top

Hamacuri de bicicletă

Hamacele de bicicletă sunt modele ușoare care sunt excelente pentru expediții. Dimensiunile minimaliste atunci când sunt împachetate fac din hamacele de bicicletă o alternativă excelentă la corturi.
View as Grid List

30 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Plasă tantari Robens Trace Hammock Mosquito Net

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Hamac de voiaj Robens Trace Hammock

  Lista de dorințe

 3. Plasă tantari Lesovik Magla - black

  Lista de dorințe

 4. -27%
  Hamac de voiaj Lesovik Duch - pine amber/pine amber

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Hamac de voiaj Lesovik Sul - dark green

  Lista de dorințe

View as Grid List

30 Produse

pe pagină
Ștergere

Hamacuri de bicicletă - pentru cine?

Hamacul, ca loc de dormit, este o alternativă excelentă la corturile turistice clasice. Combinat cu o prelată impermeabilă, acesta poate oferi un loc confortabil și, mai ales, protejat de intemperii pentru a te odihni după o zi de drum. Hamacele pentru bicicletă sunt alese de toate persoanele care încearcă să își reducă la minimum bagajele. Ele sunt foarte populare mai ales în rândul pasionaților de bikepacking, care folosesc genți care se potrivesc bine bicicletei, mai degrabă decât genți voluminoase. Spațiul mai mic pentru echipament obligă la minimizarea dimensiunilor acestuia. Cu toate acestea, hamacele de bicicletă nu sunt doar o obligație de a alege echipamente mai ușoare și mai mici. Contrar aparențelor, hamacul oferă un confort de somn foarte ridicat. Pentru a vă da seama, nu trebuie decât să petreceți o noapte în el. Cei mai mulți nu vor dori să se întoarcă de la el la un covor de spumă întins într-un cort mic.

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când alegeți un hamac de bicicletă?

Un hamac pentru o bicicletă ar trebui, înainte de toate, să fie ușor. Prin urmare, cele mai populare alegeri sunt hamacele pentru 1 persoană realizate din nailon foarte subțire, dar rezistent. Pentru iubitorii de ultralight sunt disponibile și hamace speciale pentru bicicletă din plasă, care pot fi și mai ușoare. Cea mai bună alegere vor fi întotdeauna cele mai simple modele care încap în valize mici pentru transport. Un hamac cu plasă de țânțari este, de asemenea, o opțiune de luat în considerare, care va funcționa deosebit de bine în zonele în care insectele reprezintă o problemă serioasă. Cu siguranță, modelele de agrement sau de camping nu sunt potrivite pentru un hamac de bicicletă. Acestea sunt fabricate din pânză groasă și grea, adesea echipate cu montanți suplimentari. Astfel de modele nu sunt cu siguranță potrivite pentru călătoriile cu bicicleta.

Puteți găsi o selecție largă de hamace pentru bicicletă disponibile în magazinul 8a.ro

Oferta noastră cuprinde hamace de bicicletă numai de la mărci de top în aer liber. Soluțiile de design dovedite și materialele rezistente, dar ușoare, sunt semnele lor distinctive. Cu o selecție largă atât de culori, cât și de tipuri de hamace, orice iubitor de expediții pe două roți își va găsi printre ele modelul de vis. Atunci când alegeți un hamac pentru bicicletă, merită să nu uitați să vă aduceți și o prelată adecvată pentru a vă proteja nu doar de ploaia torențială, ci și de soare atunci când vă odihniți în cele mai fierbinți călduri.