top

Legături Dynafit

Atașamentele Dynafit pentru schi de tură reprezintă oferta de echipamente de top pentru schi alpinism și free touring marca Dynafit, care de ani de zile stabilește tendințe în acest domeniu. Un amestec de greutate redusă și durabilitate într-unul singur. Cea mai înaltă calitate!
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Legaturile de schi de tură sunt o piesă de echipament care este adesea trecută cu vederea atunci când se ia în considerare echipamentul potrivit pentru a alege. La urma urmei, acestea vă oferă siguranță în caz de cădere și, de asemenea, asigură legarea bocancii cu schiul în timpul celor mai solicitante coborâri pe pârtie. Ablingurile verticale Dynafit sunt cele mai avansate și inovatoare construcții disponibile pe piață. Ele se caracterizează prin precizie ridicată a execuției, greutate redusă și materiale de cea mai bună calitate folosite pentru producție. Fixațiile Dynafit sunt o alegere ideală pentru pasionații de schi alpinism și de schi alpin, indiferent de cât de avansat sunteți sau de tipul de teren pe care schiați.

Legaturi Dynafit este o gamă largă de modele

La fel ca și schiurile, legăturile de la acest producător pot fi, de asemenea, împărțite în mai multe grupe cu caracteristici diferite și, în consecință, cu aplicații diferite. Colecția Race oferă cele mai ușoare soluții. Aceste modele minimaliste sunt perfecte pentru campionate în care fiecare gram de echipament contează. Acestea reprezintă o alegere ideală pentru toți cei care caută cel mai ușor set de schi de tură. Producătorul recomandă legăturile din linia Pin Race tuturor celor care intenționează să atingă peste 1000 cm altitudine pe oră.
Seria Speed include legături ușoare mai versatile. Acestea sunt perfecte pentru ascensiuni mai rapide, expediții montane ambițioase și drumeții. Acesta este un grup divers, care oferă atât schiorilor mai puțin experimentați, cât și celor mai experimentați, soluțiile de fixare potrivite. Acestea se adresează schiorilor montaniarzi și turiștilor de schi care plănuiesc să urce în ritm mai rapid - în intervalul 700 - 1000 m de altitudine pe oră. Acestea sunt legături cu ace care nu limitează persoanele în formă bună și cu ambiții montane. Seria TLT a legăturilor Dynafit a devenit aproape o legendă nu întâmplător!
Seria Tour include legăturile Dynafit ceva mai versatile. Acestea oferă proprietăți de performanță deosebite, disponibilitate pentru diferite condiții de zăpadă, o mai bună senzație a schiurilor și o funcționare sigură. Fixațiile cu știfturi din această serie oferă o gamă largă de opțiuni de reglare - atât în ceea ce privește distanța de fixare, cât și forța de eliberare. Veți găsi, de asemenea, știfturi incredibil de elaborate, cu sistem de "ghidare" step-in (ca un pilot automat!). Confort, eficiență, soluții de ultimă generație.
Free Seria de legături Dynafit include cele mai robuste legături - concepute pentru schi alpin dinamic pe un teren mai pretențios. Blindate, ușor de prins, limitând forțele care impactează legăturile în timpul coborârii (datorită unui schi flexibil și funcțional).

Bine asortate cu schiurile și bocancii, legăturile Dynafit vă vor permite să realizați un set perfect de echipament care nu vă va da greș în cele mai dure condiții.

Legaturi Dynafit pentru schi de tură - cele mai bune în trecut și cele mai bune în viitor

TLT legăturile cu știfturi inventate de marca Dynafit s-au descurcat de minune pe piața schiurilor de tură. Ipotezele de bază ale designului au făcut posibilă reducerea semnificativă a greutății setului de schiuri de tură, ceea ce se traduce printr-o ușurință și mai mare în urcarea pe piei de schi. Până în prezent, Dynafit rămâne principalul producător de legături de schi touring de cea mai bună calitate, cu performanțe deosebite în timpul multor activități de schi. Îmbunătățirile și noile modele introduse în fiecare sezon îi permit să stabilească în mod constant noi tendințe.