top

Buff

Buff este o marcă care a reinventat șalurile multifuncționale pentru piața outdoor. Produse în numeroase modele, acestea reprezintă alegerea ideală pentru turism și sport. Buff are, de asemenea, o gamă de șepci de baseball și bentițe pentru cap.
View as Grid List

430 Produse

  1. -15%
    Căciulă de iarna Buff Rutger Beanie - steel blue

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

430 Produse

Ștergere

Istoria mărcii Buff

Cert este că sunt puțini pasionați de drumeții și activități montane care nu au întâlnit niciodată logo-ul sau numele mărcii Buff. Acest producător extrem de popular de șaluri și căciuli multifuncționale ajunge cu produsele sale la pasionații de activități în aer liber din întreaga lume. Povestea sa a început în 1992, în Barcelona. O idee simplă pentru o eșarfă de tunel de motocicletă fără cusur, implementată de Joan Rojas, a câștigat rapid popularitate nu numai în rândul motocicliștilor, ci și al iubitorilor de multe alte activități. Datorită versatilității și calității ridicate a produselor, popularitatea acestora a crescut într-un ritm foarte dinamic. În curând, selecția de șaluri multifuncționale - produsul de bază al mărcii - s-a extins semnificativ. Anii următori au adus o extindere a ofertei cu alte grupe de produse, cum ar fi căciuli, eșarfe de tunel sau bentițe pentru cap. În prezent, sunt disponibile mai multe colecții care funcționează bine în condiții diferite. Indiferent ce sport practicați sau ce activitate vă place, marca Buff are cu siguranță echipamentul potrivit pentru dumneavoastră.

Colecțiile Buff vă permit să alegeți produsul perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Aveți nevoie de o bonetă etanșă sau de o mască de față pentru sezonul rece? Sau poate căutați doar un șal care să vă protejeze gâtul de soarele arzător în zilele de vară fără nori? Aveți nevoie de un accesoriu elegant, cu o grafică deosebită sau, dimpotrivă, de un produs tipic tehnic, potrivit pentru cel mai intens antrenament? Toate aceste opțiuni vă sunt disponibile în gama extinsă de la Buff. Datorită împărțirii în colecții individuale, veți găsi fără efort produsul pe care îl căutați.

Buff Neckwear- șaluri cult multifuncționale

Eșarfele tunel și șalurile multifuncționale reprezintă cea mai amplă colecție a acestui brand. Acestea sunt produsele care au început totul. În acest cadru, se pot distinge mai multe serii care sunt destinate diferitelor condiții meteorologice și de aceea sunt caracterizate de modele diferite. Seria Buff Original este moderat de groasă și funcționează cel mai bine în partea caldă a anului, protejând eficient împotriva hipotermiei. Pentru condiții de vânt și sporturi de mare viteză, colecția GORE® WINDSTOPPER® este alegerea preferată. Aceasta blochează eficient rafalele reci fiind o barieră pentru vânturi. Iarna, modelele din lână merinos și șalurile Buff Polar pot asigura o izolare eficientă. Acestea sunt ușoare, dar în același timp oferă o protecție termică excelentă fiind perfecte pentru vremea rece. Indiferent de șalul Buff pe care îl veți alege - acesta vă va oferi o versatilitate maximă permițându-vă să îl purtați într-o varietate de moduri.

Popularele bandane Buff

Dacă șalurile multifuncționale nu vi se potrivesc, s-ar putea să vă placă ideea unui șal tip bandană. Este o protecție excelentă pentru gât și față împotriva rafalelor de vânt, a prafului și a frigului. Oferă un confort maxim de utilizare și un aspect deosebit.

Capace

Când se face mai frig și tricoul tău de trening nu are glugă, vei aprecia cu siguranță soluțiile Buff Hoods. Această combinație de glugă și șal va înlocui perfect căciula clasică și eșarfa. Oferă proprietăți utilitare excelente - asigurând o protecție termică adecvată, iar atunci când se încălzește, gluga poate fi pur și simplu depozitată într-un buzunar sau într-un rucsac. Este o alegere excelentă pentru partea mai rece a anului.

Buff balaclavas

Oferta brandului spaniol nu ar fi completă fără balaclavas. Este o protecție completă pentru capul tău împotriva frigului și a vântului. Sunt o soluție excelentă pentru a le folosi sub cască, atât casca de motocicletă, cât și cea de schi. Țesătura subțire va asigura o izolație termică de bază și, în același timp, nu va apăsa sub cască. Proprietățile tehnice ale fibrelor vor permite, de asemenea, evacuarea umezelii, datorită căreia chiar și în timpul unui antrenament intens pielea va avea condiții optime.

Benziile pentru cap

Benziile ușoare pentru cap sunt o soluție excelentă pentru drumeții, alergare și practicarea multor tipuri de sporturi grele. Ele combină în mod ideal protecția împotriva răcirii urechilor și a sinusurilor cu capacitatea de a disipa eficient excesul de căldură. Confecționată din țesătură tehnică, bentița Buff este un înlocuitor excelent pentru o bonetă subțire. Este, de asemenea, excelentă pentru cei cu părul mai lung, pentru a ține sub control aspectul dezordonat în timpul multor activități sportive.

Buf pălării Buff

A fost doar o chestiune de timp până când pălăriile au fost introduse în gama acestui brand popular. Trebuie spus că acest lucru a fost făcut cu profesionalism. Buff hats este de cea mai bună calitate a manoperei. Fie că alegeți modelul clasic țesut pentru utilizarea zilnică, fie că alegeți un model ușor Buff sports baseball cap realizat din țesătură tehnică, vă puteți aștepta la un confort maxim de utilizare și la o finisare perfectă. Grosimea variabilă a șepcilor și a țesăturilor folosite la confecționarea lor face posibilă găsirea în oferta brandului atât a modelelor groase pentru gerurile de iarnă, cât și a șepcilor subțiri pentru frigul de primăvară și toamnă.

Capacele populare înseamnă șepcile Buff.

Gama de șepci de vară a brandului spaniol este foarte largă. Șepcile clasice de tip trucker, cu spate din plasă, sunt ideale pentru toate călătoriile tale în zonele însorite. Este completarea perfectă a hainelor de exterior purtate atât în timpul unei călătorii, cât și în viața de zi cu zi. De asemenea, gama include șepci ușoare pentru alergare, perfecte pentru antrenamente și competiții.

Produse cu grafică licențiată - Licențe Buff

Șalurile Buff și alte produse sunt disponibile în multe modele diferite. Unul dintre cele mai populare este colecția National Geographic, inspirată de modele din diferite culturi și călătorii. Pentru copii au fost pregătite șaluri speciale cu supereroi cunoscuți din benzile desenate sau personaje de basm. Șalurile Star Wars sunt, de asemenea, extrem de populare.

Capca de alergare Buff, bentița, eșarfa de tunel - o gamă completă de articole de acoperit capul.

Asortimentul mărcii este în continuă extindere, atât în catalogul producătorului, cât și în magazinul nostru de drumeții. Cu toate acestea, toate produsele sunt caracterizate de o manoperă de foarte bună calitate. Cei cărora le place să traverseze rapid spațiul vor fi cu siguranță atrași de șapca de alergare foarte ușoară. Pentru femeile și bărbații cu părul lung există bentițe subțiri, care vor fi utile în timpul activității fizice. De asemenea, sunt disponibile cagule extrem de confortabile și bascheți aleși în perioada mai rece a anului. În plus față de colecțiile tradiționale, sunt disponibile, de asemenea, Buffs special concepute pentru femei și copii, pentru întreaga familie.