top

Geci de ploaie damă

Gecile de ploaie pentru femei sunt modele care protejează eficient împotriva precipitațiilor. Fie că faceți drumeții sau cățărări pe traseu, o geacă de ploaie pentru femei vă va menține uscată.
View as Grid List

207 Produse

 1. -3%
  Geaca de ploaie femei Vaude Simony 2,5L Jacket IV - blue jay

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Geaca alergare femei Inov-8 Venturelite Jacket FZ - yellow

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Geaca alergare femei Inov-8 Stormshell FZ V2 - black

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Geaca femei Houdini The Orange Jacket - jumpin blue

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Geaca ciclism femei Schoffel 3L Jacket Surava - lollipop

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

207 Produse

Ștergere

Jachetele de ploaie pentru femei vor funcționa pe tot parcursul anului

Îmbrăcămintea impermeabilă este un accesoriu esențial în garderoba fiecărui aventurier pe teren. Fie că ești pasionată de drumeții de săptămâni întregi pe trasee inaccesibile, de escaladarea unor vârfuri dificile sau pur și simplu te bucuri de excursii în teren ușor, vei avea întotdeauna nevoie de protecție împotriva ploii. Jachetele de ploaie pentru femei sunt modele care te vor proteja de umezeală și îți vor permite să îți continui activitățile în mod confortabil. Modelele moderne nu seamănă în niciun fel cu vechile pelerine. Tăieturile perfect adaptate și materialele plăcute la atingere le fac să fie pur și simplu plăcute de purtat. Producătorii de jachete de ploaie se ocupă și de latura stilistică, punând la dispoziție o gamă extrem de largă de culori, în care fiecare iubitoare de activități în aer liber își va găsi nuanța preferată. În plus, dacă jacheta clasică este prea scurtă pentru tine, o haină impermeabilă sau o geacă de ploaie lungă pentru femei îți va fi de folos.

Sunt jachetele de ploaie pentru femei respirabile? Vezi cum funcționează gecile de ploaie pentru femei

Jachetele de ploaie pentru femei își datorează proprietățile utilizării diferitelor tipuri de membrane. Acest strat extrem de subțire este cel mai adesea plasat sub materialul exterior. Datorită unei structuri speciale, acesta nu permite trecerea apei sub formă de picături. În același timp, permite particulelor de vapori de apă să pătrundă în exterior. Jachetele de ploaie pentru femei vă permit să rezistați eficient la ploaia torențială și, în același timp, să eliminați umiditatea pe care corpul dumneavoastră o produce în timpul activității. Mulți producători de articole outdoor folosesc propriile membrane în produsele lor. Cu toate acestea, GORE-TEX® rămâne cea mai populară membrană de pe piață. Este cel mai des folosită de jachetele de ploaie pentru femei avansate și bine respirate. În funcție de activitatea fizică, se folosesc diferite tipuri ale acestei membrane, apreciate de fanii turismului.

Jachetele de ploaie pentru femei folosesc diferite combinații de membrane și țesături exterioare și căptușeală. Așa-numitul tri-laminat este o combinație a tuturor straturilor într-un singur întreg. Acest lucru asigură faptul că o jachetă de ploaie pentru femei va avea o durabilitate ridicată. La modelele mai ușoare, căptușeala este adesea înlocuită cu o imprimare specială de protecție realizată direct pe membrană. Datorită acestui lucru, o jachetă de ploaie pentru femei poate fi extrem de ușoară și ușor de împachetat atunci când nu este folosită. O soluție foarte populară în cazul jachetelor turistice pentru femei este combinația dintre membrană și materialul exterior, în timp ce căptușeala este un strat separat, lejer. Cele mai ușoare modele de alergare oferă o soluție modernă - o membrană la exterior, astfel încât apa să poată curge liber pe suprafața sa. Jachetele impermeabile pentru femei pentru alergare sunt caracterizate de o respirabilitate ridicată și de soluții tehnice care asigură o ventilație adecvată. Ventilatoarele care sunt de obicei cu fermoar sau special perforate sub subsuori vor facilita evaporarea rapidă a transpirației formate pe piele.

Cum diferă jachetele cu membrană pentru diferite activități?

Jachetele impermeabile pentru femei sunt de cele mai multe ori concepute pentru o utilizare specifică. În timp ce toate vor fi echipate cu membrane impermeabile, ele pot diferi în ceea ce privește parametrii oferiți, croiala jachetei, numărul de buzunare sau rezistența întregului. Prin urmare, atunci când alegeți un model pentru dumneavoastră, merită să luați în considerare care jachetă de ploaie pentru femei va fi cea mai potrivită pentru activitatea noastră. Iubitorii de asumarea provocărilor în munții înalți vor căuta cu siguranță modele cu rezistență sporită la abraziune. Contactul frecvent cu pietre sau bucăți ascuțite de gheață necesită soluții speciale. Jachetele de ploaie pentru femei cu construcție întărită vor fi de ajutor. Materialele folosite la acestea, cu o țesătură foarte strânsă și ușor mai groasă, oferă o rezistență sporită la deteriorare.

Jachetele impermeabile mai ușoare sunt cele mai populare pentru turiști - modelele respirabile pentru femei oferă un confort maxim la purtare atunci când mergeți pe trasee mai ușoare. Este o alegere excelentă pentru o excursie de o zi, atunci când trebuie să ne confruntăm cu vremea nefavorabilă. Jachetele lungi de ploaie pentru femei vor fi excelente pentru utilizarea zilnică în oraș. Datorită lor, vă puteți elibera de o umbrelă incomodă în drum spre serviciu sau spre universitate. Modelele selectate au posibilitatea de a ascunde sau de a scoate fermoarul de la glugă, astfel încât ansamblul să păstreze un aspect deosebit indiferent de vreme. Tăietura lungă este caracteristică pentru multe alte modele. Jacheta de ploaie de toamnă pentru femei, care amintește de o haină, protejează perfect împotriva unei aure nefavorabile.

