top

Pantaloni scurţi capri damă

Pantalonii scurți capri pentru femei sunt o combinație de stil și confort, pe care o vei aprecia atât în oraș, cât și pe traseu și la cățărat. Versatilitatea acestei structuri o face perfectă în zilele călduroase, sporind confortul activității.
View as Grid List

19 Produse

  1. -33%
    Pantaloni scurti ciclism femei Maloja Rossa - glow

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

19 Produse

Ștergere

Corpi capri pentru femei pentru drumeții de vară

Modelele oferite de magazinul 8a.ro sunt versatile, dar le veți găsi și pe cele concepute special pentru drumeții montane. Pantalonii scurți capri pentru femei din această categorie se caracterizează printr-o durabilitate sporită. Datorită acestui fapt, poți fi sigură că vor rezista la solicitările apărute în timpul marșului, ceea ce înseamnă că își vor păstra funcționalitatea și în sezoanele următoare. Acest lucru se datorează materialelor durabile din grupul de țesături din poliamide și poliester, care sunt mai puțin sensibile la abraziune. În plus, utilizarea de soluții sintetice de către producători precum Columbia sau Marmot va face ca fustele să fie respirabile. Acest lucru înseamnă că pantalonii scurți capri pentru femei, în combinație cu picioarele lor mai scurte, vă vor proteja de supraîncălzire. În același timp, excesul de umiditate generat în mod natural în timpul drumețiilor va fi eliminat în mod eficient. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de un climat uscat confortabil pentru o perioadă lungă de timp.

Corturile capri pentru femei au adesea o impregnare specială pe partea lor exterioară, care le protejează împotriva îmbibării și murdăriei. Datorită acestui lucru, dușurile nu vă vor face să vă udați, iar întregul este mai ușor de curățat. Merită să adăugăm că acest tip de construcție funcționează bine nu numai pe traseu, ci și în oraș. De când pantalonii scurți capri au intrat în lumea modei în 1948, au devenit o parte permanentă a garderobei multor femei. Acest model a fost făcut celebru de Audrey Hepburn în "Roman Holiday". De atunci, multe femei au fost dispuse să aleagă acest tip de pantaloni scurți. Acest lucru se datorează versatilității lor stilistice, care le permite să se potrivească practic oricărei ținute - atât oficiale, cât și pentru o întâlnire cu prietenii. Pantalonii scurți Capri sunt o alternativă excelentă la un model mai scurt, deoarece nu tuturor femeilor le place să poarte pantaloni scurți. Datorită acestui fapt, ea va include în garderoba sa un model pentru un traseu montan, care va fi, de asemenea, grozav pentru utilizarea zilnică.

Corpi capri de alpinism pentru femei

Modelele de alpinism, spre deosebire de cele cu culoare turistică, sunt confecționate din bumbac. Această fibră naturală funcționează mult mai bine pe perete datorită delicateții sale. Datorită acesteia, în timpul desfășurării activităților dificile de escaladă, nu există iritații ale pielii. Astfel de pantaloni scurți capri pentru femei vor fi cu siguranță pe placul femeilor cu pielea sensibilă. În același timp, bumbacul asigură un nivel optim de ventilație, ceea ce va reduce supraîncălzirea neplăcută. Pantalonii scurți capri de alpinism pentru femei vor asigura, de asemenea, o libertate maximă de mișcare, ceea ce este esențial pe perete. Datorită acestui fapt, nimic nu vă va limita, iar drumul spre vârf va deveni mai ușor.

Cercetarea în pantaloni scurți capri pentru femei

Modelele destinate iubitorilor de alergare sunt clasicii leggings sau pantalonii scurți ceva mai lejere. Aceste construcții sunt întotdeauna realizate din poliester sau polipropilenă, care vă susțin perfect în timpul exercițiilor fizice datorită capacității lor de respirație. Datorită acestui fapt, atât alergările montane, cât și antrenamentele în oraș vor deveni mult mai eficiente. Pantalonii scurți capri de alergare pentru femei au adesea un burduf în zona între picioare, iar materialul este elastic în toate direcțiile. Acest lucru înseamnă că nimic nu vă va restricționa libertatea de mișcare.