top

Rucsacuri de bicicletă pentru copii

Remorcile de biciclete pentru copii sunt o alegere excelentă pentru călătoriile cu cei mai mici copii. Modelul confortabil cu absorbție de șocuri și o vizieră asigură confort și protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Oferta include o remorcă de bicicletă pentru copii care poate fi transformată cu ușurință într-un cărucior de jogging.
View as Grid List

7 Produse

 1. -9%
  Remorca bicicleta Thule Chariot Lite2 - agave
  Remorca bicicleta Thule Chariot Lite2 - agave
  cu TVA 4.149,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 4.449,90Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 4.605,90Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Remorca bicicleta Thule Chariot Sport1 - midnight black
  Remorca bicicleta Thule Chariot Sport1 - midnight black
  cu TVA 6.679,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 6.729,90Lei
  Prețul recomandat al producătorului 7.156,90Lei (-6%)

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Remorca bicicleta Thule Chariot Cross2 - majol.blue
  Remorca bicicleta Thule Chariot Cross2 - majol.blue
  cu TVA 5.698,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 5.699,90Lei
  Prețul recomandat al producătorului 6.379,90Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 4. Set Thule Chariot Cross Country Skiing Kit

  Lista de dorințe

 5. -7%
  Set Thule Chariot Jogging Kit 2
  Set Thule Chariot Jogging Kit 2
  cu TVA 799,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 749,90Lei (+7%)
  Prețul recomandat al producătorului 864,90Lei (-7%)

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Remorca bicicleta Thule Chariot Cross1 - majol.blue
  Remorca bicicleta Thule Chariot Cross1 - majol.blue
  cu TVA 5.059,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 5.149,90Lei (-1%)
  Prețul recomandat al producătorului 5.616,90Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 7. -7%
  Remorca bicicleta Thule Chariot Sport1 - spe yellow
  Remorca bicicleta Thule Chariot Sport1 - spe yellow
  cu TVA 6.609,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 6.649,90Lei
  Prețul recomandat al producătorului 7.156,90Lei (-7%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

7 Produse

Ștergere

Remorca de bicicletă pentru copii este alegerea perfectă pentru părinții activi

Dacă vă plac activitățile în aer liber și doriți să faceți sport cu cei mai mici copii, o remorcă de bicicletă pentru copii va fi cea mai bună alegere. Aceasta este o soluție excelentă atât pentru călătoriile mai lungi, cât și pentru cele mai scurte. Într-un cărucior de bicicletă, copiii au nu numai o siguranță adecvată, ci și un confort ridicat de călătorie. Scaunele cu profil corespunzător, centurile de siguranță moi și o acoperire împotriva ploii și a precipitațiilor atmosferice oferă condiții optime pentru călătorie. O remorcă de bicicletă confortabilă va face ca copiii să poată face multe sieste în timpul mersului. Important este că majoritatea remorcilor de la producătorii cunoscuți pot îndeplini funcții suplimentare. Este suficient să atașați o roată suplimentară în față pentru a transforma remorca într-un cărucior pentru copii Este o soluție perfectă pentru jogging sau pentru o plimbare pe câmp, care vă va permite să descoperiți noi trasee împreună cu copiii dumneavoastră. Pentru pasionații de schi, posibilitatea de a atașa patine la remorcă va fi un mare avantaj Cu un set special de bare de tracțiune, această remorcă poate fi tractată cu schiuri de fond în zăpadă. Datorită acestui fapt, un cărucior de bicicletă pentru un copil va fi o achiziție nu numai pentru sezonul de vară, ci pentru întregul an Aceasta este o veste excelentă pentru toți părinții activi!

Remorcile producătorilor renumiți sunt cel mai adesea atașate la bicicletă în două moduri. Cel mai popular dintre ele este un adaptor special montat pe axa roții din spate. Acesta permite atașarea și detașarea rapidă și eficientă a remorcii. Este o soluție foarte convenabilă care vă permite să mergeți rapid într-o excursie cu copiii în cărucior, precum și pentru o pregătire mai rapidă fără remorcă. Instalarea adaptoarelor pe două biciclete va permite, de asemenea, o înlocuire rapidă a persoanei care trage copiii în timpul călătoriei. O soluție mai puțin obișnuită este un adaptor montat pe tija de șa sau pe cadrul bicicletei.

De ce merită să alegeți o remorcă de bicicletă de marcă pentru un copil?

Deși toate remorcile de biciclete arată foarte asemănătoare de la distanță, după o privire mai atentă la diferitele modele, puteți observa diferențe semnificative. Doar producătorii care sunt specializați în cărucioare de bicicletă pentru copii sunt capabili să ofere un produs de cea mai bună calitate. Primul avantaj al remorcilor de bicicletă pentru copii de marcă este designul rafinat Totul este pregătit în așa fel încât nu numai că oferă o rezistență adecvată pentru o anumită încărcătură, dar este și funcțional. O remorcă de bicicletă bună pentru un copil trebuie să se plieze ușor atunci când vrem să o transportăm cu mașina, de exemplu. Capacitatea de a demonta rapid roțile sau de a plia bara de tracțiune și structura remorcii ar trebui să fie intuitivă și ușor de realizat de către o singură persoană. Bineînțeles, toate acestea nu ar fi posibile fără utilizarea unor materiale de cea mai bună calitate. Aluminiul ușor și materialele plastice de înaltă rezistență sunt, pe de o parte, ușoare și, pe de altă parte, foarte durabile. Datorită acestui fapt, remorca pentru biciclete va putea fi folosită fără defecțiuni timp de multe sezoane.

Modelurile de top ale producătorilor bine-cunoscuți de remorci pentru biciclete sunt echipate cu un sistem de absorbție a șocurilor. Acestea sunt deosebit de utile atunci când tu și copiii tăi vă abateți de la drumurile asfaltate. Amortizarea suplimentară a denivelărilor le va oferi copiilor un confort mai mare în timpul călătoriei și va reduce semnificativ oboseala în timpul călătoriilor mai lungi. Carucioarele multifuncționale pentru biciclete pentru copii, care funcționează și ca remorcă pentru bicicletă și cărucior de jogging, sunt, de asemenea, adesea echipate cu frâne pe disc extrem de eficiente. Acestea vă vor permite să încetiniți căruciorul în timp ce faceți jogging pe terenuri mai abrupte.

Pentru cărucioare de bicicletă pentru copii veți cumpăra de la 8a.ro

În oferta noastră oferim doar remorci de bicicletă pentru copii de cea mai bună calitate, care sunt perfecte pentru diverse trasee. Structurile rafinate oferă o operare ușoară și un confort ridicat pentru copii. Majoritatea modelelor sunt echipate cu acoperișuri practice din plasă pentru a proteja de insecte în timpul mersului. De asemenea, este disponibil un capotaj pentru a proteja de ploaie în caz de vreme rea. De asemenea, funcționează foarte bine și în lumina puternică a soarelui, oferind copiilor puțină umbră. În partea din față, pe lângă plasa de țânțari, puteți coborî o fereastră transparentă pentru a vă proteja de vânt în zilele mai reci. O remorcă de bicicletă bună pentru copii are, de asemenea, spațiu suplimentar pentru bagaje Putem pune în ea toate micile obiecte necesare pentru un copil, inclusiv jucării, mâncare și băutură. Căruciorul de bicicletă pentru copii este o alegere excelentă atât pentru micuții care nu pot folosi încă scaunele de bicicletă, cât și pentru copiii ceva mai mari, cărora le va fi asigurat confortul în timpul călătoriilor mai lungi.