top

Hamacuri turistice

Hamacele de drumeție pot înlocui un scaun pliabil, un covor de camping sau un fotoliu înclinat. Un hamac ușor și ușor de împachetat cu o plasă de țânțari sau un hamac pentru două persoane va deveni cea mai bună formă de odihnă în timpul unei drumeții, la munte, în pădure sau într-o excursie cu cortul. Consultați hamacele ușoare pentru drumeții de la cele mai bune mărci!
View as Grid List

60 Produse

 1. Hamac Lesovik Draka - midnight sky

  Lista de dorințe

 2. Hamac Lesovik Duch - midnight sky

  Lista de dorințe

 3. Hamac Lesovik Draka - burgundy ron

  Lista de dorințe

 4. Husă Lesovik Larva - burgundy ron

  Lista de dorințe

 5. Hamac Lesovik Draka - golden brown

  Lista de dorințe

 6. Hamac Lesovik Duch - burgundy ron

  Lista de dorințe

 7. Hamac Lesovik Duch - golden brown

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Hamac Ticket To The Moon Pro Hammock - orange

  Lista de dorințe

 9. -31%
  Hamac Robens Trace Hammock Chair - sand/green

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Hamac Sea To Summit Pro Hammock Set Single - blue

  Lista de dorințe

 11. -22%
  Plasă tantari Grand Trunk Mozzy Lite - black

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Hamac de voiaj Grand Trunk Nano Hammock - grey

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Hamac 2 persoane Tatonka Hammock Double - titan grey

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Hamac de voiaj Tatonka Hammock Single - titan grey

  Lista de dorințe

 15. -25%
  Hamac ENO SingleNest Hammock - grey/seafoam

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Hamac de voiaj ENO SingleNest Hammock - royal/navy

  Lista de dorințe

 17. -30%
  Plasă tantari Robens Trace Hammock Mosquito Net

  Lista de dorințe

 18. -30%
  Hamac de voiaj Robens Trace Hammock

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Căptușeală de hamac Pajak Quest Quilt - olive

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Căptușeală de hamac Pajak Quest Quilt - red

  Lista de dorințe

 21. -30%
  Hamac de voiaj Easy Camp Havana Double

  Lista de dorințe

 22. -30%
  Hamac de voiaj Easy Camp Jamaica

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

60 Produse

Ștergere

Hiking hamacuri în loc de cort

Cazarea și dormitul într-un hamac sunt populare în țările cu o climă mai caldă. De asemenea, hamacele pentru drumeții sunt din ce în ce mai apreciate de drumeți și permit un somn confortabil în natură. Cu un echipament planificat în mod corespunzător, completat cu o târpă și o plasă de țânțari, un hamac de drumeție poate oferi un somn mai confortabil decât o saltea tradițională într-un cort. În plus, dispare grija căutării unui teren neted, necesar pentru montarea unui cort. Hiking hamacuri sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a vă relaxa vara în pădure, în parc sau lângă lac. Puteți să stați confortabil în hamac și să citiți o carte sau pur și simplu să trageți un pui de somn atunci când aveți nevoie de odihnă.

Ce hamac turistic ar trebui să aleg - simplu sau dublu?

În vederea satisfacerii cerințelor tuturor drumeților, gama de produse a producătorilor de top include hamace de drumeție în diferite versiuni. Versiunile compacte pentru o singură persoană au fost concepute pentru turiștii solitari. Chamacul de drumeție ultraușor pentru o persoană din plasă se mândrește cu o greutate minimă și poate încăpea chiar și într-un buzunar mic. Este alegerea perfectă pentru drumeții, atunci când tot bagajul trebuie transportat în spate. Hamacele mai mari twin hamacuri sunt concepute ca un loc de odihnă confortabil pentru două persoane. Acestea vor funcționa foarte bine pentru un pui de somn, dar pentru o ședere peste noapte, două hamace separate sunt cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, un hamac dublu de drumeție este o opțiune bună pentru o persoană căreia îi place să aibă un pic mai mult spațiu atunci când doarme. Hammocks with mosquito nets sunt, de asemenea, foarte populare. Toate modelele noastre pot fi folosite cu succes atât pe traseu, cât și ca hamacuri de grădină, garantând o relaxare deplină după o zi obositoare. Cele mai ușoare hamace de drumeție în culori stinse, corespunzătoare culorilor pământului sau ale pădurii, funcționează bine ca hamace de supraviețuire. Modelele în culori vibrante sunt o alegere frecventă a cățărătorilor pentru înnoptare în timpul excursiilor de vară pe stânci, pentru escapadele în familie în camping sau la lac.

