top

Salomon Încălțăminte pentru drumeții montane

Pantofii de abordare Salomon sunt răspunsul perfect la nevoile tuturor pasionaților de munte care caută încălțăminte fiabilă pentru traseele mai dificile. Sunt perfecți pentru roci și pietre.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Salomon - pantofi de abordare pentru utilizatori exigenți

Marca Salomon este indisolubil legată de echipamentul destinat tuturor cuceritorilor de munte. Pantofii de alergare și îmbrăcămintea sportivă iconică reprezintă doar un mic fragment din ofertă. Puteți găsi aici încălțăminte pentru alpiniști și pentru amatorii de drumeții pe terenuri mai dificile. Pantofii de abordare Salomon elaborați aparțin cu siguranță acestui grup. Acestea sunt modelele pe care le puteți folosi chiar și pentru pașii mici pentru a merge mai departe - pe orizontală și uneori și pe verticală. De aceea, sunt perfecți pentru Via Ferratas dificile sau pentru trasee alpine mai dificile, dacă călătoriți cu un bagaj minim. Acestea oferă o agilitate ridicată și o greutate redusă, necesară pentru a accelera pe fragmente mai ușoare.

Caracteristicile pantofilor de abordare Salomon

Cum diferă pantofii de abordare Salomon de încălțămintea de alergare sau de cea de exterior? Principalele diferențe constau în construcția pantofilor. Pantofii de abordare Salomon sunt făcuți de la zero cu gândul la terenurile stâncoase. Funcția lor de bază este de a asigura o precizie maximă pe pași mici. Pentru o senzație maximă a terenului, acești pantofi se potrivesc mai strâns pe picior. Șireturile până la vârf sunt o soluție provenită de la pantofii de cățărare, astfel încât să poți lega pantofii mai strâns pe fragmente mai dificile. În plus, tălpile exterioare au zone de cauciuc neted în față și în spate. Acestea au rolul de a garanta o aderență maximă chiar și atunci când doar un mic fragment din talpa exterioară este în contact cu roca. De asemenea, puteți observa imediat diferențele în ceea ce privește designul părții superioare. Talpa exterioară a pantofilor de abordare Salomon este mult mai bine protejată împotriva deteriorării. Panourile de cauciuc robuste din partea din față a pantofilor protejează perfect partea superioară împotriva deteriorării. Acestea sunt rezistente la rupturi și la contactul frecvent cu rocile. O astfel de calotă protejează perfect degetele de la picioare împotriva rănilor dacă vă loviți de un obstacol cu pantoful.

Salomon - pantofi de abordare plini de tehnologii avansate

Salomon pantofi de abordare dispun de multe soluții moderne care oferă un confort deosebit și le sporesc versatilitatea. Având în vedere schimbarea rapidă a condițiilor meteo, aceste modele dispun de membrana GORE-TEX®. Acest material impermeabil protejează perfect împotriva pătrunderii ușoare a apei în interiorul pantofului prin partea superioară. Acesta este motivul pentru care puteți face față cu ușurință condițiilor ploioase, fără să vă faceți griji că se vor uda rapid. În plus, pantofii de abordare Salomon GTX oferă respirabilitate, astfel încât vaporii de apă pot ieși cu ușurință. Aceasta este o necesitate pentru a păstra un climat confortabil în interior, chiar și în timpul celei mai intense activități fizice. Încălțămintea cu membrană GORE-TEX® este perfectă pentru cea mai mare parte a anului, protejându-vă perfect picioarele împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Pantofii de abordare Salomon dispun, de asemenea, de talpa specială Contagrip®. Amestecul de cauciuc selectat în mod optim și cramponul conceput pentru escaladă oferă o aderență excelentă pe suprafețe netede.