top

Salomon Încălțăminte pentru alergare

Pantofi de alergare Salomon cu cea mai mare grijă pentru detalii. Oferta extrem de diversificată include pantofi de alergare concepuți pentru fiecare tip de alergător și pentru diferite tipuri de teren.
View as Grid List

83 Produse

Page
pe pagină
 1. -33%
  Pantofi alergare barbati Salomon Hypulse - indigo bunting/white

  Lista de dorințe

 2. -32%
  Pantofi alergare barbati Salomon Hypulse - magnet/poppy red/black

  Lista de dorințe

 3. -32%
  Pantofi alergare trail femei Salomon Supercross 4 - black/black

  Lista de dorințe

 4. -36%
  Pantofi alergare barbati Salomon Predict SOC 3 - orange/qush/alloy

  Lista de dorințe

View as Grid List

83 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Salomon pantofi de alergare

Salomon sunt pantofii de alergare sunt alegerea populară atât a alergătorilor profesioniști, cât și a persoanelor care încep aventura cu alergarea pe traseu. Printre modelele acestui producător sunt disponibili atât încălțăminte de trail racing, cât și de antrenament. Acest lucru vă permite să potriviți perfect modelul la tipul de poteci pe care alergați, indiferent dacă experimentați acolo noroi, iarbă, pietre sau stânci.

Salomon pantofi de alergare perfect adaptați nevoilor tale

Marca este principalul producător de încălțăminte pentru curse de trail. Puteți vedea în mod regulat pantofii de trail Salomon pe picioarele alergătorilor de top din ultramaratoane și curse montane. De unde provin proprietățile atât de bune ale acestei încălțăminte? Salomon își proiectează pantofii de alergare pentru a răspunde nevoilor celor mai buni alergători. Aceasta este pur și simplu o încălțăminte ideală pentru cursele de trail. În timpul verii, modelele ușoare cu o parte superioară din plasă sunt cea mai populară alegere. Acestea garantează o ventilație maximă a piciorului. În schimb, pentru sezoanele de tranziție și pentru perioada de iarnă, pantofii de alergare GTX Salomon sunt cea mai populară alegere. Membrana superioară oferă o protecție fără compromisuri împotriva apei care încearcă să pătrundă din exterior. În timp ce, modelele caracteristice care dispun de ghetre integrate sunt perfecte pentru condiții de zăpadă. În funcție de talpa exterioară, pantofii de alergare sunt dedicați unor terenuri variate. Un cauciuc robust și un crampon mai puțin agresiv sunt perfecte pentru roci și pietre, în timp ce cuburile mai mari și ușoare de cauciuc sunt cele mai bune pentru noroi sau iarbă. În plus, pantofii sunt disponibili în diferite grosimi ale stratului de amortizare și picături.

Cele mai cunoscute modele Salomon - pantofi de trail

În oferta sortimentului Salomon, pantofii de alergare reprezintă o mare parte din colecție. Ca să nu mai vorbim, de modelul deja iconic, Speedcross. Aceștia sunt cei mai caracteristici pantofi ai acestei mărci. Produși de mulți ani, ei sunt modernizați în mod constant, stabilind noi tendințe pentru pantofii destinați terenurilor moi, cum ar fi noroiul și iarba. Aceasta este prima alegere a tuturor celor care concurează atât în alergarea montană, cât și în cursa de obstacole. Aici puteți cumpăra aceștia și mulți alți pantofi de alergare Salomon - magazinul 8a.ro înseamnă o gamă largă de modele și variante de culori.

În afară de pantofii de alergare Salomon, vă mai recomandăm:

Salomon Speedcross Salomon rucsacuri de alergare Salomon approach shoes Salomon - Vânzări Salomon Outlet