top

Schiuri de fond

Schiurile de trekking sunt modele care se concentrează pe ușurința maximă de utilizare. Prin legături speciale, schiurile de trekking se potrivesc cu cizmele obișnuite de iarnă sau de drumeție. Puteți găsi caracteristici ale schiurilor de backcountry, schiurilor nordice și chiar ale snowshoes. Datorită acestei combinații, acestea sunt schiuri de trekking pe zăpadă perfecte atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați.
View as Grid List

6 Produse

 1. -30%
  Schiuri de trekking OAC POH 100 + EA Jr Bindings
  Schiuri de trekking OAC POH 100 + EA Jr Bindings
  cu TVA 1.229,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.279,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.772,20Lei (-30%)

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Schiuri de trekking OAC KAR 149 EA Binding 2.0
  Schiuri de trekking OAC KAR 149 EA Binding 2.0
  cu TVA 1.979,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.029,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.676,90Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 3. -26%
  Schiuri de trekking OAC XCD GT 160 EA Binding 2.0
  Schiuri de trekking OAC XCD GT 160 EA Binding 2.0
  cu TVA 2.049,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.129,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.779,90Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 4. -26%
  Schiuri de trekking OAC MIL 160 EA Binding 2.0 & Heel Guide
  Schiuri de trekking OAC MIL 160 EA Binding 2.0 & Heel Guide
  cu TVA 2.649,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.679,90Lei (-1%)
  Prețul recomandat al producătorului 3.604,90Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Schiuri de trekking OAC WAP 129 EA Binding 2.0 - print v2
  Schiuri de trekking OAC WAP 129 EA Binding 2.0 - print v2
  cu TVA 1.929,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.979,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.573,90Lei (-25%)

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Schiuri de trekking OAC WAP 129 EA Binding 2.0 - print v1
  Schiuri de trekking OAC WAP 129 EA Binding 2.0 - print v1
  cu TVA 1.929,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.979,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.573,90Lei (-25%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Pentru cine au fost create schiurile de trekking?

Îți plac drumețiile de iarnă, dar nu-ți place zăpada adâncă? Sau poate aveți o experiență mare în schi, dar mergeți pe un traseu mai ușor, unde nu are sens să vă puneți echipament de schi de tură? Sau poate că vrei să vezi ce înseamnă schi de tură, dar nu vrei neapărat să cumperi imediat un echipament foarte specializat? Schiurile de turekking au fost create special pentru tine! Au fost inventate ca o punte de legătură între schiurile de backcountry și rachetele de zăpadă. Ele se bazează pe soluții selectate pentru a garanta o ușurință maximă de utilizare și satisfacție atunci când parcurgeți drumuri și poteci acoperite de zăpadă. Schiurile de tură pentru drumeții de zăpadă câștigă popularitate în întreaga lume, făcând posibilă implicarea în activități de iarnă oriunde. Schiurile pentru încălțăminte obișnuită vor funcționa bine și în Polonia, cea mai mare parte a acesteia fiind ocupată de câmpii și podișuri. Odată ce se află sub un strat gros de zăpadă, acestea constituie un teren excelent pentru explorarea schiurilor.

Schiurile de trekking sunt alegerea potrivită atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați. Pentru persoanele care nu au încercat niciodată să schieze, schiurile de trekking pe zăpadă înseamnă ușurință în utilizare și învățarea rapidă de a se deplasa cu două plăci în picioare. De asemenea, este semnificativ faptul că necesită un echipament redus. Schiurile cu legături și bețe sunt suficiente. Pentru utilizatorii avansați, schiurile de trekking simple cu legături potrivite pentru cizme de trekking obișnuite pot fi o trambulină excelentă pentru forme mai avansate de schi. La urma urmei, dacă mergem la o drumeție pe un teren ușor, nu avem nevoie de schiuri de drumeție concepute pentru condiții alpine. Schiurile de trekking sunt o idee excelentă nu numai pentru pasionații de trekking, ci și pentru pasionații de bushcraft, naturaliști și fotografi. Acestea vor face posibilă deplasarea confortabilă și rapidă prin păduri acoperite cu un strat gros de zăpadă. Avantajul incontestabil al schiurilor de drumeție este că sunt mult mai rapide decât rachetele de zăpadă. În plus, ele ne permit să coborâm cu schiurile dealurile mai mici, oferind un răgaz pentru drumeții ulterioare.

Cum sunt construite schiurile de trekking?

În ceea ce privește construcția, schiurile de drumeție combină caracteristicile schiurilor de drumeție, schiurilor nordice, schiurilor de fond, schiurilor de tură și ale snowshoes. În primul rând, acestea sunt echipate cu legături similare ca funcționalitate cu cele ale rachetelor de zăpadă. Curelele cu catarame le permit să fie folosite cu cizme de drumeție sau cizme de iarnă pentru zăpadă. Datorită unei ajustări simple a lungimii legăturii, le putem ajusta rapid la mărimea încălțămintei noastre. Balamaua utilizată în legături permite ridicarea călcâiului pentru o drumeție confortabilă în zăpadă. Un astfel de sistem de fixare a bocancilor face posibilă utilizarea încălțămintei moi de iarnă - cizme obișnuite de drumeție sau de trekking cu gleznă, sau chiar cizme de zăpadă.

Schiurile de trekking au preluat, de asemenea, unele soluții de la modelele de ture. Este vorba în principal de pielea de alpinism plasată dedesubt. La schiurile de trekking, aceasta este fixată permanent, dar numai în partea centrală a bazei. Ca urmare, asigură o aderență bună pe abordările cu pantă moderată, permițându-ne în același timp să schiem în josul dealurilor. În același timp, nu este nevoie să o montăm pentru urcări și să o scoatem pentru coborâri, așa cum se întâmplă în cazul schiurilor de tură. Pentru schiorii mai puțin experimentați, acest lucru înseamnă pur și simplu că întregul set-up este mult mai ușor de manevrat.

Schiurile pentru drumeții pe zăpadă pot varia foarte mult în lungime. Modelele mai lungi se comportă mai bine pe coborâri. Este o alegere bună pentru cei care caută o alternativă la schiurile de backcountry. Pe de altă parte, schiurile de trekking scurte sunt alegerea optimă pentru cei care folosesc rachete de zăpadă, dar caută un mod ușor mai rapid de a face trekking în zăpadă adâncă.

Cumpărați schiuri de drumeție pe zăpadă online la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de schiuri de trekking Oferta noastră include, printre altele, modele mai lungi, ideale pentru fanii schiurilor de backcountry. Acestea vă permit să schiați pe pantele blânde și să traversați eficient zonele înzăpezite. Schiurile scurte de trekking pe zăpadă reprezintă propunerea optimă pentru pasionații de snowshoeing, deoarece racilele permit deplasarea eficientă în zăpadă, oferind mult mai multă distracție. Lungimea scurtă facilitează manevrele între copaci sau schimbarea direcției la apropieri. Schiurile de trekking se caracterizează prin ușurința de utilizare, în timp ce metoda de atașare a bocancilor obișnuiți la schiuri este foarte intuitivă și va permite aproape oricui să le folosească. Așadar, este timpul să vă pregătiți pentru aventura de iarnă cu schiurile de trekking. Alege-ți modelul și pornește pe traseu!