top

Schiuri Dynafit

Schiurile de schi de tură DYNAFIT ® sunt sinonime cu toate cele mai bune proprietăți ale echipamentului de schi de tură! Modelele elaborate în ultimă instanță, cu cele mai recente soluții tehnice, vă permit să vă bucurați de fiecare drumeție pe munte.
View as Grid List

14 Produse

 1. -21%
  Schiuri de tura Dynafit Free 97 - beet red/black

  Lista de dorințe

 2. -23%
  Schiuri de tura Dynafit Free 97 - lime punch/black

  Lista de dorințe

 3. -23%
  Schiuri de tura Dynafit Blacklight 88 - black/silvretta

  Lista de dorințe

 4. -21%
  Schiuri de tura Dynafit Free 107 - dawn/black

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Schiuri de tura Dynafit Radical 88 - reef/limepunch

  Lista de dorințe

 6. -29%
  Schiuri de tura Dynafit Seven Summits Plus - grey/red

  Lista de dorințe

 7. -31%
  Schiuri de turism pentru femei Dynafit Beast 98 - flamingo/pink

  Lista de dorințe

 8. -14%
  Schiuri de tura Dynafit Blacklight 88 - black/blue

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Schiuri de tura Dynafit Blacklight 80 - black/orange

  Lista de dorințe

 10. -27%
  Schiuri de tura Dynafit Seven Summits Plus - blue/red

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

14 Produse

Ștergere

Dynafit - schiuri de tură cu construcție avansată

Schiurile de ture au adesea construcții avansate care sunt frecvent supuse unor supraîncărcări mari atunci când sunt folosite. De aceea, este atât de important să selectați materialele și designul schiurilor potrivite care să ofere performanțe optime, garantând în același timp o durată de viață lungă. Designul schiurilor Dynafit se bazează pe un miez realizat din lemn autentic. Acesta este motivul pentru care acestea își mențin o rezistență ridicată și amortizează perfect vibrațiile. Tipul de lemn bine selecționat garantează o experiență perfectă de schiat. Construcțiile celor mai ușoare modele, folosesc elemente realizate din fibră de carbon, ceea ce ajută la reducerea suplimentară a greutății schiurilor. Elementele din carbon sunt, de asemenea, foarte rigide, oferind astfel parametrii potriviți întregii construcții.

Schiuri de tură Dynafit pentru fiecare utilizator

Gama completă de sortimente de la acest producător include mai multe serii de schiuri cu diferite aplicații și parametri cheie. Schiurile din colecția RACE sunt dedicate profesioniștilor și participanților la competiții. Seria SPEED este o alegere excelentă pentru schiorii care caută un echipament ușor și complet funcțional. Acestea vă vor permite să parcurgeți rapid kilometrul în plus la urcare și, în același timp, să schiați confortabil la coborâre. Cea mai versatilă colecție TOUR este o alegere ideală pentru majoritatea turiștilor de schi de tură, deoarece oferă cel mai versatil echipament. Aceste schiuri sunt ideale pentru drumeții, excelente pentru diferite tipuri de zăpadă. Acesta este grupul care oferă schiuri și pentru fanii începători ai schiului de tură. Cele mai largi modele dedicate în principal schiului off-piste, sunt grupate în seria FREE Acestea sunt toate modelele mărcii Dynafit - schiuri de tură pentru toată lumea, indiferent de nivelul de competență.

Oferta mărcii Dynafit include schiuri de tură inovatoare pentru sportivi, precum și modele pentru începători. Le puteți comanda pe toate în magazinul nostru!

Alte categorii populare Dynafit:

Cizme de schi de tură Dynafit Lucrări Dynafit Dynafit Outlet