon Active Skin 8 Set - black/black

  Lista de dorințe

 12. -17%
  Vesta alergare Salomon Active Skin 8 Set - black

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Vesta alergare Silva Strive Light 5 - black

  Lista de dorințe

 14. -3%
  Vesta alergare Ultimate Direction Trail Vest - ud blue

  Lista de dorințe

 15. -35%
  Vesta alergare Ultimate Direction Race Vest 6.0 - ud blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

75 Produse

Ștergere

Rucsacuri de alergare - caracteristici

Rucsacurile pentru alergători sunt modele care se disting nu numai prin designul lor diferit, ci și prin materialele folosite. Prioritatea este greutatea minimă, confortul de utilizare și compresia maximă a conținutului, astfel încât acesta să nu se deplaseze în timpul unei alergări dinamice. Construcțiile care fac obiectul acestor orientări sunt complet diferite de rucsacurile turistice tradiționale, oferind performanțe excelente alergătorilor. Rucsacurile pentru alergare de cele mai multe ori iau forma unor vestoane de alergare fără centură de șold pentru a garanta libertatea și alergarea dinamică pe teren dificil. Designul adaptat la corp vă permite să deplasați toate elementele cele mai necesare ale echipamentului dumneavoastră. Materialele elastice ale rucsacului de alergare se asigură că elementele din interiorul acestuia nu se mișcă.

Construcția și materialele folosite la rucsacurile de alergare

Rucsacul de alergare este fabricat din cele mai ușoare materiale disponibile, astfel încât nu reprezintă o sarcină suplimentară. Țesăturile ultraușoare din nailon și plasa rezistentă stau de cele mai multe ori la baza construcției lor. De asemenea, este extrem de important să se mențină o respirabilitate maximă, astfel încât corpul să fie ventilat corespunzător în timpul alergării. De aici, numeroasele panouri care cresc fluxul de aer. În plus, rucsacurile de alergare sunt perfect adaptate la siluetă, asigurând o stabilitate maximă a conținutului transportat. De aceea, nu trebuie să căutați cadre sau rigidizări cunoscute de la rucsacurile pentru trekking sau turistice. Rucsacurile de alergare sunt presupuse a fi un strat suplimentar de îmbrăcăminte, care a fost echipat cu numeroase buzunare și un compartiment mare în spate. Datorită faptului că rucsacul de alergare seamănă cu vesta, se potrivește perfect la piept. Sistemele speciale de cordon sau curelele elastice asigură faptul că totul rămâne la locul lui chiar și în timpul celei mai dinamice alergări. Majoritatea rucsacurilor pentru alergători au și panouri flexibile cusute, care ajustează în permanență întregul la alergător.

Ce buzunare și compartimente sunt disponibile pentru rucsacurile de alergare?

Pentru ca rucsacul să funcționeze bine în timpul alergării, este necesar să se aranjeze conținutul astfel încât să nu interfereze cu mersul dinamic. Prin urmare, toate buzunarele și compartimentele sunt realizate din materiale foarte flexibile sau sunt echipate cu șnururi speciale. Sarcina lor este de a aduce încărcătura cât mai aproape de corp și de a împiedica deplasarea spontană a acesteia în interiorul rucsacului de alergare. Datorită acestui fapt, întregul rucsac de alergare și conținutul său se mișcă odată cu alergătorul într-un ritm egal. Rucsacurile pentru alergători pe curele de umăr au, de obicei, buzunare cu clapete moi și geluri energetice. Astfel, caloriile de urgență și apa rămân aproape de tine. Buzunarele cu fermoar ceva mai mari pot fi folosite pentru a vă depozita telefonul. Toate compartimentele de depozitare sunt plasate în așa fel încât accesul la conținutul lor să fie cât mai ușor posibil.

Spachetele de alergare mai mari au adesea un compartiment mare în care pot încăpea cu ușurință o varietate de bacuri de bota<2 Este o soluție bună pe cele mai lungi trasee, unde nu există posibilitatea de a reface frecvent rezervele de apă. În plus, compartimentul va oferi spațiu pentru îmbrăcăminte suplimentară, pentru bordul de conducere și alte echipamente necesare pentru cele mai lungi antrenamente și competiții. Pe panoul frontal se găsesc adesea fixări intuitive pentru bastoane de alergare și șnururi, care pot fi folosite pentru a atașa rapid, de exemplu, o jachetă de ploaie. Seturile sunt, de asemenea, foarte populare - un rucsac pentru alergare cu o sticlă, astfel încât să putem pleca pe traseu imediat după cumpărare, fără a fi nevoie să completăm elementele individuale.

Rucsacuri pentru alergare în ultramaratoane și pentru sesiuni lungi de antrenament - numai la 8a.ro

Oferim o selecție extrem de largă de rucsacuri de alergare pentru toți iubitorii de mișcare rapidă. Oferim produse ale celor mai importante mărci, care în multe cazuri au devenit deja legendare. Rucsacul Salomon, Dynafit sau Silva este perfect recunoscut de toți alergătorii montani. Cei mai buni producători din lume garantează performanțe de cea mai înaltă calitate. Modelele oferite de noi sunt excelente pentru alergările montane, dar și pentru antrenamentele zilnice. Aveți nevoie de o vestă de alergare ultraușoară pentru o competiție rapidă? Sau poate că un rucsac de alergare mare în care să poți împacheta toate lucrurile necesare pentru un ultramaraton sau pentru o excursie de alergare cu o noapte de cazare în munți este perfect pentru tine? Gama completă de rucsaci de alergare poate fi găsită în magazinul nostru. Cele mai noi soluții de design vor face ca conținutul tău să îți urmărească perfect fiecare mișcare. Un rucsac de alergare de înaltă calitate este alegerea perfectă, oricare ar fi planurile tale.