top

Salomon Speedcross

Nu există nicio îndoială că pantofii Salomon Speedcross sunt deja iconici. Încălțămintea cu o talpă exterioară caracteristică, care prezintă un crampon agresiv și adânc, a câștigat inimile a mii de fani ai alergării de trail și de munte. Oferim pantofi Salomon Speedcross pentru femei și bărbați, perfecți pentru cele mai dificile terenuri.
View as Grid List

22 Produse

pe pagină
View as Grid List

22 Produse

Ștergere

Salomon Speedcross

Salomon Speedcross shoes sunt o alegere populară atât pentru profesioniști, cât și pentru neprofesioniști, permițându-vă să faceți față rapid și în siguranță terenului solicitant. Magazinul 8a.ro oferă o selecție uriașă de modele perfecte pentru condiții variate. Aici puteți găsi pantofi de alergare ușori pentru vară și modele cu membrană GORE-TEX®, perfecte pentru ploaie. Modelul de pantofi Salomon Speedcross a devenit deja iconic și este bine cunoscut nu numai în rândul pasionaților de alergare montană, ci și de toți pasionații de activități în aer liber. Îl puteți vedea adesea în utilizarea de zi cu zi. Deși nu a fost conceput în acest scop, mulți oameni nu se pot despărți de încălțămintea care oferă un nivel atât de ridicat de confort și o greutate excepțional de redusă. În plus, o mare varietate de culori este un alt avantaj pe care îl oferă pantofii din seria Salomon Speedcross De aceea, atât persoanele care preferă pantofii cu culori moi, cât și cele care doresc să iasă în evidență cu un sortiment de culori vii, vor găsi modelul potrivit pentru ele.

Classic Salomon Speedcross 4 și 5 pantofi

Cei cunoscuți pantofi de alergare evoluează constant, iar brandul își prezintă noile versiuni. Salomon Speedcross 4 le aduc pasionaților de alergare și mai multă distracție pentru a practica sportul preferat pe terenuri dificile. Aceste modele sunt apreciate mai ales pentru greutatea lor ușoară și aderența fără egal, mai ales pe teren moale. Sunt o alegere excelentă atunci când pe traseu există mult noroi și iarbă alunecoasă. Un crampon foarte adânc al pantofilor Salomon Speedcross face ca fiecare pas pe care îl faci să fie stabil și poți accelera eficient atunci când alergi în sus și poți frâna atunci când alergi în jos. Spațiile mari dintre elementele de la nivelul urechilor fac ca acesta să fie ușor de curățat. Salomon Speedcross GTX sunt o alegere populară pentru sezoanele de tranziție. Echipat cu membrană, modelul se va asigura că apa și noroiul nu pătrund cu ușurință în interiorul pantofului. Aceasta este o alegere optimă pentru sezoanele de tranziție, când vremea se poate schimba rapid, precum și pentru perioada de iarnă.

Salomon Speedcross 5 este o nouă versiune a legendei, care debutează în 2019. Oferă o aderență și mai mare, o potrivire mai bună și suport pentru picior în timpul activității dinamice. Și toate acestea însoțite de un nivel corect de amortizare. Cea mai recentă versiune de Salomon Speedcross nu ar fi completă fără talpa exterioară care prezintă un model extrem de agresiv de crampoane. Toate modelele din această colecție sunt perfecte pentru cele mai dificile terenuri, oferind o experiență puternică pe trasee imaculate! Pantofii Salomon Speedcross 5 GTX sunt disponibili și cu membrană GORE-TEX®.

Care este diferența dintre Speedcross 5 și 4?

În primul rând, aderență. Talpa exterioară Contagrip prezintă acum cuburi mai mari, spații mai mari între ele și o geometrie actualizată, oferind o aderență mai bună la împingere și la frânare, în toate condițiile de suprafață. În al doilea rând, stabilitate. Salomon Speedcross 5 GTX se potrivește perfect la călcâi, oferind stabilitate pașilor tăi și suport lateral în timpul rostogolirii dinamice a piciorului. În al treilea rând, potrivire precisă. Partea superioară complet sudată cu elemente tehnologice SensiFit™ se mișcă mai natural, împreună cu piciorul și oferă un confort incredibil.

Noi modele Salomon Speedcross - magazinul 8a.ro oferă o selecție largă

Pe baza unei construcții excelente, marca Salomon a extins oferta cu noi pantofi din această serie, cu o construcție ușor modificată. Datorită tălpii exterioare modificate, a fost creată o nouă versiune, mai bine pregătită pentru o suprafață mai dură. Salomon Spedcross Vario este perfect pentru o gamă mai largă de condiții de teren, fiind, de asemenea, o alegere excelentă pentru trasee și poteci stâncoase. Cauciucul mai dur și forma potrivită a urechilor oferă o aderență excelentă. În timp ce, versiunea Salomon Speedcross Pro oferă un drop ușor mai mic și o construcție care atrage mulți profesioniști. Greutatea extrem de redusă este prefectă pentru curse și oriunde îți pasă de dinamica alergării. Așadar, întreaga serie de pantofi include modele pentru alergare rapidă pe orice teren. Indiferent de modelul pe care îl alegi, poți fi sigur de proprietățile excelente de performanță ale fiecărei perechi Salomon Salomon Speedcross În oferta magazinului nostru online 8a.ro, puteți găsi o selecție largă a celor mai noi modele, inclusiv Salomon Speedcross 5 GTX, care este perfect pentru toate condițiile meteo.

Salomon Speedcross 5 GTX