top

Pelerine de ploaie

Pelerinele de ploaie și poncho-urile asigură o protecție eficientă împotriva precipitațiilor. O pelerină de ploaie de munte cu glugă este o alegere excelentă pentru drumeții pe traseele de drumeție. În gama noastră veți găsi pelerine de ploaie pentru bărbați și femei de la mărci de top.
View as Grid List

14 Produse

pe pagină
 1. Poncho Trekmates Tour Poncho - black

  Lista de dorințe

 2. Poncho Trekmates Rove Poncho - chive

  Lista de dorințe

 3. Poncho Trekmates Rove Poncho - black

  Lista de dorințe

 4. Poncho Trekmates Tour Poncho - chive

  Lista de dorințe

 5. -14%
  Pelerina ploaie Tatonka Cape - cub

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Poncho Sea To Summit Ultra-Sil Nano Poncho

  Lista de dorințe

 7. -14%
  Pelerina ploaie Tatonka Cape - red

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Pelerina ploaie Tatonka Poncho - red

  Lista de dorințe

 9. -18%
  Pelerina ploaie Trekmates Deluxe Poncho - black

  Lista de dorințe

 10. -18%
  Pelerina ploaie Tatonka Poncho - cub

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Poncho Fjallraven Poncho - dark olive

  Lista de dorințe

 12. -15%
  Poncho Fjallraven Poncho - safety orange

  Lista de dorințe

 13. -18%
  Pelerina ploaie Sea To Summit Ultra-Sil Nano - lime

  Lista de dorințe

 14. -45%
  Pelerina ploaie Kohla Rain Poncho - flame scarlet

  Lista de dorințe

View as Grid List

14 Produse

pe pagină
Ștergere

Căptuși de ploaie

Un poncho de ploaie sau o pelerină de ploaie este cel mai simplu mod de a vă proteja de precipitații. Este o alternativă excelentă la clasicele jachete de ploaie, și vă va proteja celelalte haine, precum și rucsacul de a se uda rapid. {Capacele de ploaie<3> funcționează cel mai bine atunci când mergem pe jos, oferind un grad ridicat de libertate de mișcare și protejându-ne eficient de ploaie. Poncho-urile de ploaie sunt foarte ușor de îmbrăcat, astfel încât să vă puteți proteja rapid de precipitații fără a fi nevoie să vă schimbați jacheta.

Poncho-urile de ploaie pentru femei și bărbați sunt de obicei confecționate din materiale foarte subțiri, astfel încât ocupă foarte puțin spațiu atunci când sunt împachetate. Cele mai multe modele vin cu o husă integrată în care puteți introduce totul pentru transport. Împachetat în acest fel, poncho-ul va încăpea cu ușurință în colțișorul rucsac de drumeție Dacă călătoriți pe o vreme imprevizibilă, un buzunar exterior este și mai bun, din care puteți scoate rapid pelerina în caz de ploaie bruscă. Materialele folosite la poncho-uri asigură un nivel adecvat de impermeabilitate. Sunt folosite atât materiale siliconate ultraușoare, cât și membrane, similare celor întâlnite la jachetele de ploaie. Toate pelerinele de ploaie au cusături lipite, astfel încât apa să nu pătrundă prin cusături. Fiecare poco de ploaie este, de asemenea, prevăzut cu o glugă. De cele mai multe ori, aceasta are o ajustare circumferențială cu un cordon, astfel încât să nu alunece atunci când suflă ceva mai tare. O pelerină de ploaie cu glugă este o protecție excelentă chiar și împotriva ploilor abundente.

Ce pelerină de ploaie pentru munte va fi cea mai bună?

Când alegeți echipamentul pentru utilizarea pe trasee, merită să țineți cont de faptul că acesta va fi folosit cel mai adesea în condiții destul de solicitante. Trecerile înguste între stânci sau străbaterea unei poteci în pădure, în plină vegetație, sunt situații normale cărora echipamentul și îmbrăcămintea ar trebui să le poată face față fără probleme. Prin urmare, este important ca mantaua de ploaie pentru trekking să fie confecționată dintr-un material rezistent. Țesăturile durabile din poliester sau nailon sunt cel mai des folosite. La multe dintre ele, va apărea o țesătură specială din fibre ripstop, care împiedică apariția cu ușurință a rupturilor sau a abraziunilor. Toate acestea, bineînțeles, păstrând în același timp greutatea redusă. Dacă vă deplasați cu un rucsac pe traseu, ar trebui să țineți cont și de acest aspect atunci când alegeți poncho-uri de ploaie. Sunt disponibile modele speciale care au un panou pe spate care oferă un spațiu adecvat pentru rucsac. Acest lucru vă va proteja nu numai hainele, ci și întregul bagaj de ploaie.

Când vă deplasați pe un traseu de drumeție, este, de asemenea, extrem de important ca pelerinele de ploaie să se potrivească corect. Vântul nu trebuie să le spulbere și nu trebuie să interfereze cu mersul pe un teren mai dificil. În acest scop, multe modele sunt prevăzute cu butoni de presare sau catarame care le permit să fie fixate corect între ele. Ponoasele de ploaie pentru femei și bărbați bine concepute oferă un grad ridicat de libertate de mișcare, fără a fi prea largi Ultimul lucru la care trebuie să fiți atenți atunci când alegeți o pelerină de ploaie pentru munte este dacă aceasta este dotată cu un buzunar. Cel mai adesea situat pe piept, acest buzunar cu fermoar este un spațiu de depozitare funcțional pentru obiectele mici care trebuie să fie la îndemână. În plus, acesta funcționează de obicei și ca o pungă integrată în care poate fi depozitată întreaga pelerină pentru transport.

Poncho-urile și pelerinele de ploaie pot fi achiziționate online pe 8a.ro

Capacele de ploaie bune pentru utilizare în drumeții sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Ele nu seamănă deloc cu pelerinele din folie de unică folosință, care sunt predispuse la deteriorare și nu oferă confort în timpul efortului fizic sporit, de exemplu în timpul unei drumeții mai rapide. Noi includem doar poncho-uri de ploaie pentru bărbați și femei de la mărci bine cunoscute, care oferă confort la mersul pe jos în ploaie. Acestea sunt modele dovedite, în care puteți avea încredere atât pentru acele drumeții mai scurte, cât și pentru cele mai lungi.