top

Salomon încălțăminte

Pantofii Salomon oferă confort și precizie în timpul activităților tale în aer liber. Cu pantofii Salomon, vă puteți îmbarca într-o drumeție lungă pe trasee dificile, precum și într-o alergare rapidă pe trasee dificile.
View as Grid List

190 Produse

 1. -7%
  Pantofi trail Salomon Ultra Glide 2 - black/pink

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Pantofi trail Salomon Glide Max Tr - red/shoran

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Pantofi trail Salomon Xa Pro 3D V9 GTX - blue/surf/lapis

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Pantofi trail Salomon Pulsar Trail Pro 2

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Pantofi trail Salomon Hypulse - black/rainy day/black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

190 Produse

Ștergere

Salomon pantofi pentru pasionații de outdoor

Călăușii marca Salomon se bucură de o mare popularitate în rândul tuturor celor care își desfășoară activitatea în condiții montane. O ofertă largă de la acest producător include atât încălțăminte de exterior, de trekking și de abordare ușoară, cât și modele tehnice de trail running. Indiferent ce "Salomons" alegeți, puteți fi siguri că s-au depus toate eforturile pentru ca pantoful ales de dumneavoastră să fie perfect pentru activitățile pentru care a fost conceput. Datorită experienței bogate a producătorului, pantofii Salomon se comportă excelent atât în timpul drumețiilor lungi cu un rucsac mare, cât și în timpul ascensiunilor rapide pe vârfuri cu o vestă de alergare.

Călăria Salomon oferă greutate și dinamică

Marca este extrem de populară în rândul alergătorilor. Legendarii pantofi din seria Salomon Speedcross sunt frecvent văzuți în picioarele atleților de top care pot doborî cu ei noi recorduri de traseu și nu numai. Cârlionții extrem de agresivi și linia caracteristică a pantofilor pot fi ușor de recunoscut de la distanță de către toți pasionații de alergare. Cu toate acestea, pantofii de alergare Salomon includ un sortiment de încălțăminte mult mai larg. Acesta include, de exemplu, seria profesională S/Lab, care cuprinde atât modele de top, cât și pantofi dedicați pasionaților de alergare începători. Popularele "Salomons" dispun de tălpile speciale Salomon Contagrip® care se comportă excelent pe terenuri variate. Modelele agresive cu crampoane adânci sunt alegerea perfectă pentru terenuri moi, precum nisip, iarbă sau noroi. Tălpile exterioare cu o suprafață de contact ușor mai mare cu solul sunt alegerea populară pentru trasee mai stâncoase și mai pietroase.

Salomon - încălțăminte de exterior

Oferta de pantofi Salomon include și o varietate de modele de încălțăminte de exterior. Modelele cu vârf mai înalt sunt dedicate călătoriilor cu un rucsac ceva mai greu. Acestea oferă un suport sporit pentru gleznă, ceea ce ajută la limitarea riscului de accidentare. Pantofii de exterior cu partea superioară joasă se comportă excelent în timpul drumețiilor mai scurte, precum și în timpul verii, când aveți nevoie de o ventilație sporită. Majoritatea modelelor de încălțăminte de trekking și outdoor Salomon dispun de membrana GORE-TEX® Aceasta reprezintă o protecție perfectă a interiorului pantofilor împotriva apei. Salomon GTX shoes au performanțe optime în timpul sezonului de tranziție, precum și în părțile mai reci ale anului. Odată cu aplicarea membranei, picioarele sunt complet protejate împotriva apei și, în același timp, oferă o bună respirabilitate. Aceasta permite îndepărtarea umezelii din interiorul pantofilor Salomon și asigură condiții mai confortabile chiar și în timpul activității fizice.

Salomon pantofi la magazinul 8a.ro

Oferim o mare varietate de pantofi outdoor și de drumeție Salomon Modelele variate de trekking, de apropiere și de alergare oferă tracțiune maximă, indiferent de traseul spre vârf pe care îl alegeți. Supele exterioare Contagrip®, special concepute de producător, sunt responsabile pentru o aderență peste medie pe terenuri variate. Amestecul de cauciuc selectat în mod optim și forma urechilor sunt cheia proprietăților optime pe teren. Datorită celei mai înalte calități de manoperă, vă puteți bucura de noii dvs. "Salomons" pentru o perioadă foarte lungă de timp și multe sezoane.