Un hamac de drumeție cu plasă de țânțari înseamnă o noapte liniștită

Fără îndoială, insectele sunt unul dintre cele mai deranjante lucruri atunci când încerci să te odihnești într-un hamac de drumeție. Țânțarii și muștele pot perturba orice odihnă, fie că este vorba de un pui de somn de după-amiază în grădină sau de un somn în pădure după o zi de drumeție intensă. Cu toate acestea, hamacele de drumeție au fost dezvoltate pentru a fi complet pregătite pentru toate aceste situații. Fiecare dintre producătorii de hamace oferă plase de țânțari suplimentare care, atunci când sunt agățate, vor constitui o barieră eficientă atât împotriva insectelor zburătoare, cât și a celor care cad din copaci. Confecționate din materiale ușoare, plasele de țânțari nu vă vor bloca vederea și nici nu vor restricționa ventilația, dar vă vor ține în siguranță ascuns de insecte. Un hamac de drumeție cu plasă de țânțari vă va oferi un confort unic și complet de odihnă atât în pădure, cât și în grădină sau parc.

Dacă vă folosiți hamacul în principal pentru drumeții și trebuie să vă protejați de insecte practic de fiecare dată, un hamac cu plasă de țânțari integrată este o soluție excelentă. Astfel, îl veți putea agăța mult mai repede, iar plasa de țânțari se va potrivi perfect modelului. Astfel de hamace de drumeție vor constitui, de asemenea, un pachet compact, ceea ce va face ca transportul lor să fie mult mai ușor. Dacă vă folosiți adesea hamacul în scopuri recreative, este o idee bună să cumpărați o plasă de țânțari suplimentară. Oferim atât modele adaptate la hamacuri specifice, cât și modele universale care se vor potrivi la majoritatea soluțiilor. Deoarece plasa de țânțari va fi un pachet separat, o puteți lua cu dvs. doar atunci când aveți nevoie de ea. Cele mai multe plase de țânțari sunt prevăzute cu un fermoar convenabil, care asigură accesul rapid la interior și garantează că nicio insectă nu se poate strecura prin ea atunci când este închisă. Un hamac de drumeție cu plasă de țânțari este combinația perfectă pentru a asigura un confort maxim, indiferent de numărul de țânțari și alte insecte care sunt pe cale să vă tulbure odihna.

Puteți cumpăra un hamac de drumeție de marcă și accesorii online de pe 8a.ro

Magazinul 8a.ro oferă hamace de drumeție de branduri de top. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori în hamacele Ticket To The Moon Hamacurile de drumeție Lesovik fabricate în Polonia sunt, de asemenea, foarte populare. Pe lângă hamacele în sine, oferim și toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a le face să funcționeze. Suporturile pentru hamacuri special concepute sub formă de frânghii sau benzi vă permit să suspendați orice hamac de drumeție foarte rapid și fără probleme excesive. Ajustarea instantanee a lungimii frânghiei sau a benzii va accelera căutarea copacilor pentru a agăța întregul ansamblu. Mini hamace de echipament, care se agață sub hamacul de drumeție propriu-zis, sunt, de asemenea, un accesoriu popular. Acestea oferă spațiu suplimentar pentru bagaje, astfel încât rucsacul sau alte echipamente nu trebuie să stea pe jos în timp ce vă odihniți sau dormiți. Oferim mai multe modele - un hamac cu o plasă de țânțari, un hamac dublu sau un hamac ultraușor. Acestea se vor potrivi atât călătorilor care numără fiecare gram de bagaj, cât și celor care se bucură de odihna lungă în propria grădină sau într-o excursie cu cortul, unde hamacele de drumeție completează perfect mobilierul de camping.