Jachetele de ploaie pentru femei super respirabile sunt o selecție a pasionaților de alergare. Deși toate modelele de ploaie au o bună respirabilitate, aceasta este o prioritate în cazul celor mai ușoare jachete de alergare. Numărul minim de buzunare, o croială care se potrivește perfect siluetei, asigurând o libertate maximă în timpul alergării sunt doar câteva dintre caracteristicile care le disting. Jachetele sport ușoare pentru femei pentru ploaie vor fi perfecte pentru antrenamente pe tot parcursul anului și ca strat de îmbrăcăminte de urgență la ultramaratoane, atunci când vremea se strică pe traseu. De asemenea, sunt adesea folosite ca jachete ușoare de primăvară pentru femei pentru ploaie, atunci când avem nevoie de un adăpost împotriva precipitațiilor la temperaturi ceva mai ridicate.

Top jachete de ploaie pentru femei

Multe geci de ploaie pentru femei diferite sunt disponibile pe piață. Membrana este elementul care influențează diversitatea acestora. GORE-TEX® este una dintre cele mai populare. Este o soluție extrem de versatilă care garantează un grad ridicat de rezistență la apă Este utilizată de aproape toți producătorii de top de îmbrăcăminte outdoor în cele mai avansate colecții. În plus, fiecare marcă are propriile membrane, care sunt folosite cu succes în numeroase modele. Jachetele de ploaie pentru femei de la Salewa folosesc Powertex, The North Face este FUTURELIGHT , Columbia folosește membrana Omni-Tech Toate aceste soluții sunt folosite la hainele de ploaie pentru femei pentru multe activități - atât cele turistice, cât și cele montane. Parametrii diferiți ai membranelor individuale sunt adaptați la diferite tipuri de activități pe teren.

Jachete de ploaie pentru femei la magazinul 8a.ro

Oferim o gamă incredibil de largă de jachete impermeabile pentru femei Oferta include atât modele strânse, cât și jachete de ploaie lungi pentru femei sau modele cu o croială mai lejeră. Acestea sunt produse universale care vor funcționa bine în timpul activităților montane și în fiecare zi - pentru muncă sau pentru plimbările cu câinele în parc. În plus, este o alegere foarte versatilă, care va funcționa în orice perioadă a anului. În lunile mai calde, o jachetă de ploaie pentru femei protejează perfect împotriva unei ploi torențiale neașteptate. Iarna, este o protecție excelentă împotriva zăpezii și a vântului rece atunci când este purtată peste o jachetă de puf sau o geacă de iarnă călduroasă. O jachetă de ploaie pentru femei bine aleasă este o bază atunci când mergeți la munte în orice perioadă a anului. Indiferent dacă va fi baza ținutei într-o zi ploioasă sau dacă varianta sa minimalistă va fi luată într-un rucsac, așteptând ca vremea să se înrăutățească acolo, o jachetă de damă cu membrană de încredere va asigura o deplasare confortabilă pe trasee, indiferent de vreme. Faceți cunoștință cu gecile de ploaie pentru femei din oferta 8a.ro și găsiți modelul perfect pentru dumneavoastră! Oferta noastră include și jachete de ploaie pentru bărbați

FAQ

Sunt jachetele de ploaie pentru femei respirabile?

Se spune în mod obișnuit că gecile de ploaie respiră. Acest lucru înseamnă că materialele din care sunt confecționate au capacitatea de a lăsa să treacă vaporii de apă. Datorită acestui fapt, umiditatea produsă de corp în timpul efortului poate fi eliminată spre exterior, iar noi menținem condiții mai confortabile cu pielea. O astfel de proprietate a unei membrane face ca jachetele să respire. Aceasta este ceea ce le diferențiază de folia obișnuită, care este, de asemenea, impermeabilă, dar nu permite trecerea vaporilor de apă. Nivelul de respirabilitate al jachetelor de ploaie pentru femei poate varia în funcție de tipul de membrană folosită.

Ce jachetă de ploaie pentru femei să alegi când mergi la munte?

Jacheta de ploaie de munte trebuie să asigure în primul rând o libertate de mișcare ridicată. De aceea, alegerea unui model pentru o anumită activitate este atât de importantă. Gecile de alpinism asigură o libertate de mișcare mai mare a umerilor, gecile de drumeție au buzunare practice, iar gecile de alergare nu limitează mișcarea în timpul alergării. Parametrii unei membrane utilizate în jachetă sunt, de asemenea, importanți. Cu cât activitatea este mai dificilă, cu atât o jachetă de ploaie trebuie să ofere mai multă respirabilitate și impermeabilitate. Modelele de top sunt adesea echipate cu o membrană GORE-TEX® de înaltă calitate.

Jachetă de ploaie pentru femei sau jachetă softshell?

Dacă anticipăm o perioadă mai lungă de vreme ploioasă, vom avea cu siguranță nevoie de o geacă de ploaie pentru femei. Doar jachetele cu membrană sunt concepute pentru a fi impermeabile pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru este garantat de cusăturile lipite, de croiala potrivită a jachetei și de materialele folosite. Dacă nu ne așteptăm la precipitații pe traseu, softshell va fi o bună alternativă. Aceasta protejează bine împotriva vântului și asigură o izolație de bază. Principalul avantaj al softshell-urilor este respirabilitatea lor excelentă, astfel încât chiar și în timpul unui efort intens asigură un confort ridicat de utilizare.